modrykonik
19. únor 2020
703 

Dny se značkou Stérimar začínají!

Nosní sprej Stérimar, zdravotní prostředek, který možná už používáte, možná jste o něm jen slyšely a možná se o něm chcete dozvědět více. Celý tento týden budete mít možnost si o sprejích Stérimar povídat ve fóru v rámci Dnů se značkou. Ambasadorka Stérimar Kristýna vás provede portfoliem produktů, bude odpovídat na vaše dotazy, dozvíte se rady i tipy pro dětskou nosní hygienu a můžete se podělit o své zkušenosti se Stérimar. Nebudou chybět ani soutěže o zajímavé ceny!

Značka Stérimar vznikla už v roce 1975, kdy Francouz Francoise Herlemont spustil výrobu mořské vody ve spreji. Umožnil tak všem, kteří se nemohou často koupat v moři a dýchat mořský vzduch, pocítit blahodárné účinky mořské vody. Spreje Stérimar jsou vhodné jako prevence rýmy a jsou účinné i v případě, že vás trápí ucpaný nos. Stérimar myslí i na citlivé dětské nosíky a v nabídce Stérimar najdete produkty pro nejmenší děti ve věku 0-3 let.

Sledujte tento týden blog Ambasadorky Stérimar kristinaandbaby a fórum Dny se Stérimar. Nedávno také maminky z Modrého koníka testovaly Stérimar a sepsaly všechny své dojmy v recenzích, které najdete v záložce Testujeme

Začni psát komentář...

Odešli