misules4
20. dub 2019
218 

Dokonalá klasika

Nejprve děkujeme moc Koníku za tuto možnost testovat kosmetiku Nivea. Měla jsme z toho obrovsku radost, protože na této kosmetice jsme se sestrou vyrůstaly. Úplně si pamatuji, jak měl dědeček svoji plechovou krabičku a mazal se s ní! Miluji tu specifickou vůni. Používali jsme vždy celá rodina a my teď s malou také, proto jsem ráda za příležitost testování těchto skvělých novinek!

A jak se nám testovalo?

Jako první přišel na řadu micelární sprchový gel a šampón. No na první použití jsme si ho obě zamilovaly a přiznám se, že ho naší Nikče dost často kradu, protože ta miminkovská vůně je prostě dokonalá! Taky tu vůni milujete?

Obojí nádherně umyje, a i přes dost citlivou pokožku, kterou obě máme, nám vyhovovaly a nedráždily. A to dávkování pumpičkou je opravdu velké plus! Nikča dost často i ochutnávala a vypadá to, že mají i dobrou chuť. 

Hned po koupání pravidelně přichází na řadu mazání. A tuto službu u nás teď zastává ten úžasný olejíček, který je obohacený o mandlový olej. O té dokonalé vůni už asi ani mluvit nemusím, tak si povíme jeho další super plusy.

Malá je s ním za vteřinku namazaná, rychle se vsakuje a nezanechává takový ten šílený lepkavý povlak! Takže můžeme rychle oblékat pyžámko, ať není zima. 

Nedávno se maličké udělala ošklivá suchá místa na ručičkách a na nožičkách. Vypadá to jako atopák, který asi chudinka zdědila po mně. Takže ráno a večer ho promazáváme olejíčkem a přes den tím legendárním krémem z plechovky! A musím říct, že za ty 2 týdny testování je tam vidět obrovské zlepšení!

Používáme ho ještě ráno a večer na obličej. Tak lehce se roztírá, bleskově se vsakuje a suprově hydratuje. Nemáte po něm pocit, že se musíte za 5 minut mazat zase. Takže krém používám i já a jsem tak spokojená! Také ho doma máte?

A jako poslední jsme v balíčku obdrzěly krém proti větru a mrazu. No co vám budu povídat, sice nemrzne, ale vítr fouká jako blázen. Takže ten používáme dnes a denně obě dvě! A je super! Vůně, rychle se vsákne takže nemáte bílou masku, se kterou ven fakt nechcete a suprově se roztírá. Navíc je obohacen o výtažky z měsíčku lékařského a o panthenol, takže má i hojivou funkci, kdyby vás ten vítr přeci jen trošku ošlehnul. Používáme ho, i když přijdeme z procházky na zklidnění pokožky. Jelikož obsahuje ten panthenol, bude fajn i v létě “po opalování”. Takže my ho milujeme!

A my moc děkujeme za možnost testování a za objevení našich miláčků od Nivey! Tak zas někdy, třeba u další recenze.

#test_nivea #recenze #zkusenosti_nivea_baby

Začni psát komentář...

Odešli