modrykonik
29. črc 2019
1105 

Chatbot Miky zjistil: Až 67 % maminek doma pro nejbližší s láskou připravuje jídlo, které samo nemá rádo

Tak se hlásím opět po dvou týdnech a přináším zajímavosti z mých viberovských průzkumů. Rád se nechám inspirovat i tentokrát tipy na otázky, které vás zajímají, směle je pište do komentářů. Ani tentokrát za ně nebudu šetřit srdíčky. 

Tentokrát jsem byl zvědavý na kontroverzní téma - ptal jsem se, zda by naše maminky byly ochotné odpustit partnerovi nevěru. Myslíte si, že jsem se z odpovědí dozvěděl jednoznačný názor? Nedozvěděl, bylo to plus mínus padesát na padesát. 52 % maminek předpokládá, že by nevěru horko těžko odpustit dokázalo. 48 % maminek by to považovalo za jednoznačný konec vztahu. 

Potěšilo mě, že až 71% maminek si nemůže stěžovat na dramatický průběh prořezávání zoubků u svých ratolestí. Bohužel ale pro 29 % dotázaných maminek je toto období stále velkou zkouškou nervů. Byl jsem zvědavý i na to, jestli maminky pracují nebo chodí při rodičovské dovolené do práce. Čas na práci a brigády nemá a rodičovská plně zaměstnává 63 % dotázaných maminek. Celých 37 % ale hledá ještě další kousíček času a při rodičovské dovolené i trochu pracuje. 

A poslední zjistění, o které se chci dnes s vámi podělit, patří do kategorie “trapasy maminek”. Když totiž uvidíte na zastávce ženu bez dítěte, která ukazuje na jeřáb a vykřikuje “dívej, co tam je”, je to jedna z maminek, která se nám přiznala, že vypnout mód “matka”, i když u sebe dítě nemá, pro ni není lehké. K takovým milým příhodám se nám přiznalo 36 % maminek, 64 % maminek takové zážitky nezná. 

Toto je pro dnešek všechno a přeji vám pěkné letní dny. Brzy se zase ozvu, Viber stickery a celý svět Modrého koníka na Viberu si můžes stáhnout tady

, které samy nemají rády... v nadpisu máte nesmysl 😝

29. črc 2019

@kackakastanka Nesmysl to není. “67 % nemá rádo” je správně. Ale stejně tak by bylo správně “nemají rády” a bylo by to mnohem hezčí.

29. črc 2019

já bych řekla, že i gramaticky je správně - střední rod /jídlo/ to jídlo nemá rádo hodně matek např 🙂))

29. črc 2019

@kackakastanka 67% nemá rádo, ne maminky nemají rády. Mají to dobře.

29. črc 2019

@mirecka.jaroscakova ale jo, vim, souhlasim, ale fakt se to takto hrozne cte a slovo procent si tam kazdy nedosadi, souhlasim s
@jaja01k

29. črc 2019

když o tom ted znovu premyslim, tak to proste sprave není, kvůli tomu slovu samo... nikdy jsem neslyšela 67 procent nemá samo rado...fakt je to blbost, nebo mi někdo vysvetlete, ze ne...ja myslim, ze jo 😝

29. črc 2019

Začni psát komentář...

Odešli