modrykonik
1. dub 2023
389 

Vítáme Ambasadorku FARE

První duben je tím nejzábavnějším dnem v roce. Kromě krásného počasí, sluníčka, jara a žertíků, přináší k nám do Modrého koníka i nové posily! Proto bychom chtěli srdečně přivítat v našem týmu @baja1122, která se stala Ambasadorkou značky FARE!

FARE je tradiční výrobce české obuvi, který se zaměřuje na klasické ale i barefoot boty. A právě jejich barefoot řadu bude mít možnost obouvat nejmenší člen Báriny rodiny. Věříme, že dá těmto nádherným botám pořádně zabrat, a že si své první krůčky v nich pořádně vychutná.

Bára vás bude provázet světem botiček pro nejmenší a přiblíží nám, proč je barefoot mezi maminkami tak populární. Můžete se těšit na články, příspěvky, různé novinky a trendy, v oblasti obuvi pro naše nejmenší. Proč si Barbora vybrala právě barefoot? Jak si k těmto botám našla cestu ona i celá její rodinka? Chcete-li vědět více rozhodně mrkněte na Bárin uvítací článek ZDE!

Báro my ti přejeme spoustu inspirace, fantazie, kopec úžasných zážitků při testování botiček a při prvních krůčcích malého Juniora! 🙂 Věříme že mrňous vykročí do světa tou správnou botou, ehm… nohou, 😀 a že se ti bude jako Ambasadorce na Modrém koníku nejen dařit, ale i líbit!

Domka a tým Modrého koníka

Děkuji, moc si vážím této příležitosti❤️. Snad bude spokojenost na všech stranách🌼.

1. dub 2023

oooo miluji fare přesně 15 let ❤️ jen do nás 😉

8. dub 2023

Začni psát komentář...

Odešli