88petule
1. dub 2020
1333 

Pojďme začít zdravě s Nestlé !

Krásný dobrý den milé koníkovky.

Protože jsem na Modrém koníku od roku 2013, mnohým z Vás je moje tvář známá. Dnes je ale jiný den než všechny mé předešlé. Od dnešního dne tu s Vámi budu působit jako Ambasadorka pro Nestlé. A to je mi opravdu velkým potěšením.

Pro ty, co mě neznají, krátké představení mojí osoby. Jmenuji se Petra, je mi 32 let a mám 3 holčičky ve věku 5 let, 3 roky a 1 rok. Společně s mým úžasným chlapem, který to s tolika ženskými nemá lehké (to mi věřte), žijeme v malebné vesničce blízko Jičína. Bydlíme v domě se zahradou a naším společným koníčkem je už 4 roky trvající rekonstrukce a zvelebování našeho bydliště. 

Než jsem se stala maminkou, pracovala jsem jako účetní ve společnosti zabývající se výrobou nekovových dentálních materiálů. Během práce jsem dálkově studovala vysokou školu, kterou jsem dokončila s bakalářským titulem. S titulem maminka jsem však navíc získala prostor rozvíjet svoji uměleckou stránku formou pečení. Péct dorty, koláče, cupcaky a jejich zdobení je pro mě největší odreagování a pokud mi výsledek ještě někdo pochválí, je to pro mě už jen třešnička na dortu. V tomto ohledu jsem přešťastná za 3 dcery, protože v kuchyni chtějí neustále spolupracovat s maminkou.

K práci ambasadorky jsem se přihlásila, protože věřím, že jako 3násobná maminka mám dost zkušeností. A to jak s péčí o děti tak s dětskými produkty, především s kojeneckou výživou BEBA a s ovocnými kapsičkami. Mléko BEBA COMFORT nás provází dnem i nocí (hlavně nocí 😊) a bez ovocných kapsiček by neexistoval žádný výlet. To jistě souhlasíte. Značka Nestlé je mi velmi blízká, proto mám z této pozice velikánskou radost. Taky poznáte, že jsem velmi aktivní člověk a slovo „nicnedělání“ já prostě bohužel neznám. 😊 

Postupně Vám představím všechny produkty z řady Nestlé Baby. Dozvíte se vše o složení výrobků a vše o tom, proč jsou zrovna ony pro Vaše děti vhodné. Hlavním tématem bude kojenecké mléko BEBA COMFORT, které věrně kopíruje profil mateřského mléka. I Naše Natálka o tom ví své:

Protože já a moje rodina upřednostňujeme zdravý životní styl, budeme spolu v tomto duchu péct. A to nejen dobroty pro děti. Před pár týdny jsem na svém blogu vytvořila album s recepty na zdravější dezerty pro dospělé a pro děti, tak můžete nakouknout již dnes a inspirovat se, co upéct na zítřejší den. 

Každý měsíc si zasoutěžíme o hodnotné Nestlé balíčky a pravidelně Vás budu zásobovat odbornými články obohacené o životní zkušenosti. Dnes se pro Vás otevře naše skupina s názvem Zdravý začátek s Nestlé, kde Vás všechny ráda uvítám s otevřenou náručí plnou srdíček pro příchozí. ♥

Doufám a věřím, že nám spolu bude nadále dobře a vytvoříme tým lidí, kteří se nebojí diskutovat nebo se na cokoliv zeptat.

Velmi se těším na náš společný čas. A co Vy?

Vaše Petra

#nestle #zdravyzacatek

apacheee
AMBASADORKA

Gratuluju Péťo ❤ a přeji, ať se daří 🍀

1. dub 2020

@apacheee Děkuju Veru! 🌷

1. dub 2020

Gratulace a hodně štěstí v ambasadorovani🤗

1. dub 2020

No nekeee Petiii, mam radost!❤️

1. dub 2020

@denny27 Moc děkuji! 🌹

1. dub 2020

@makynaeliska Markét ❤ ❤ ❤ Díky!

1. dub 2020

Ahoj tak i já se přidávám gratulaci a už se těším na články a inspiraci v pečení mňam mňam

1. dub 2020

@elifida Ahoj. Děkuji! 🌺🌿 ... I já, jsme v tom spolu 🍼🍰🥐

1. dub 2020

Gratuluji a přeji, ať se ti nová práce líbí 😉🍀

1. dub 2020

@michaelllas Moc ti děkuji. 🌼🌼🌼

1. dub 2020

Peti, moc moc gratuluji a přeji ať se Ti daří 🍀 😉 👍

1. dub 2020

Péťo, gratuluji a super ❤

1. dub 2020

@petuliiik01 Ještě jednou děkuji 🌺🌿

1. dub 2020

@coffeelover Moc a moc díky! ♥️♥️♥️

1. dub 2020

Sledovala jsem vás na ig a už se těším na nové recepty i tady 🙂

1. dub 2020

@mummy88 ♥ Děkuji moc! 🙂

1. dub 2020

Preji mnoho stesti a vitam te do nasi party ambasadorek 🙂

1. dub 2020

@mariegroth Moc děkuji ☺️🌸

1. dub 2020

Začni psát komentář...

Odešli