panihk
15. bře 2020
347 

S Yves Rocher proti vráskám

Nejsem žádná stará babka, ale bezstarostná dvacítka už taky ne. Takže jsem testování kosmetiky Yves Rocher proti vráskám uvítala a moc za tuhle možnost děkuji. Balíček dorazil v pondělí a testování mohlo hned začít. Popravdě jsem byla velmi mile překvapená, kolik produktů přišlo - šlo o celou řadu Lift Végétal obsahující Denní a Noční zpevňuící péči, Zpevňující péči o oční okolí, Vysoce koncentrované zpevňující sérum a Zpevňující denní péči na ovál obličeje.

Všechny produkty obsahují výtažky ze zběhovce plazivého, neboli trávy. Ten se vyznačuje obsahem vysoké koncentrace rostlinného kolagenu, který se podobá tomu obsaženému v kůži. Efekt je, že tyto produkty zpevňují pokožku a vyhlazují vrásky.

Po dvou týdnech testování je samozřejmě na velké výsledky brzy. Takže musím přiznat, že vrásky mám pořád. ALE! Hodně moc musím vyzdvihnout, jak je pleť úžasně hydratovaná. Taková heboučká, vyživená, evidentně jí nic moc nechybí. Takže myslím, že za pár týdnů se možná dostaví i ta hladkost a méně vrásek, kdo ví.

A teď ještě k jednotlivým produktům.

Můj favorit je Vysoce koncentrované zpevňující sérum, které se nanáší ráno a večer na celý obličej a krk. Neaplikuje se přitom klasicky jako krémy, ale klepáním. To se mi zezačátku zdálo trochu ujeté, ale nakonec se mi to vlastně hrozně líbí, připadám si dvakrát denně jako u kosmetičky… Sérum mi opravdu krásně voní a rychle se vstřebá. Dávkuje se pumpičkou a i když se to nezdá, jedna dávka v pohodě vystačí na celý obličej.

Hodně jsem si oblíbila i oční sérum neboli Zpevňující péči o oční okolí. Stačí ho nanést jen malinko, také se skoro hned vstřebá. Oči nijak nedráždí, narozdíl od jiných očních krémů jsem pak neměla pocit opuchlých očí. Tady jsem výsledky celkem zaznamenala - ubylo kruhů pod očima.

Zpevňující denní péči na ovál obličeje jsem používala na krk a dekolt, protože mi popravdě těch přípravků na obličej přišlo už celkově nějak moc. Nicméně ho lze vyměnit za denní krém a prostě na sérum nanést tuto péči. Pokožku hezky vyživuje, nenechává jí lepkavou nebo mastnou. Takže opět spokojenost.

Noční zpevňující péče mi taky vyhovovala. Byla to taková pomyslná třešnička na dortu, než jsem šla spát. Dobře se nanáší, hned se vcucne, hezky vyživí. Budu používat i nadále…

Naopak Denní zpevňující péče mi k srdci moc nepřirostla. Nebo tedy… Jakmile se mi povedlo krém dostat z kelímku, bylo to už v pohodě, ale než se mi to povedlo, byl to boj. Krém má texturu trochu podobnou želé, nebo jak to popsat. Prostě abych ho nabrala, musela jsem ponořit do kelímku snad půlku prstu, což mi jednak nevyhovuje, jednak to asi není moc hygienické. Krém jako takový je fajn, má příjemnou jemnou vůni, na pleti hezky funguje, hydratuje, nemastí, nelepí. Jen to nanášení…

Moje shrnutí? Přípravky moc dobře hydratují, což je pro moji pleť podstatné. Vrásky mám pořád, přijde mi, že jsou spíš stejné, než že by mizely. Ale testování netrvá nijak extra dlouho, i Yves Rocher uvádí, že první efekt je viditelný po měsíci.

Přípravky určitě doporučuji.

#test_yvesrocher

#recenze

#zkusenosti_yvesrocher_liftingvegetal

Začni psát komentář...

Odešli