🙂 Hlavni vyhru, poukazku v hodnote 3000 Kc na odber vyrobku z naseho eshopu vyhrava maminka @hvezdicka2010 ktere timto nas cely tym pinkorblue.cz velmi gratuluje. 🙂

    Skvělé věci co se stanou, vyřadíte li cukr 😉

    Cukr je obsažen v mnoha potravinách včetně ovoce a mléka. Pokud vezmeme tento fakt v potaz, nemusíme už zařazovat do našeho jídelníčku žádný cukr navíc. Pokud cukr vyřadíte zaznamenáte spoustu pozitivních důsledků. A co je důležité a jisté? Cukr nepotřebujeme a co nepotřebujeme my, nepotřebují ani naše děti

    Co se tedy stane, když cukr vyřadíme?

    Budete pociťovat víc energie
    Jinými slovy cukry v našem těle blokují schopnost našeho těla držet zásobu energie na nejvyšší úrovni. Navíc v naší krvi přestane kolísat hladina cukru, takže se odpolední chuť ke spánku stane minulostí.

    Stabilizuje se vaše hmotnost
    Cukr vás nutí přijímat více cukru a to se nebavíme pouze o cukru v jeho čisté podobě. Výjimku tvoří ovoce, které převážně obsahuje cukr.

    Vaše střeva budou lépe pracovat
    Pokud by vám mohly vaše vnitřnosti sdělit, co by si pravidelně přály, žádaly by hodně vlákniny a minimum těžce stravitelného a „chemického“ jídla. Pokud vynecháte cukr, umožníte vašemu trávícímu traktu obnovit jeho možnost efektivně trávit konzumovanou potravu.

    Nebudete už chtít další cukr
    Konzumovaný cukr zvyšuje potřebu cukru, v případě vyřazení z jídelníčku dojde ke snížení pocitu potřeby jeho další konzumace. Ovoce vám začne chutnat dostatečně sladce.

    Vaše pokožka bude vypadat zdravěji
    Cukr narušuje vaši pokožku zevnitř. Mnoho lidí potvrzuje, že jejich pokožka se cítí a vypadá lépe, jakmile snížili konzumaci cukru.

    Jste připraveni začít s cukrovou detoxikací a vynechat ze svého života cukr?
    Vemte na vědomí fakt, že trvá zhruba tři týdny, než se nové návyky stanou pohodlnou rutinou. Pokud malinko podlehnete a dáte si jednou za čas třeba sladkou tyčinku po dni plném stresu, nezoufejte. Výsledky omezení a vaší vytrvalosti se určitě dostaví.

    Zdroj: Michaela Weissová

    monika_pinkorblue
    Zpráva byla změněna    18. lis 2016    

    Zítřejší výhrou pro dnešní zúčastněné soutěžící je SMOBY moje první odrážedlo auto 🙂

    A jelikož budeme mít víkend, výherce oznámíme v pondělí 🙂 můžete tak přispívat celý víkend
    Odkaz na soutěž zde: http://bit.ly/2fOeILU

    Mile maminky, pro dnesni soutezici je pro Vas pripravena zitrejsi vyhra oblibene Lego Duplo, konkretne Mickey & Minnie oslava narozenin 🙂

    Vyhrou pokud se zucastnite dnesni souteze s pinkorblue.cz je SCHLEICH Ohrada s koníky a příslušenstvím.

    Odkaz na soutěž zde: http://bit.ly/2fOeILU

    Jak vychovat sebevědomé dítě 😉

    Dítě vnímá vše co se kolem děje a rodič ukazuje, jak se chovat. Je přirozené, že rodiče jsou vzorem. Jestliže si je rodič vědom některých svých nedostatků, je dobré se o ně s dítětem podělit, než je zastírat. Dítě tím získává reálnější obraz o společnosti. Nebude mít problém samo připustit svou omylnost. Jelikož snaha o neomylnost a frustrace bývá základem slabé psychické odolnosti. Tyto kvality budou rozhodovat o psychické odolnosti v budoucnosti.
    Cesta k sebedůvěře je dlouhá, ale pokud se budeme hned od začátku snažit nezávislost svých dětí podporovat, uděláme to nejdůležitější pro jejich samostatnost. Dítě potřebuje především lásku. Pokud se mu dostatečně nevěnujeme, nabývá pocitu, že není milováno. Pocity méněcennosti se vytváří již v prvních letech života. Pokud se na miminko těšíme, očekáváme ho s láskou, už tím stavíme základní kámen k jeho sebedůvěře.
    V psychologii se často mluví ne o sebevědomí, ale o sebeúctě. Jak tedy takové dítě s přiměřenou sebeúctou vychovat? Mějme dítě rádi takové, jaké je. Snažme se znát jeho přednosti a náležitě je oceňovat. Stejně tak je dobré znát jeho slabé stránky. Ale uvědomme si, že slabé stránky má každý, což je zcela přirozené. Naše reakce posílají k dítěti zprávy o tom jaké je a jaké jsou jeho schopnosti. Když si spolu zpíváme, hrajeme, tančíme, smějeme se, můžeme mu tak dát najevo, že je s ním zábava. Tyto druhy zpráv jsou základem sebevědomí. Další každodenní způsob, jak dát dítěti pocit sebevědomí, je najít způsob, jak by mohlo pomoct s domácími pracemi. Děti velmi rády pomáhají s „dospělými“ úkoly. Jsou pyšné, když nám mohou ukázat jak se krmí domácí zvířata, nebo zalévají rostliny. 🙂

    Pár bodů, jak na výchovu a sebevědomí dítka:
    1. Pomozme dětem pochopit svět
    2. Zaměřme se na úsilí dětí
    3. Neklaďme na dítě přehnané nároky
    4. Učme dítě samostatnosti
    5. Chvála zmůže více než kritika
    6. Hrajme si se svými dětmi
    7. Dopřejte dítěti uznání úspěchů, ale pravdivé a nesrovnávejte s druhými

    Zdroj: Mgr. Jaroslava Tauchmannová

    Mile maminky, pokud se zucastnite dnesni souteze, muzete vyhrat HUBELINO Kuličkovou drahu.
    Hubelino tvoří formou hry dětský rozvoj: Poskytuje spousty zábavy a kreativity, podporuje logické myšlení i smysl pro detail.

