Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    mstotova
    19. črc 2020    Čtené 342x

    Není úklid jako úklid

    Ahoj holky. 

    Jsme tady v podstatě všechny maminky, nebo budoucí maminky, a když se jedná o téma "děti", nedá se vynechat myšlenka na čistou domácnost. Co se týká mé osoby, tak mám ráda čistou domácnost. Člověk se hned cítí lépe, než v chlívku, kde jsou všude drobky, prach, mastnota a jak říkají moje děti - "bacily". Nicméně nejsem uklízecí fanatik, rozhodně nejsem zastánce naprosto sterilní čistoty. Zkrátka u nás doma se uklízí, uklízí se hodně, ale nemáme doma "hygienickou laboratoř". 

    Baví vás uklízení? Přiznávám se, že mě ne. Ale je to zapotřebí, někdo to udělat musí, bohužel se to samo neudělá. Však to znáte. U nás doma uklízím hlavně já, někdy mi pomáhá dcerka. No a aby nás to aspoň trošku bavilo a šla nám práce od ruky, poctivě si vybírám přípravky, které používáme na úklid našeho domova. A mám pro vás super tip. Mrkněte na můj test přípravků Savo bez chloru.

    Zde je naše #recenze a poznatky.  

    Co opravdu nesnáším, je smrad z octu, nebo chemický smrad různých čistidel. Co se týká dezinfekcí Savo bez chloru, je pro mne velkým překvapením právě vůně! Běžné Savo nepoužívám vůbec, protože hned po otevření jakéhokoli běžného čističe Savo je okamžitě smrad po celém bytě. A než to vyčichne, dost to trvá. Chápu, že musí být doma čisto a musíme "zabít" veškeré bacily, viry, vyhrát nad špínou atd., ale opravdu nemusím mít díky tomu chemický odér v bytě na několik hodin, dráždění ke kašli atd. Tohle Savo bez chloru je TOP! Nádherně voní! A stejně tak jako ten smrad zůstane v bytě dlouho, tak i tato krásná vůně provoní celý byt na několik hodin. Za mě velké plus. 

    Další faktor, který ovlivňuje výběr čističů v naší domácnosti, je vjem, kterému říkám "rozežrané ruce". Mám hodně citlivé ruce. Bez krému na ruce s aplikací každý den i několikrát jsem ztracená. A přípravky, které používám na úklid, také hrají svou roli v tom, jak moje ruce vypadají. Ano, samozřejmě první, co vás napadne: "Proč si nevezme rukavice?" Používám rukavice, ale ne vždy se mi s nimi dělá dobře. Když je mít nemusím, nedávám si je. Nemám ráda takový ten sypký pudr uvnitř většiny rukavic a zkrátka bez rukavic člověk cítí víc to, co dělá. Třeba mi některá dáte za pravdu. No a většina čistících prostředků doslova žere ruce! Pálení, svědění, štípání a následně velmi suchá i praskající kůže. To neeee! A dámy, tohle Savo bez chloru je naprosto šetrné k pokožce rukou. Dle mé zkušenosti a mých rukou samozřejmě. A také rukou mé dcerky, která se s radostí také pustila do testování. Plus číslo dva. 

    Konkrétně jsem dostala možnost vyzkoušet dva přípravky. A to dezinfekci Savo bez chloru na podlahy a Savo bez chloru s rozprašovačem

    Ad. podlaha - super! Další plus, které dávám. Přípravek na podlahu také krásně voní a podlaha je umytá raz dva. A přípravek na podlahu není nadměrně pěnivý, což mi také vyhovuje, protože pak po uschnutí povrchu nezůstávají na podlaze zaschlé mýdlové skvrny. 

    Rozprašovací Savo bez chloru je taky bezva. Použila jsem ho v podstatě na všechno u nás doma od kuchyně až po kliky na dveřích. Hodně dezinfikuji toaletu, protože když jsou doma děti, je jasné, že wc musí být opravdu čisté. Nebo aspoň já to tak vnímám. Takže každý den "šlo" Savo bez chloru na wc, nočník, nebo dětské prkénko. Opět krásná vůně a bakterie jsou pryč. 

    Obě tyhle Sava bez chloru jsou antibakteriální, takže "vybijete" při úklidu i "nezvané hosty" v podobě různých bakterií a další "havěti". Také plusový bod.

    Obsahy balení jsou taková ta běžná klasika, kterou všechny znáte. Savo bez chloru na podlahy se pyšní obsahem 1 litr. Při dodržení dávkování vám láhev vydrží docela dlouho. Rozprašovač je sedmička, tj. 700 ml, čili také hned nepadne a vydrží vám slušnou dobu. 

    Asi se budete ptát na cenu. Abych řekla pravdu, tak do tohoto tématu bych se nerada pouštěla, protože každá vnímáme dobrou cenu jinak. Jen řeknu svůj názor. Cena naprosto v pohodě. Super poměr cena - výkon, jak se dnes rádo říká. 

