modrykonik
1. dub 2020
407 

Vítáme novou Ambasadorku Nestlé!

Tramtadadá! Dnešním dnem začíná na Modrém koníku své působení Ambasadorka pro Nestlé. Značka Nestlé nabízí nejen kojenecká mléka a speciální kojenecká mléka, ale i kaše, ovocné kapsičky, sušenky, mléčné dezerty a mlíčka s kaší. Můžete se těšit na výživu BEBA COMFORT, ale i další dobroty jakou jsou kapsičky Naturnes a kaše Sinlac. Neminou vás ani soutěže a zajímavé články.

Historie značky Nestlé začíná v roce 1866, kdy Anglo-Swiss Condensed Milk Company otevírá ve Švýcarsku první evropský závod na kondenzované mléko. V roce 1867 pak vynalézá Henri Nestlé přelomovou dětskou výživu a v roce 1905 je fúzí s Anglo-Swiss založena nová společnost, později známá jako Nestlé Group. To je ve zkratce vznik známé značky Nestlé, která od té doby přináší dospělým i dětem chutné a hlavně kvalitní produkty. Záměrem Henriho Nestlé bylo pomoci maminkám, které měly problémy s kojením a tím pomáhat tehdejším dětem. Henri Nestlé si dobře uvědomoval, že maminky chtějí pro své děti to nejlepší, především, aby dobře prospívaly a byly zdravé. 

Kdo je nová Ambasadorka Nestlé?

Všechny zajímavé informace i soutěže vám bude přinášet Ambasadorka Petra, která není na Modrém koníku žádným nováčkem. Na stránce ji najdete pod přezdívkou 88petule. Mnoho z vás ji zná a kdo nezná, ráda se mu představí a více o sobě prozradí ve svém článku

Péťa vás bude zásobovat krásnými fotkami, zajímavými informacemi o produktech Nestlé a bude publikovat i články na důležitá témata jako například imunita dětí. Sledujte její blog a přidejte se i do skupiny Zdravý začátek s Nestlé. Jedině tak vám neuniknou ani soutěže o chutné balíčky pro vaše nejmenší!

Přejeme Pétě, ať jí nová role Ambasadorky Nestlé padne jako ulitá! <3

janysevka za Modrý koník team

Začni psát komentář...

Odešli