1 / 1

    👏🏻 Pekna prace!!!!

    4. únor 2022

    Skvělá práce 👍🤩

    4. únor 2022

    Jako super práce! Taky bych se sebou chtěla něco dělat, ale já mám problém v tom, jak to udržím? Já když zhubnu,v hlavě mi naskočí mód - super můžeš jíst zase jako dříve! A to je cesta akorát k jojo efektu. Takže se radši smiřují se svou mírnou nadváhou a snažím se jíst tak nějak přiměřeně věku .

    4. únor 2022

    74? Vypada to jak 64! Vystihla jsi to - má to smysl;) muzes byt na sebe hrda, uzivej si nove telo a zivot🙂

    4. únor 2022
    okinkaa
    autor

    @smajlinka popravdě ja uz ani nechci jist jako dříve! Já to nebrala jako dietu, ale jako styl co mě moc baví. A když se v tom najdeš, tak už to ani měnit nechceš. Rozhodně se nikdy nevratim k bilemu pecivu,mouce a cukru.

    4. únor 2022
    okinkaa
    autor

    @zajicvpoli děkuji no já jsem hodně vysoká,tak možná proto. Chci jít ještě aspoň na 70!

    4. únor 2022
    okinkaa
    autor

    A hlavně mám trošku problémy s pletí a díky této zdravé stravě je to o dost lepší.

    4. únor 2022

    @okinkaa Jestli jsi opravdu vysoká, tak je otázkou, zda ten aktuální stav není ideální. Vypadáš fakt suprově! Chodila jsem s klukem, co je vysoký a míval celou dobu 63 a musel si šíleně hlídat váhu v opačném stylu - jak mu trošku klesla, tak mu začalo být blbě. A absolutně se mu nedařilo nabrat.

    Ale jinak teda super práce - to je za půl roku? To je opravdu krásný.

    4. únor 2022

    Skvělá práce a krásná postava😊 Děláš i nějaký sport nebo jsi to zvládla jen úpravou jídelníčku?

    4. únor 2022
    okinkaa
    autor

    @merope ano cca půl roku, hned po porodu jsem stravu nějak neresila to až později. Mám přes 182 určitě..chytrá váha mi ukazuje,že bych měla mít 68 a kousek.
    @lenkajan dělám i sport hodně kolo,chůze, doma cvičím s cinkami před youtube ladylab a jednou týdně chodím do tělocvičny na kruhový trénink,střed těla, míče a step aerobik. Chtěla jsem zkusit i jogu,ale už tak toho mám víc než dost 😀 se 3 dětmi 😉

    4. únor 2022

    @okinkaa To ještě návod, jak to zvládáš "po porodu" a se třemi dětmi 😀. Já mám pocit, že bych pořád spala a to malému budou 3 a mám jednoho 🙂.

    4. únor 2022

    Jsi skvělá, klobouk dolů 🙂!!

    4. únor 2022
    okinkaa
    autor

    @lenkajan hiit cardio jsem ještě zapomela napsat 😊

    @merope baví mě to a mám skvělého chlapa, vic k tomu nepotřebuješ 😉

    4. únor 2022

    Ja ti to sem pisu furt. Pecka 👍

    4. únor 2022

    luxus, jsi výborná!!! 😉

    4. únor 2022
    okinkaa
    autor

    @kristyn86 ❤❤❤💋

    4. únor 2022

    Frajerka .. klobouk dolu 😎teď by to chtělo nějakou dovolenou v teple za odměnu 🤩skoda nevystavit takovou postavičku 💪

    4. únor 2022

    Pecka, vypadáš perfektně, dokonale. 🍀

    4. únor 2022
    okinkaa
    autor

    @monikacs
    @janule0123 až na ty "kozy", který mě utekly 😅 a vrací se jen když jsou nality mlékem 😂😆

    4. únor 2022

    Krása. A teď návod, jak na to. Já to prostě v hlavě nemám nastavené. První vše kolem a až potom já. Nekouřím, nepiju, ale čokoládu na nervy mám často.

    4. únor 2022

    @okinkaa nesmis se opalovat nahoře bez a pak troska času s vyberem ideálního vršku od plavek a pecka 😂si všichni reknou, zes ty děti vyvdala, pac s takovou postavou a prsama nemůže být tvoje ani jedno 😂😂😂😂

    4. únor 2022
    okinkaa
    autor

    @klarina_f místo čokolády třeba proteinellu a nebo arasidovy máslo,ale ne furt a vždy jen malou lžičku. Tak to aspoň dělám já a nevo nějakou fit babovku ci buchtu ke kavicce, to si taky neodpustím nemysli si.

    @janule0123 jsi vtipná 😉

    4. únor 2022

    @okinkaa cvičíš?

    4. únor 2022
    okinkaa
    autor

    @klarina_f ano cvičím

    4. únor 2022

    @klarina_f Já shodila takhle velmi triviálně v minulosti - při / po psychoterapii, která mě právě naučila si ledacos srovnat v hlavě. Jen s dítětem jsem nabrala a ta hlava ne a ne "naskočit" ☹.

