natalunka
18. lis 2018
378 

Adélka testuje Sunar Premium 2

Adélka byla vybrána do testování se Sunarem, respektive do testování s umělým mlékem od značky Sunar.  

 

Nebudeme si nic nalhávat, samozřejmě, nejlepší je mléko mateřské, ale když není, nezbyde nic jiného, než sáhnout po mléku umělém. Na trhu je nespočet značek těchto mlék a dcera Adélka už měla možnost ochutnat mléko od Nutrilonu, Hami, Hippu a díky testování na Modrém koníkovi i od značky Sunaru.  

Nejsem žádný znalec přes umělá mléka, a tak můj názor je skrze subjektivní. Také jsem nikdy dopodrobna nezkoumala složení. Za prvé tomu moc nerozumím, a za druhé všechna tato mléka, co jsou u nás k dostání, musí splňovat dost přísné normy, které jsou pro všechny výrobce stejné. Ve finále jde jen o to, jestli vaše dítě mléko přijme.  

 

K testování nám přišlo jedno balení Sunaru Premium 2 a láhev na mléko od Tommee Tippee. Mimochodem, značku těchto lahviček používáme už několik měsíců a jsme s ní velice spokojeni. Dcera, i když dostávala mléko z této lahvičky, nikdy neodmítala kojení, a proto tuto lahvičku můžu doporučit i pro kojící maminky.  

 

Adélka dostává umělé mléko jednou denně - ráno. Když jsem ji udělala mléko od Sunaru, nepostřehla jsem jakoukoli změnu. Nevypadalo to, že dcera by si uvědomovala, že má mléko od jiné značky a vypila stejné množství jako obvykle. 

Ani po vypití mléka jsem nezaznamenala žádnou negativní reakci. Ale pravda je, že Adélka už má zavedeny všechny potraviny a je velký jedlík, sní prakticky všechno, co ji přijde pod ruku a netrpí žádnou alergií.  

Co mi trochu vadí, je obal. Sunar se nachází v papírové krabici (v ní problém nevidím, přesypávám do plastové, kterou mám k tomu určenou), v krabici jsou dva sáčky prášku. Nikdy jsem se nesetkala, že by v jedné krabici byly ještě dva sáčky a v množství 600 gramů, které se v balení nachází nevidím rozdělení na 300 gramové sáčky jako smysluplné. Co se týče dnešního trendu “snižování spotřeby”, vidím dokonce rozdělení do dvou sáčku jako nesmysl.

 

Cenově ale Sunar určitě nepatří k těm levnějším mlékům, a vychází dokonce dráž než Hipp, který mám zafixovaný jako jednu z těch dražších značek. 

Na Sunaru nevidím nic, proč bych měla někoho od jeho koupě odrazovat a určitě ho s Adélkou můžeme doporučit.

#test_sunar #recenze #zkusenosti_sunarpremium2

Začni psát komentář...

Odešli