neyki
23. kvě 2016
63 

Proč náušničky černají?

Černání, zrůžovění či jiná změna barvy zlata v oblasti lalůčku je právě u dětských náušniček bohužel častou záležitostí, jenž není brána jako vada či poškození výrobku nebo materiálu, protože se jedná pouze o povrchové zbarvení, které lze velmi lehce odstranit vyčištěním náušniček.

Na to, proč se toto zbarvení objevuje, existuje zatím jen řada domněnek než přímo podložená fakta. Právě na toto téma chystáme studii a přezkoumání možných aspektů.

Zbarvení bývá nejpravděpodobněji způsobeno např. používáním kosmetických výrobků, agresivnějším potem, vlivem zvýšené teploty, proděláním nemoci, léky, alergií (zarudlé dírky), apod.

U zbarvených náušniček však může být vlivem zbarvení vždy něco jiného. Zbarvení se může také objevit např. jen u tří z pěti holčiček.

Na internetu je právě na toto věčné téma spousta diskuzí maminek.

My můžeme zaručit, že jsou naše náušničky vyrobeny ze žlutého zlata – AU 585/1000, nebo z bílého 14 karátového zlata splňující normu ČSN EN 1811 a jsou opatřeny puncem, jenž zaručuje pravost materiálu. Veškeré naše výrobky také prochází zkouškami u Puncovního úřadu v Jablonci nad Nisou.

K dětským náušničkám poskytujeme bezplatné služby týkající se právě čištění náušniček. Pokud zjistíte, že právě u Vašich náušniček došlo ke změně barvy zlata, zašlete je prosím zpět na naši adresu a my vám náušničky pošleme vyčištěné. Pokud nám pak do emailu zašlete také kopii podacího lístku, pošleme Vám zpět s vyčištěnými náušničkami i poštovné, které jste museli na odeslání vynaložit. Případně můžeme zadat vyzvednutí náušniček na Vámi udané adrese Kurýrem PPL, náušničky tak pouze zabalíte do jakékoli krabičky či obálky.

Vyčištěné náušničky zašleme zpět do 2-5 dní. Většinou se již zbarvení neopakuje.

Začni psát komentář...

Odešli