narnell
15. říj 2019
4036 

Jak jsem testovala odsávačku Nutrio BP Electric od TrueLife

K mé velké radosti jsem byla vybrána, abych se zúčastnila testování odsávačky mateřského mléka Nutrio BP Electric. Zanedlouho po zprávě o testování mi byl doručen balíček s odsávačkou. Hned jsem se vrhla na rozbalování, protože dětičky si dopřávaly polední spánek a mně tím vznikl prostor pro nerušené zkoumání.

Při rozbalování jsem „zneužila“ manžela, aby celý proces natáčel. Rozbalovala jsem minimálně pětkrát, abych byla spokojená s výsledným videem, díky čemuž jsem si vše mohla pořádně prohlédnout 😊 .

Co bylo v balíčku?

  • řídící jednotka
  • krytka na přísavku
  • přísavka
  • silikonový klobouček
  • víčko
  • hadička
  • záklopka
  • 150ml lahev
  • savička
  • nabíječka

Co mě oslovilo?

Lehká a skladná, ideální pomocník i na cesty mimo domov

Jako první mě oslovila nízká hmotnost balíčku. Že bude samotná odsávačka lehká mě nepřekvapilo, ale měla jsem obavy, že řídící jednotka může být těžká, což by komplikovalo například cestování.

Blbuvzdorná nebo chceme-li intuitivní

Přestože jsem si návod poctivě prostudovala, abych ji hned zkraje nezničila, mohu naprosto s přehledem říct, že bych to zvládla i bez něj. Vše bylo jasné od samotného sestavení přes ovládání jednotlivých programů.

Čistá raz dva

Díky jednoduchému rozkládání jednotlivých částí se snadno vyčistí a nejsou na ní zatím vidět známky používání. Stále vypadá jako nová.

Řídící jednotka je tichá a má podsvícený displej

Zvuk motoru v řídící jednotce není nijak rušivý, takže můžete klidně odsávat u telky i v divadle 😊. Podsvícený displej umožňuje odsávat v jakoukoliv denní i noční hodinu a přitom vás světlo neruší.

Ale teď k podstatě

Do testování jsem byla zařazena, přestože jsem při přihlašování do něj uvedla, že nejsem schopná manuální odsávačkou dostat ze sebe více než pár kapek mléka. To tedy bylo největší překvapení. Já, která jsem si myslela, že nemám odsávací prsa, jsem odsála mléka tolik, kolik bylo potřeba.

A jak na to?

Odsávačka má tři funkce: stimulační, masážní a v neposlední řadě odsávací.

Přísavka krásně přilne k prsu a je velmi příjemná. Každý program odsávačky má devět úrovní a lze je libovolně přepínat. Když jsem poprvé zapnula stimulaci, tak mi přišlo, že si mírným podtlakem odsávačka formuje bradavku do ideálního tvaru. Dalším milým překvapením byla masáž. Opravdu se jednalo o velice příjemnou záležitost, a to jsem nikdy masáže prsou nevyhledávala. Občas jsem měla chuť se nechat jen tak masírovat. A samotné odsávání je bezbolestné a efektivní. Při každém tahu odsávačky šlo do nádobky mléko. Během necelé půlhodinky byla lahvička plná.

Co bych ocenila?

Nádobka na mléko by mohla být větší. Popřípadě by mohly být dvě nádobky různých velikostí.

Chybělo mi víčko na lahvičku s odsátým mlékem nebo alespoň taková ta předělovačka, která zabrání mléku unikat do savičky. Ale i když víčko nebylo, tuto funkci zastoupí dudlík (savička) s krytkou.

Po masáži, když se přepíná program na odsávání, tak je tam automaticky předvolen stupeň šest. Raději bych si stupeň odsávání volila postupně sama. Nicméně není to nějak bolestivé. Jen jde o tip na zlepšení.

Při ukončení odsávání jsem se několikrát potřísnila mlékem z trychtýře, ale přisuzuji to nedostatku tréninku a časem to určitě vychytám.

Závěrem

Chci moc poděkovat Modrému koníku i společnosti TrueLife za možnost testování. Odsávačku bych se nebála komukoliv doporučit (zatím na internetu není uvedena cena, ale troufám si napsat, že bych si ji po této zkušenosti koupila).

#recenze #test_truelife #zkusenosti_odsavacka_truelife

Začni psát komentář...

Odešli