Neslo by udelat jen tu nadivku, vsechno maso naktajef na kostky, spolu s nadivkou mrsknout do peciciho sacku, zatrepat, utahnout ( styl ala tlacenka) a tak upect? 😀
Odpověz
24. lis 2016
doba vareni 6 hodin mi staci... dal uz nectu 😀
Odpověz
24. lis 2016
nyc09
autor@marketnieuw vid😂😂
Odpověz
24. lis 2016
nyc09
autor@panickatlamicka hele urcite by to slo😀 za me urcite jo😀
Odpověz
24. lis 2016
To by mě zajímalo, kolik lidi by bylo potřeba, aby to ptactvo snědli. I když na to díkůvzdání se asi scházíme široka rodina. A pak ještě jak to to krájet, aby Teda každý ochutnal od všeho trochu. Nejhorší na tom bude to kostelní, neprodavaji se tam ty potvory už vyhoštění? MozNa bych to mela nějak nenapadne ukazať tchyni, ta dela takovem zvláštní věci jako roláda z vykosteneho kuřete apod...
Odpověz
25. lis 2016

Recept alá "začni mladá, abys to do smrti stihla", kdybys to někdy dělala, mohla bys fotit sebe i ty ptáky? Tohle by stálo za posouzení v jakém stavu je jídlo a kuchařka před přípravou a před servírováním. Trochu hádám, že jídlo se povznáší a žena degraduje 😀