    4. únor 2022

    @merope ta hlava prostě nechce. Třeba jak se to vše nějak ustálí. Člověk furt řeší nemocnost, lítá od čerta k ďáblu... .
    @okinkaa no joooooo. 😀

    4. únor 2022
    okinkaa
    autor

    @merope víš co říká můj chlap, že v zimě se blbě hubne. Ale to je uplnej nesmysl! Stačí jen chtít a zrovna jemu by to jenom prospělo jenže má slabou vůli.
    @klarina_f i já lítám, furt samej doktor atd. I domácnost samozřejmě k tomu mám i práci (brigádu).

    4. únor 2022

    @okinkaa já říkám, že budu hubnout až ve vyšším věku. Nemám na to asi kapacitu. 😁

    4. únor 2022

    @klarina_f Jojo, nemocnost, to mi povídej - jsem se po 14 dnech skoro bez pohybu těšila, že zase mám na krokoměru nějaká ta "normální" čísla. A dneska malý vyfásl antibiotika ☹.

    @okinkaa Jen víc podobnejch příběhů jako ty - ať je vidět, že to jde. Díky!!

    4. únor 2022

    @okinkaa ty vole! Ty ses ale kurevsky dobra! Fakt, jinej vyraz nemam 😍😍😍😍 bomba postava 😍😍😍😍

    4. únor 2022
    okinkaa
    autor

    @ivcaadveecka Děkuju, potěšila 😊

    4. únor 2022

    Už jsem komentovala jinde, ale zase mám čelist dole - luxusní postavička😍

    5. únor 2022

    @okinkaa a cim jsi nahradila mouku?

    9. únor 2022

    Me vzdy zajimalo, jak holky na diete to maji s varenim a vsim okolo...... Ja zacnu nejakou dietu, ale po tydnu max dvou jsem tam kde jsem byla.... Chystat neco zvlast sobe a manzelovi je strasne, nepocitam deti.... A k tomu vecere typu, dal bych si burger nebo kcf...... Ted jsem si rikala zkusim ketodietu .... No uz chytam sklony k normalnimu jidlu, manzel na neschopence, takze krom klasickeho obeda jeste aby mel, co posnidat, a co poveceret..... A nejvic vas nasere, ze se snazite, litate kolem "lezaka", ktery si mimo jidla od vas ji bramburky, susenky.... tak za cca 14 dni shodil 10 kg 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ to vas nasere uplne.....

    9. únor 2022
    okinkaa
    autor

    @bva v čem myslíš? Převážně používám ovesne vločky a nebo spaldovku ať už hladkou či celozrnou.

    9. únor 2022
    okinkaa
    autor

    @zrzeckas to věřím. No já to mám přiznám se trošku jednodušší..můj manžel tu dietu potřebuje mnohem víc než já 😀😆 takže když uvařím něco dietniho, tak buď to si dá taky a nebo když se mu to nelíbí si uvaří sám. Ráno si ráda chystám snídaně sama a kdyz delam neco slaneho,tak i manzelovi. Ale u me vede kase z vlocek a to on moc nemusi. Děti jí ve skolce o víkendu jsou buď u tatínka a nebo u babičky,takže to neřeším. K večeři jim buďto nachystam dietne to co sobě palačinky,livance a nebo prostě chleba či lupínky ty mají nejradši. Svaciny si taky chystáme každej kdo co chceme. Do toho varim jestr prikrmy pro prcka. Takže mě doma sladký či slanym nikdo neprovokuje 😉 a kdyz mám chuť na sladké ke kávě uvařím si zdravý koláč podle brichace Toma, chlap mi takhle snědl půl plechu 😂

    9. únor 2022

    Ahoj Luci, super! Si sikula a slusi ti to 😊

    4. bře 2022
    okinkaa
    autor

    @nikush150 Ahoj Niki, díky moc 😉 to potěší!

    4. bře 2022

    Skvělá práce. Smekám klobouk! Já shodila cca 20kg za necelý rok. Ale bojuji pořád s povislou kůží na břiše a diastazou. :( A paradoxně jsem teda v zimě hubla lépe. Teď se mi vrátily tři kila, ale je to tim, že jsem změnila práci. Sedím v kanclu a vstávám ve tři ráno a už neni čas ani energie cvičit každý den jako před tím. Ale musím se do toho zase opřít. Nevím, jak u tebe okolí reagovalo, ale mě nejvíc štvou někteří jedinci z okolí, kteří mi říkají, že jsem moc zhubla, že sem jak kostra atd. Přitom měřím 161 cm a vážím 52-54 kilo. A ještě tam tuk je. Hlavně břicho, stehna atd. Nejsem žádná anorektička. Tyhle řeči mi to opravdu občas znechucující tu snahu, ale chci jít dál. 💪

    17. črc 2022
    okinkaa
    autor

    @semmi mám to úplně stejně,to je furt už nehubni nemáš žádnej zadek,žádný prsa. Už nejsi ta ženská jako si byla předtím. Taky mě to štve, ale stejně si to budu dělat po svym 😉 moje tělo moje rozhodnutí. Taky bych se chtěla trošku vyrysovat, ale taky jsem začala chodit do práce k tomu mám letáky,děti a domácnost,takže momentálně nestíhám vůbec nic 😀

    18. črc 2022