modra_slunecnice
20. črc 2010

Dny se spartakidádou v pupíku

Tak si užívám volna. Volna spojeného s odjezem z vypečené betonové jungle a cesty z města do přírody. Nevěřila bych jaký vliv má klid dovolené na mě i mimi ani to jaký rozruch způsobí příjezd tatínka na víklend :oD . Nejen já jsem byla nedočkavá a vlastně i nervozni ale hlavně jsem to poznala na bříšku, jak jsem celý týden už začínala být lehce nesvá z toho že pupík je v klidu a jen tam sem tam citím jak se mimi zavrtí, otočí trochu mě zalechtá na bříšku a zase je klid tak příjezdem tatínka nastala radikální změna. Náš potomek neví zda radostí nebo vlivem mého rozrušení měl 3 dení spartakiádní maraton a nejen že mi pupík různe poskakoval, mimi vychytávalo dokonále údery na všechna citlivá místa.... už váš prcek někdy kopl zezadu do zad tak někde v oblasti ledvin.... Paráda !!!! Takže moje sluníčko mělo spoustu energie a tak s ní nešetřilo ani v noci. Na jednu stranu darostná že náš poklad se má čile k světu, že konečně můžou všichni členové rodiny cítít jak se náš poklad vrtí - nekteří na to marně čekali už od 12 týdne :oDDD ale na druhou stranu jsem si uvědomi, že když mimi - vlastně ještě docela "malé" 27 tt a už umí kopnout tak že já zalapám po dechu, tak představa že to nebude dlouho trvat a místo už nebude žádné a zlatíčko bude mít o to víc snahy se pořádně protahout....tk při této představě jsem si říkal že NETUŠÍM kam se tam společně v tom jednom tělě vejdeme .

Dovolená za chvilku končí a už nás opět čeká maraton vyšetření práce a s napětím čekám zda se s gyn dohodnu na neschopence,abych si i trochu odpočinula protože v nastavajících vedrech v betonu si neumím sebe ani mimi představit. Takže hned příští týden mě čeká VŠEMI oblíbená cukrovka :o(((,hned po tom krev na Rh negativitu + kontrola komplet krve a samozřejmě UTZ v 2 trimestru. To vše se MUSÍ stihnout nejpozději do 30 tt .... A protože já na termíny moc nejsem tak samozřejmě už ten příští týden je pro mě přelom 28-29 tt a zase jsem s dodržením termínu v háji :oDDDD.

Co mi ale připomíná že jsem těhu i v okamžiku kdy zapomenu na bříško, neustále běhání na WC, těžkopádné hledání polohy jak stát, sedět, ležet, protocvitky mého zlatíčka je NEUSTÁVAJÍCÍ pálení žáhy ... :o((((( jen se modlím aby to s příchodem mimi na svět opět zmizelo a NEPŘEJI NIKOMU tohle zažívat déle než jeden den v životě a už ted soucítím se všemi, kteří mají tento problém a "nezachrání" je konec těhotenství.

Začni psát komentář...

Odešli