modrykonik
20. pro 2021
433 

Hledá se Ambasadorka pro Fitshaker

Milé dámy!

Po delší době vás opět oslovujeme s nabídkou, která se neodmítá! Do našeho týmu ambasadorek totiž hledáme jednu z vás. Tentokrát pro Fitshaker – online službu, která se věnuje cvičení z pohodlí domova a pomáhá ženám zažít vlastní proměnu, nejen tu fyzickou, ale také duševní. Motivuje a podporuje ženy na cestě ke svému fit, lepšímu a zdravějšímu já.

Tým Fitshakera přistupuje individuálně a citlivě ke každé z nich. Pomáhá jí získat nejen sebevědomí, ale také motivaci k dodržování zdravého životního stylu. Přispívá k lepší orientaci ve světě zdravého stravování a cvičení.

Jaká by měla být Ambasadorka značky Fitshaker

Ambasadorka Fitshaker je žena, která se snaží zhubnout nebo vyformovat postavu. Je to maminka s malými dětmi do 6 let. Má zálibu ve cvičení, ale je příliš zaneprázdněná na to, aby si mohla dovolit při péči o rodinu chodit do fitness centra. Je ochotna nastartovat novoroční výzvu s Fitshakerem, pravidelně cvičit a vařit si podle jídelníčku a receptů Fitshaker.

Je důležité, aby byla komunikativní, milá a aby byla schopna a ochotna svůj progres a samotný průběh výzvy sdílet s uživatelkami Modrého koníka.

Chceme ukázat i zaneprázdněným maminkám, ze cvičit a zdravě se stravovat se dá, i když většinu svého času věnují svým ratolestem a péči o domácnost.

Jaké výhody přináší práce Ambasadorky

  • systematickou práci na jednom konkrétním projektu s reálným využitím v dalším pracovním životě,
  • nové a moderní dovednosti, které zazáří v životopisu,
  • jedinečnou zkušenost propagovat svou šikovnost a talent prostřednictvím důvěryhodné a stabilní značky,
  • a samozřejmě finanční odměnu - 4 706 CZK měsíčně na dohodu u provedení práce

Jak se zapojit?

Chceš se zapojit do tohoto konkurzu a stát se Ambasadorkou značky Fitshaker? Stačí, když do 22.12.2021 vyplníš tento dotazník.

Napiš nám, proč bychom měli vybrat právě tebe. Prozraď nám, jakou formou bys značku Fitshaker prezentovala, a jak bys maminky na Modrém koníku oslovila a zaujala. Neboj se rozepsat a zkus nám dát i nějaký konkrétní nápad. Kreativitě a fantazii se meze nekladou! ;) Ukaž nám, co se v tobě skrývá nejen prostřednictvím psaného slova, ale také fotek nebo videí, které můžeš do dotazníku také připojit.

POZOR! Tvoje mise na Modrém koníku by začala již 2.1.2022!

Těšíme se a držíme všem palce! 🙂

Autor komentář smazal

Začni psát komentář...

Odešli