moncici89
10. dub 2022
200 

Péče o zoubky aneb stojí sonický zubní kartáček TrueLife SonicBrush Baby G za to?

Krásný den,

měly jsme s dcerou to štěstí, že jsme byly vybrány pro testování sonického kartáčku TrueLife. Se sonickým kartáčkem jsme doposud neměly tu zkušenost. Absolutně mě překvapil na plné čáře, jste zvědaví?

Na úvod bych chtěla osvětlit naši rutinu, co se týče čištění zoubků.Asi Vám nebudu psát celý příběh, co se čištění zoubků týče 🙂 Ale jak to máme nyní. Dcera si zoubky čistí ráda sama, ale je to šup sem, šup tam a hotovo. Během 3 vteřin. Takže ji zoubky dočišťuji. Nemá s tím problém a drží hezky 🙂 Samozřejmě čistíme 2x denně.

Nyní ke kartáčku Truelife SonicBrush Baby G

Šetrná sonická technologie SonicTrue -  funguje na bázi jemných vibrací. Navíc kartáček má LED osvětlení a to mě velmi překvapilo - jak je krásně všude a dobře vidět. Kartáček šetrně a efektivně odstraňuje veškerý plak a nečistoty. Musím říct, že hned po prvním vyčištění se mi zdálo, že dcera má i zoubky bělejší.

3 hlavice v balení – velmi oceňuji možnost výběru velikosti hlavice. Jsou zde 2 hlavice Small a 1 hlavice Medium. Hlavice jsou podsvícené LED světlem - to mě příjemně překvapilo, jak krásně je na zoubky díky tomu dobře vidět.

Musím zmínit malé minus - Štětiny kartáčku - musím za sebe uznat, že se mi zdají tvrdší. Měla jsem očekávání, že budou jemnější.

Výuková videoanimace - V balení byla nálepka s QR kódem. Díky kterému je možné si nainstalovat do telefonu aplikaci. Která dítě provede celým čistícím cyklem. Do aplikace si můžete dítě vyfotit. Napsat si jeho nacionále. Nastavit si jazyk. Je naprosto dokonale navžená. Je velmi velmi motivující. Dcera si díky ní čištění zoubků zamilovala na tu úroveň - že se sama snaží si zoubky správně čistit. Najednou z čištění zoubků " šup sem šup tam" je snaha. Čištící cyklus si i ráda zopakuje. Takže zoubky čistíme ne 2 minuty, ale mnohem déle.

automatický časovač - čistění trvá 2 minut, je rozděleno ní 4x 30 sekund. Po 30 sekundovém cyklu Vás kartáček upozorní  na přesun k další sekci. A je to u krásně ukázáno v aplikaci, že je čas se přemístit na další část.

Provoz kartáčku je na baterii 3xAAA což je prima na cesty. Nemusíte řešit dobíjení 🙂

30 samolepek zvířátek - jsou naprosto roztomilé, dcera by nejraději použila všechny 😀 Moc se ji líbí a musím uznat, že dítě opět motivují k tomu, aby si kartáček oblíbilo.

vodotěsný design - je vyroben i z příjemného materiálu. Který je příjemný na držení v ruce. Až se s ním člověk prostě chce pomazlit 😀 rukojeť má speciální tvar a protiskluzovou úpravu - krásně padne do ručičky. Jednoduché ovládání pomocí jediného tlačítka

Na závěr bych chtěla říct, že jsem k tomu byla na začátku i možná skeptická a nedůvěřivá. Ale když jsem uviděla, jak si to dcea zamilovala, jak moc ji to motivuje. Dávám tomuto kartáčku 100 bodů ze 100 🙂 

Váháte nad koupi tohoto kartáčku? Dejte mi vědět, jestli Vám naše recenze pomohla při rozhodování 🙂

A děkujeme za možnost tohoto krásného testování.
#test_truelife_kartacky #recenze #recenze_truelife_baby1

Začni psát komentář...

Odešli