modrykonik
2. led 2022
171 

Vítáme Ambasadorku Fitshaker

Rok se s rokem sešel a my jsme převrátili pomyslný list. Poslední dny jsme mnozí bilancovali, hodnotili, přepočítavali a, v neposlední řadě, nespočet z nás si do nového roku dalo více či méně předsevzetí, které se pokusíme po celý rok dodržovat. Někdo chce přestat kouřit, někdo se chce naučit cizí jazyk a mnozí, kterých je, předpokládám, většina, chtějí zhubnout.

Patříte mezi ně i vy? Dáváte si také každoročně toto předsevzetí a rok co rok ho ne a ne dodržet? Fitshaker.cz zavítal na Modrého koníka, aby právě vás (i nás), které potřebujete podporu a motivaci v cestě ke svému cíli, podpořil.

Na Modrém koníku proto s velkou radostí vítáme Ambasadorku Klárku @klarasza, která vás na cestě k vašemu lepšímu, zdravějšímu a štíhlejšímu já bude podporovat a doprovázet.

Vás, drahé uživatelky, zvem do nové skupinky Cvičíme s Fitshaker.cz, kde najdete spoustu inspirace, motivace a receptů. Zapojte se s naší Ambasadorkou do Novoroční výzvy!

Klári, vítej v našem modrokoníkovském týmu, věřím, že se ti u nás bude cvičit příjemně, a že i díky tobě se náš Koník dohoupá do fit formy s Fitshakerem! Těšíme se na tvé inspirativní příspěvky!

Katka a tým Modrého koníka

Začni psát komentář...

Odešli