monny3
14. kvě 2019
604 

Májové dny s ambasadorkami

Druhá květnová neděle je za námi.... a s ní svátek všech maminek! A my jsme si u této příležitosti přichystaly týden plný vůní, chutí a vzpomínek. Na naše maminky, na maminky našich maminek, na maminky našich tatínků …Tak si to pojďte s námi užít!

Maminky by pro nás měly být pevným bodem v našem životě se vždy otevřenou náručí. A když zavřeme oči a vzpomeneme si na maminku, nebo třeba na babičku, vybaví se nám vůně, chutě, barvy … Co vám maminky a babičky vždycky vaří nebo vařily? Co vás vrací do bezstarostného dětství?

My se s vámi o naše voňavé vzpomínkové poklady budeme celý týden dělit a zároveň vám k tomu vždy nachystáme i nějakou parádní soutěž! A že se máte na co těšit!

Každý den vyhlížejte článek s báječným rodinným receptem. A čtěte pozorně, každý tento článek bude v jednom dni doprovázet také soutěžní článek, u jiné ambasadorky. Takže dávejte pozor, lajkujte a komentujte.

Podrobná pravidla najdete v každém soutěžním článku. Jsou podobná jako v předchozích dnech s ambasadorkami.

Pravidla Dnů s ambasadorkami:

Pro účast je potřeba splnit tři podmínky:

- dát like soutěžnímu článku

- odpovědět v komentáři na soutěžní otázku

- dát like článku s receptem ze stejného dne (ze stejného dne, ve kterém vyšla soutěž – článek bude u jiné ambasadorky)

Soutěž bude probíhat vždy od dopoledne do večera, konkrétní čas si pokaždé určí daná ambasadorka a uvede ho u soutěžní otázky.

Výherce bude vybrán pomocí generátoru náhodných čísel a vyhlášen buď ještě ten den, nebo druhý den dopoledne. Opět záleží na konkrétní ambasadorce.

Všichni soutěžící obdrží po skončení soutěže srdíčko jako poděkování za účast.

Doufáme, že se vám dny s ambasadorkami budou líbit tak jako vždy a že si společně užijeme prima týden!

PS: Speciální výzva pro odvážné – kdo zvládne vyzkoušet všechny ambasadorské vzpomínkové recepty? Nezapomeňte se s námi podělit o fotky a u fotek nás označit, aby nám nic neuniklo!

#fisherprice #dny_s_ambasadorkami #den_matek_s_ambasadorkami #maj_s_ambasadorkami

Začni psát komentář...

Odešli