Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    mysudka
    8. únor 2017    Čtené 216x

    Cvičení s Kaylou Itsines - 3.měsíc za mnou

    Ahoj všichni, kdo jste četli mé předchozí příspěvky. Hlásím se po dalším měsíci cvičení - necvičení. V 9. týdnu jsem totiž necvičila, syn donesl ze školky střevní virózu, která bohužel postihla i mě a já byla týden naprosto vyřízená. Takže jsem od posledního focení cvičila akorát 3 týdny s týdenní pauzou.

    Za to jsem se ale více zaměřila i na jídlo a naučila se snídat, svačit, obědvat, svačit a večeřet, což je u mě tedy úspěch největší. 

    A dál? Dál budu cvičit stále, není to ještě to, co bych chtěla. Potřebuji stále zapracovat na nohách a zadku. Takže cvičení zdar!!

    Foto je opět srovnávačka s výchozím vzhledem a poté po 12 týdnech 🙂

    mysudka
    12. led 2017    Čtené 240x

    Cvičení s Kaylou Itsines - 2.měsíc za mnou

    Ahoj maminky, 

    která jste četla můj první článek a jste zvědavé na pokračování, tak tady je. Druhý měsíc s cvičením je za mnou. A s výsledkem jsem spokojená, počítám tak ještě 2 měsíce, a ač bude teprve březen, můžu jet na tábor a chodit v kraťasích 😀

    Na fotkách je srovnávačka s 1. a 56. dnem 🙂

    Míša Myšudka

    mysudka
    4. led 2017    Čtené 681x

    Cvičení s Kaylou Itsines - 1.měsíc

    Ahoj maminky, 

    je mi 31 let, mám syna a po porodu mi, asi jako každé, zůstalo pár kil nahoře - mě celých 6 kg. Rozhodla jsem se tedy zhubnout, tehdy jsem ještě byla na rodičovské dovolené -  Ríšovi byly skoro 3 roky. Hledala jsem, pátrala a začala jsem cvičit podle Jillian Michaels 30 Days Shred. Jillian jsem docvičila, pak jsem ještě 1 měsíc jezdila na orbitreku a pak jsem nastoupila do práce a do toho mi manžel oznámil, že se se mnou rozvádí - no a to byl konec cvičení. Musela jsem si začít hledat byt, přemýšlet o tom, jak to vše jen s malým synem zvládnu a na cvičení nebylo ani pomyšlení. 

    Rok se s rokem sešel, já si našla nového přítele, spolu jsme se nastěhovali do nového bytu a na moje narozeniny v listopadu 2016 jsem se zařekla, že už konečně fakt zhubnu, protože za ty 2 roky jsem měla další 2 kg nahoře. Vedu skautský oddíl, kde mám k ruce 5 mladých 20-ti - 24-letých lidiček a 5 16-ti letých holek a popravdě se mezi nimi celkem stydím - zvlášť na táborech, kde se chodí v tílkách a kraťasách a já na sebe prostě kraťase neobleču a radši se pařím v teplákách 😉 Takže jsem si řekla, že letos to takto nepůjde a na tábor si prostě kraťase obleču a basta!

    Tentokrát jsem narazila na cvičení od Kayla Itsines, což je australská fitness trenérka. Její cvičební plán trvá 3 měsíce a její příručka jde stáhnout na ulozto.cz - zadáte Bikiny body guide 01. Je to sice vše v angličtině, ale pokud byste měli nějaké dotazy, klidně se na mě obraťte. 

    První měsíc je úspěšně za mnou, přiznám se, že mi dal docela dost zabrat, hlavně prvních 14 dnů byl záhul, kdy mě bolel permanentně celý člověk. Ale zvládla jsem to a jak píše Kayla, po měsící jsem se vyfotila:

    Ano, není to žádná hitparáda, ale po měsíci si myslím, že je to pěkná změna, takže cvičíme dál, jsem zvědavá na změnu po dalším měsíci. 🙂