    Odkaz na soutěž zde: http://bit.ly/2fOeILU

    Pokud se zúčastníte naší soutěže během dnešního dne, můžete zítra (v úterý) vyhrát pistoli HASBRO Nerf N-Strike Elite MEGA 🙂

    Odkaz na soutěž zde: http://bit.ly/2fOeILU

    monika_pinkorblue
    Zpráva byla změněna    11. lis 2016    

    Jelikož máme zítra sobotu a víkend, výherkyni oznámím v pondělí. Můžete tak přispívat celý víkend 🙂
    Výhrou pro maminky, které se zúčastní soutěže dnes, je KLEIN BOSCH Krabice s nářadím.
    Originální krabice s nářadím pro nejmenší 🙂

    Odkaz na soutěž zde: http://bit.ly/2fOeILU

    Zítřejší výhrou pro maminky, které se zúčastní soutěže dnes, je panenka ZAPF CREATION BABY - my first Baby Annabell.
    36 cm velká my first Baby Annabell® je vhodná pro malé dívky od jednoho roku. Má krásný obličej a modré oči. Tato panenka má spoustu funkcí, paže, nohy a hlava jsou pohyblivé. 🙂

    Odkaz na soutěž zde: http://bit.ly/2fOeILU

    Ve fóru bylo vidět, že Lego je u Vašich dětí velmi oblíbené.
    Tak si dnes zahrajeme právě o Lego 🙂
    Konkrétně se jedná o LEGO® Minecraft™ - Jeskyně
    Doprovod Steva na jeho výpravě do jeskyně!

    Odkaz na soutěž zde: http://bit.ly/2fOeILU

    monika_pinkorblue
    Zpráva byla změněna    9. lis 2016    

    Spánek našich dětiček

    Tak jako nelze dopředu říci, kdy začne naše miminko sedět, chodit, mluvit, tak není možné předem vědět, kdy se přestane v noci budit. Jak dlouho trvá, než dítě prospí celou noc, závisí i částečně na dědičných předpokladech.
    První měsíce života miminko prospí. Je to způsobeno tím, že zvyká na to, že je mimo dělohu, samo, adaptuje se na okolní svět a těžko lze říci, co je dobře a co je špatně.
    Velmi důležité zpočátku je, nechtít miminku hned nastavit nějaký režim, spíše přistupte na to, co Vaše miminko žádá. Dovolte mu, aby spalo a jedlo, kdy bude chtít.
    V prvních měsících můžete uspávat miminko houpáním v náručí.
    Zhruba mezi 4.- 6. měsícem je už dítko celkem stabilizované a je schopno přivykat novým spánkovým zvyklostem. Je dobré zavést pevný uspávací rituál – příprava na koupání, koupání, oblékání pyžamka, krmení, povídání pohádek. Následovat může přikrytí nebo uložení plyšového mazlíčka k dítěti do postýlky, pohlazení a pusa na dobrou noc. 🙂
    Kolem 9. měsíce dítě začíná rozlišovat cizí osoby a uvědomuje si maminky nepřítomnost. Proto je vhodný plyšový mazlíček, který mu pomáhá snášet tuto situaci. S hračkou se mazlí, připomíná mu něhu a teplo maminky.
    Pláč v druhé části noci bývá obvykle spojen se spánkovými cykly a je zcela přirozený, když dítě neumí samo usnout přivolá rodiče – rodič by ho měl uchlácholit, ne si s ním začít hrát nebo rozsvítit a povídat si.
    Jestliže však dítě pláče v první polovině noci, může to být příznak nemoci, protože dítě by se nemělo během hlubokého spánku budit. Příčinou můžou být např. rostoucí zoubky, zánět středouší, dýchací obtíže při nachlazení.
    Klidný a dostatečný spánek je jedním z předpokladů zdravého růstu a vývoje dítěte. Maminky se ovšem často potýkají s velkou nepravidelností spánku svého dítěte a jsou pak samy nevyspalé a unavené.
    Proto odolejte pokušení dohánět domácí práce během dne, kdy dítě spí a odpočívejte též, nebojte se využít nabízené pomoci od příbuzných nebo kamarádů. 😉

    Zdroj: Hana Hutlová, laktační poradce

    Výhra pro maminky, které se zúčastní soutěže dněšní den, je jezdkyně na koni SCHLEICH
    Figurky Schleich jsou krásně detailní a mají proto hodně příznivců.
    Jezdkyně trénovala s koníkem celý den a dnes je konečně připravena závod: velký závod je tu a ona má nejlepší šance na výhru. 🙂

    monika_pinkorblue
    Zpráva byla změněna    7. lis 2016    

    Pro dnešní soutěžící naší soutěže, která se spustí během dnešního dne, bude zítřejší výhrou HESS dětská dřevená hrazdička 3 krát výškově nastavitelná.
    Podporuje hmat, uchopení, sluch a zrak. Dítě je smysluplně zaneprázdněné. Masivní dřevěná konstrukce, snadno se skládá a dá se všude vzít s sebou.

    monika_pinkorblue