petat95
28. říj 2019
815 

Test Persil discs 4in1

Ahoj maminky, jistě každá z nás známe horor každodenního praní prádla ( tedy alespoň v mém případě to je převážně každý den), proto mě nesmírně potěšila zpráva na Modrém Koníkovi, že jsem byla vybrána do testování pracího gelu Persil! 

Nejprve bych vám něco řekla o gelových kapslích, a pak se vrhneme na samotný proces testování. Prací kapsle Persil 4in1 DISCS s technologií hlubokého čištění jsou prvním diskem na trhu, který kombinuje 4 silné produktové výhody v unikátním a patentovaném čtyřkomorovém provedení. Mix Persil Enzyme, Mix odstraňující odolné skvrny do hloubky a zajišťuje také čistotu, dlouhotrvající svěžest a šetrnou péči o vlákna - to vše v jednom DISCu.

I skvrny od rajčatové omáčky budou pryč už při 30° C!

⦁    Naprosto inovativní technologie 4v1!

⦁    Špičková účinnost praní.

⦁    Účinný proti skvrnám, ale šetrný k vláknům.

⦁    Snadné dávkování.

⦁    Snadno se rozpouští již od 20°C.

⦁    Plně recyklovatelný obal.

A teď se vrhneme na samotné testování a recenze z mé zkušenosti s tímto produktem! 🙂 Když dorazil balíček domů, již z uzavřené krabice byla cítit krásná vůně a upřímně já jsem strašný úchyl na tyhle voňavé produkty a když pak nádherně voní oblečení nebo povlečení na posteli a provoní to celý byt! Ihned po první vyprané várce oblečení jsem byla nadšená, nejen ta krásná vůně, ale ta jemnost prádla, neskutečný, vyzkoušela jsem už mnoho pracích přípravků, ale tyto kapsle mají tu "třešničku" na konec prostě!

Samozřejmě, že jsem si nemohla nechat ujít to, abych s kapslemi provedla pořádný test odstraňování skrvn, protože když se touto funkcí produkt tak chválí, tak se to samozřejmě zkusit musí, že jo?! :D No a první bylo na řadě body od synka, zapatlané od příkrmu, zde se sice nepodařilo skvrny odstranit na 100% (dle mého názoru je to kvůli tomu, že bylo body prané už v jiném prostředku hned po umazání), ale posudťe samy, podle mě se s tím Persil discs poradil!

Vlevo foto před a vpravo foto po - zvýrazněné skvrnky, které zůstaly.

Jako další jsem ale vyzkoušela skrvny "čerstvé" na denně používané utěrce, kterou mám v kuchyni a utíráme s ní opravdu vše, co je potřeba, což je na ní také vidět! A opět si Persil discs 4in1 poradil naprosto bravůrně! 

Fotka z obou stran před vypráním 🙂

Fotka z obou stran po vyprání 🙂

Persil discs 4in1 dle mého poradil se vším, co jsem mu připletla do cesty, vše doma je teď jako nové, krásně provoněné a já to vidím tak, že teď nakoupíme velikou zásobu domů a budu kapsle využívat i nadále. 🙂 Mám doma velikou zásobu pracích prostředků všech možných značek a Persil discs je pro mě teď TOP na skvrny především! Chtěla bych ještě jednou poděkovat Modrému koníkovi, že nám dali možnost tohoto testování! A jestli jste někdy někdo váhal, jestli je kapsle koupit a jestli opravdu splní to, co slibují, tak do toho jděte! 🙂 Nikdy mi nic nepomohlo tak jako Persil discs 4in1! 🙂

A já začínám dělat zásoby!
#recenze #test_persil #konik_testuje #zkusenosti_persildiscs4v1126

Autor komentář smazal

Začni psát komentář...

Odešli