1 / 1

    Hustý!

    20. bře 2019

    Díky 🙂. Zpětně musím říct, že jak jsem se vlastnoruční výroby bála, tak to fakt tak těžký nebylo... Teda když má člověk lidi aspoň a to šití, to bych si sama netroufla 🙂).

    20. bře 2019

    Samozřejmě by to ještě šlo všelijak vymazlit, vymalovat barvičkami nebo obšít nějakou kraječkou, ale to už se mi nechtělo, a protože jsem trapný konzervativec, zůstanu u černobílé varianty s alibistickým tvrzením, že v jednoduchosti je krása 😉.

    20. bře 2019

    Hned bych si od vas jeden objednala😅

    20. bře 2019

    Jéé, tak to děkuji 🙂. Ale ona ta výroba fakt těžká není 😉. A člověk má pak takový jako hřejivý pocit z vlastního úspěchu 🙂)).

    20. bře 2019

    Když jsem googlila a hledala, narazila jsem i na tuhle - taky jednoduchá, ale moc se mi líbí, jak jsou ta čísla ohraničená přírodninami a různými předměty, že není nutné je dávat hned do fotorámečku či omotávat gumičkou:

    http://kamenurazu.blogspot.com/2019/02/milnikov...

    20. bře 2019

    Máš to krásný!

    20. bře 2019

    Kdo by chtěl zkusit a není si - stejně jako já - dopředu jist svojí zručností, tak ideální je vše si dopředu načrtnout ševcovskou křídou, která se pak vypere, dá se překreslovat, a člověk pak jen obtáhne to, co se mu líbí nejvíc. Barvu lze vyzkoušet na nějakém útržku látky, aby člověk zjistil, jak se s ní pracuje, jaké má vlastnosti, jak třeba často namáčet či jak silná čára se mu ve výsledku líbí... Pak stačí jen dávat pozor, aby si to "naostro" nerozpatlal jako já 😀. (Byla jsem netrpělivá a chtěla to mít hned hotové, lepší by asi bylo pomalovat jednu stranu plátna, nechat zaschnout, a pak jet další. Já to malovala jedním vrzem, a při obtahování si tu vlhkou barvu otiskla na zápěstí.)

    20. bře 2019

    Máte to moc krásné! To už je jiná liga, než má obyč čísla na starém dvakrát přešívaném prostěradle 😃

    20. bře 2019

    Děkuji 🙂.

    @hanickako Kdybych měla staré prostěradlo, tak na to určitě padne 😉. A nedělám si iluze, že jakmile tu deku začnou používat i starší děti, budu látat díry a smývat horší fleky než od barvy 🙂).

    20. bře 2019

    Jinak pokud by tu byl někdo z Liberce či okolí, tak mohu zbytek barvy věnovat 😉. Já už ji asi nevyužiju a jediné, co mne napadá, je vyrobit si ještě bodyčko s nápisem "narozen 2019", protože kolekce "Born in 2019" různých značek už jsou (byť je březen) téměř nesehnatelné...

    20. bře 2019