    Když se řekne Savo, tak se mi vybaví "vybělené" fleky na barevném oblečení. Možná máte podobnou zkušenost, tak víte, o čem mluvím. Uklízíte a troška Sava někam kápne, nebo stříkne a hned je tričko zničené, protože se vám okamžitě objeví "vyžraná" barva. Toto se mi za celou dobu s těmito přípravky Savo bez chloru nestalo. Nejsem tedy takový hrdina, abych si tohle Savo bez chloru cákla na oblečení záměrně, abych vám mohla podat report na téma fleky na oblečení, ale s dcerou jsme uklízely opravdu poctivě a jak moje, tak její oblečení zůstalo bez nehod. A když budete brouzdat Modrým koníkem, tuhle otázku tu najdete a holky píší, že tohle Savo skvrny nedělá. No když nad tím tak přemýšlím, možná se odhodlám a vyzkouším to na nějakém kusu hadru. 🙂 

    Podtrženo, sečteno, jsem se Savem bez chloru opravdu moc spokojená a jsem hodně mile překvapená tím, jaké tyto přípravky jsou a, budu se opakovat, jak nádherně voní. 

    Vůně, šetrné na ruce, kvalitní výsledek úklidu, přijatelná cena, dostatečně velký obsah balení a možná tedy nedělá fleky na oblečení, ale za to zatím ruku do ohně nedávám. 🙂 

    Asi bych měla říct i něco negativního, že? 🙂 Nic extra mě nenapadá. Snad jen mohu říct, že se Savem bez chloru nejde o žádné "eko" a "bio" čistění, takže pokud jste zastánkyní bio-eko-nontoxiko domácnosti, tak to nebude nic pro vás. Ale to už samy dobře víte, takže sáhnete při nákupu po něčem, co vám bude pro váš styl života vyhovovat. Co se týká mně a mé domácnosti a mojí rodiny, tak my vše bereme s rozumem, nic nehoníme do extrému. Ani potraviny, ani úklid. Střídáme věci, které jsou přírodního charakteru s věcmi, které jsou "normální". Takže my jsme s výrobky Savo bez chloru spokojeni. Doma je čisto, voňavo, příjemno. A úklid se Savem bez chloru mě nestál hodiny a hodiny práce a dřiny. Co víc si přát. 

    Tak tedy konec hlášení na téma Savo bez chloru. 

    Děkuji Modrému koníkovi za možnost vyzkoušení a přejeme všem krásný den.

    #zkusenosti_savo_bez_chloru #recenze #test_savo2

    mstotova
    Zpráva byla změněna    13. črc 2020    

    Blázníte doma často s dezinfekcí? Já mám ráda čisto, ale ne takové to sterilní. To vlastně totiž ani není zdravé, jak praví “chytré hlavy”. Ale co beru dezinfekcí každý den, to je toaleta, dětské prkénko a nočník. No a když dezinfekce plní účel a ještě fajn voní, je to bezva.
    #test_savo2

    #test_savo2 V hlavní roli dezinfekční přípravky Savo bez chloru. Antibakteriální! Když už máme testovat, tak poctivě. A bez rukavic. Jdeme na to.
    Co se vám vybaví, když se řekne Savo? Mě chemický smrad, který projde během první chvíle celým bytem, a rozežrané ruce. První dojmy s antibakteriálním Savem bez chloru? Krásně voní! To je opravdu milé překvapení! Vytřely jsme s dcerkou podlahy v bytě a celý byt voněl. Další pro mě super plus - holky, nesežere vám ruce, nebude vás pálit, štípat, nic takového! Zkuste! Budete mile překvapené! Sledujte můj profil, zase vám k novému Savu něco napíšeme! 😊

    Přejeme všem krásné Vánoce a klidný rok 2020 plný štěstí, zdraví a pohody. 😍

    A je rozhodnuto! 😊 Návrat tam, kde jsem se před lety cítila jak ryba ve vodě! 👍🥰💄👄👁

    Pohodový rok 2019 plný zdraví, klidu, dnů s úsměvem ve tváři a splněných přání!

    A zase po roce náš adventní “relax” 😀🎄👍🍀

    (5 fotek)

    #kamoskyzkonika
    Já a moje bezva kamarádka @yildiz z koníka! Tak nějak jsme se tu našly ve skupince březňátek v jednom roce a sedly jsme si jak poklice na hrnec. 😊 Milujeme motorky, naši chlapi totálně milují motorky, milujeme dokonce i stejný tipy motorek 😀 a protože jsme každá z jednoho konce republiky, vidíme se vždycky, když je Motosalon. 😂 Na fotce se skvělou Gabi Novotnou z Dakaru. 😊 Tak to je naše netradiční přátelství. 😊 Ale jinak jsme normální. 😂 Jsme mámy, píšeme si, sdělíme si kdejakou blbinu, nejen o motorkách překvapivě. 😊

    Rok utekl jako voda a jsou tu další Vánoce. Dcerku by potěšila výhra v podobě overálku pro Baby Born. 🍀
    #vanocni_soutez_zapfcreation

    Holky, SOS. Vite tu pohromu na fotce? Na rozpalenou sklokeramiku mi spadla svedska uterka. A nejde to dolu. Co s tiiim? 😢

    Moje miminečko dnes slaví 2 roky! 💙 Proč to tak leti? 😢 Ale tak já vím, užijeme zase víc srandy, víc možností! Vše nejlepší, miláčku náš!🍀💙

    Holčičí chvilka! 😊😍👍💅

    Tak tohle by šlo! ☕️😎

    mstotova
    Zpráva byla změněna    15. črc 2018    

    Ach! Vynikající 😊👍☕️🥗 Máme to ale šikovný personál. 👍🍀

    (2 fotky)

    😍☕️

    Dnes Praha a kola! ☕️😍

    My dnes sice pracovní den, ale užíváme i tak sluníčka! Počasí má dnes 1*! 😊☀️
    Jak si užíváte letní den vy?

    13. 9. 2015 ... 18 mesicu! Uz neni male miminko! :-*