petrusew
17. čer 2018
385 

Igráček MULTIgo a naše testování

Když jsem dostala zprávu, že nás koník a Igráček vybrali do testování, byla jsem nadšená a vubec jsem tomu nemohla věřit. Radost v naší domácnosti byla vážně velká. Manžel se těšil, že se podívá, jak se Igráček změnil od jeho dětských let. Anetka se těšila a ptala, jestli tam bude i něco pro ni a Maty se těšil na "dájek"

V den, kdy měl balíček dorazit jsem byla strašně nervózní. No ano, nazveme to přesně... Natěšená víc jak ty děti 🙂 Všichni měli smé igráčky už doma a u nás stále nic. Postupem času jsem již ztrácela naději a nevěřila, že se ten den dočkáme. V tu chvíli mi zvonil telefon a na druhé straně sluchátka se ozvalo: "Dobrý den, paní Hejdová. Vezu vám balík. Budu u vás během 5 minut." Hurááá, balík je na cestě!

Zrovna jsem věsila prádlo, když v tom... Jistě to znáte... Pošťák zvoní dvakrát... V našem případě tedy pošťák nakukuje přes branku na dvakrát😀 

Dočkali jsme se. Máme doma Igráčka. U branky byla první Anetka, v závěsu měla tatínka, psa a Matýska. Pan doručovatel se smál a říká," mám tu pro vás balíček, uneseš ho?" A naše Anetka se na něj usměje a slaďoučkým hlasem, kterým by se dal mazat chleba prohlásila:" Se vsaď" 😀 

Velikost balíku nás hodně překvapila. Byl opravdu OBROVSKÝ! Anetce domů pomohl tatínek s Matýskem. Anet a Maty pištěli nadšením tak, že všechna divoká zvířata z přilehlého lesa vzala dozaječích, pes pro jistotu zůstal na zahradě a kočky zmateně opouštěli obývací prostory našeho domu.

Musím říct, že jsem měla krásně vymyšleno, jak budeme postupně vybalovat. Jak jim budu dávkovat každou věc a jak to všechno krásně zdokumentuju.... Jooooo, omyl, Hejdová, omyl. Ještě jsem se nestihla pořádně vyzout a už slyším manžela a děti" Anetko, uhni, já to otevřu nožem" A: "Božííí" Maty: "wow" ... a sakryš, sakryš... Mé plány vzaly za své. Pořádně nestíhám ani fotit vytahování všeho z balíku, se zvukových projevů nadšených dětí... A tatínka se mi dělají mžitky před očima a klepe se mi čočka foťáku v mobilu.

A tak se vybaluje a vybaluje. Všude lítá výplň, dětské ručičky, nožičky... Dobře, i tatínkovi ručičky a nožičky 😀 V jednu chvíli jsem měla pocit, že budu muset někoho držet za nohy, aby se nám neutonul v zelené výplni krabice a záplavou Igráčků.

Pomalu se nám to objevuje. Nejdřív hezky všechno vytahat z krabice aby se to mohlo hned rozbalit 😀 Joo i rozbalování jednotlivých kousků byla rychlost...ano, ano...dvě..tedy tři natěšené děti nešlo zadržet.

Anetka každou krabici s nekončící radostí podává Matymu a tátovi. Nezapomene všechno komentovat slovy:"Hustý, megapřísný, suprácký, nejlepší, wow, ..." Nikdy mě nepřestane překvapovat, jakou má slovní zásobu, kterou se naučila ve školce😀

Matýsek se šťastně tulí s každou krabicí a kříčí:"Mojééé" Táta hned vybaluje, aby byli všichni tři spokojení a mohli si jít HNED hrát 😀

Jako poslední se vytáhl Igráčkův domeček a tady se radostí tetelila i Anetka. Její nadšení, radost a spokojení bylo až hmatatelné. Krabici si hezky vzala, nadšeně každému ukázala a komentovala slovy: "To je úžasný, ten je parádní, ten je můj? Že jo, mamiii, že je můj🙂" ... Po vybalení aut donutila tatínka domeček okamžitě  - teď hned prosím prosím - (doplňte mrkáním očí tak, že větrák na nejvyžší stupeň fouká míň) složit. Tatínek tedy skládal domeček, Matýsek si řadil autíčka a Igráčky a Anetka tu nadšeně poskakovala s Růženkou Igráčkovou v ruce.... No, že je můj drahý choť nervní, když něco dělá a ono mu to nejde, je pochopitelné...ale že se mu budou třepat i ruce 😀 To mě dostalo.

