1 / 1

    Kate ty klobouky slusi. Vsechny. Elegantni dama. Jako budouci kralovna bude krasna a reprezentativni.

    10. zář 2022

    Obě jsou krásné, reprezentativní. A u Camilly - kdyby královna svolila k sňatku hned tak si celá rodina ušetří spoustu skandálů.

    10. zář 2022

    Hele, ja mam z Camilly porad smisene pocity. I z Charlese. Ne, ze bych mela Dianu na piedestalu, ono vzit si ve 33 letech 20lete vrtosive "tele", ktere ti vnuti rodina a ty milujes nekoho jineho, to taky muselo byt ubijejici.zvlast, kdyz na vas kouka cely svet. Ale preci jen se choval jak hnup a Camilla taky nemusela nektere veci delat. Kralovska rodina je moje obsese davno pred Crown, tak nejsem zaujat jen kvuli tomu.
    Souhlas, ze k tomu celemu nemuselo dojit, kdyby nebyli v 80tkach dvorane upjati jako v 1950s a povolili mu vzit si Camillu hned.

    10. zář 2022

    @aklora Přesně tak. Královna měla Philipa bez problémů, Charles svoji Camillu nemohl. Jsem ale ráda, že jim to nakonec vyšlo, i když si Camilla prožila větší peklo, než Diana a Meghana dohromady.

    10. zář 2022

    @mollyweasley jo, to je vlastne zajimava perspektiva. Asi jo, ja na to z jejiho pohledu moc nekoukala..

    10. zář 2022

    Já nevím ale mě ani Camilla ani Charles prostě "nestimujou". Bezesporu měli těžký život a těžkou cestu k sobě ale....

    10. zář 2022

    @janedv jaké věci dělala?

    10. zář 2022

    @mollyweasley Peklo si prožila Diana (s Charlesem). Camilly mi líto není ani náhodou.

    10. zář 2022

    @galatea_a A on s ní ne?

    10. zář 2022

    @mollyweasley Já prostě stojím na straně Diany a k Charlesovi ani Camille sympatie nechovám. Ale už mizím, nechci ti tu kazit tvoji KZ 😉

    10. zář 2022

    @galatea_a Fair enough 😉

    10. zář 2022

    @mollyweasley prave, ja uplne na kralovne, at je ji zeme lehka, nechapu ten pristup k Charlesovi. Ona sama mela Phillipa zakazaneho, a prece si ho vzala. Jako Camilla asi byla ve svem mladi fakt cislo a pro palac asi moc "neucesana", ale zas spis mohla zapracovat na jeji usporadanosti, nez ji proste provdat a Charelsovi vnutit Dianu. Tohle je cele takove neuchopitelne pro me, sams tim prosla (v mensi, jine mire) a dela to synovi? Ja bych si ruku ukousla, nez bych svym detem delala nepravost, zvlast, kdyz by mi nekdo podobnou udelalv minulosti.
    Premitam, jestli ho opravdu nemela rada, protoze byl takovy chcipacek, nebo tam byl vliv Phillipa, no nevim.

    10. zář 2022

    @mollyweasley ale neda se ji (Camille) uprit, ze zestarla do gracie. Ted je to opravdu vznesena, dustojna kralovna chot, nemit tu historii a Charlese vedle sebe, mozna i reknu, ze je dobry 🙂

    10. zář 2022

    Tak s Camillou je Charles evidentně šťastnej, což s Dianou nebyl. Kdyby kdokoliv tady na koníkovi založil diskuzi o tom, že ho rodiče donutili vzít si holku, co jí nemiluje, místo lásky z mládí, přičemž jeho manželství je nešťastný a oba se v něm trápí, a láska z mládí je volná a cítí to jako on, tak každej odpoví, ať se rozvednou, jsou rozumný co se týče dětí, a žijou každej svůj život. Ale že je to následník, tak to každý hodnotí a zazlívá mu to. Přitom jsou to lidi, jako my.

    10. zář 2022

    @treasurka A ještě se úplně všechno rozmaže v bulváru, osobní intimní rozhovory si čte půl světa.
    Tohle je ale vina Diany, pozvala bulvár do královské rodiny, chtěla senzace. Charles na ni v životě neřekl křivého slova.

    10. zář 2022

    @mollyweasley Ona asi musela být zoufalá, když viděla, jak se jí tohle děje před očima. Já jí na jednu stranu chápu. Ale kdyby je nechali se normálně rozejít, a ne všechno tutlali, tak by to taky bylo jiný. Ona by si taky zasloužila někoho, kdo by jí fakt chtěl. Do toho manželství určitě šla zamilovaná, a oni jí v podstatě lhali. To nasere...

    10. zář 2022

    @treasurka To je taky fakt.

    10. zář 2022

    @mollyweasley Pro mě je celá královská rodina takové panoptikum. Ta svázanost protokolem, zvyklosti a zároveň veřejné mínění musí být peklo. Žít bych v tom nechtěla. Seriál Koruna mě fakt nudil a po rychloshlédnutí 2 sérií se můj vztah z neutrálního posunul spíše k negativnímu.

    11. zář 2022

    @dura175 Kprunu jsem neviděla, logicky musí mít spoustu věcí vymyšlenych nebo ovlivněných médii. Nikdy nebude 100% objektivní.
    Ten protokol je hustý, pro nás nepochopitelný, ale pro většinu Britů v pořádku a uchopitelný.

    11. zář 2022