Domeček je krásně provedený. Odolný karton je potažený, krásně polaminovaný a nábytek je z tvrdého papíru. K domečku jsou dva panáčci paní a pán Igráčkovi, jako milý dáreček vánoční stromek. Domeček je naznačen v místě, kdy se mají stěny ohnout tak, aby šel zasadit jeden díl do druhého. Vše drží pohromadě plastovými spojkami. Chtělo to na to přijít, pak už to bylo jednoduché.

Matýsek se zase zamiloval do traktoru Zetor. Ano, opravdu je to Zetor. Traktor přišel s vlečkou a lžící. Lžíce jde jednoduše oddělat - zvednete kapotu a postupujete podle šipek. Vlečve jde vyměnit nákladový prostor. Ten je kompatibilní se všemi nákladovými prostory velkých aut Multigo. Další auto je hasičský vůz i s Hasičem. Ten má perfektně řešenou nákladovou budku. Uprostřed je výsuvný panel, na kterém jsou vyobrazeny potřebné doplňky hasiče a hasičského auta (hadice, ...) Boční dveře jsou v bílé barvě a dají se zvednout a to otevře celou nákladovou část tak, že i maličkým prstíkům se bude skvěle hrát. Mě se moc líbil žlutý náklaďák. Ten má vlek výklopný. Takže Maty ihned naložil vše, co našel a vysypával a zase nakládal. Jojo, je to sranda🙂 Všechny tyhle vleky se dalí vzájemně měnit a to naprosto jednoduchým principem-otočením nákladové části. Tohle Maty pochopil velmi rychle...hlavně jak si udělat několik "kamion bobží"

Spolu s těmito auty přišel i sanitní vůz se záchranářem a policejní vůz s policistou. Obě tyto autíčka mají nasazovací majáky.

Všechna auta se nám moc líbila. Plast ze kterého jsou dělaná je odolný občasným pádům a nesmrdí.  Stejně tak nesmrdí ani figurka Igráčka. Další igráček byl zelinář s "frézou" spolu s vozíkem. Tady bych měla jedinou výtku. Hrany jsou poměrně ostré, spoj mezi řídítky a vozíkem dlouho nevydržel a neopatrným zacházením dětských ručiček praskl a zlomil se. Zelinář - figurka je ovšem moc hezky zpracovaná. Milý, fousatý pán s oranžovým kloboukem a zelenými zahradníky, jeho vidle a kbelík nás potěšili. Matýsek zřejnmě pozoroval nějakou podobnost, neboť ihned, jak ho spatřil prohlásil "táta, můj?" A taky nesmíme opomenout set trio - záchranné složky - hasič, policista, záchranář. Spolu s  nimi byl v krabičce i doplňěk a to karton k poskládání "základny" - na něm bylo vyobrazení potřeb oněch tří panáčků. Jooo a taky dopravní policista😀

A teď abych to shrnula. Auta bych doporučila pro děli okolo 2 let. Jsou odolná, nemají nikde žádné ostré hrany, velké otvory pro posazování panáčků. Matymu se líbí otevírání, sundávání korbiček a měnění, posazování panáčků... U těch se mu líbí jim sundávat vlasy(pokud budete hledat vlasy, doporučuji se podívat do úložných prostorů vozidel, například sanitky či policejního vozu... Mimochodem, pokud budete hledat panáčky, doporučuji kouknout taktéž do těchto prostor). Pokud by se zadařilo.... A ono se asi zadaří a některý dílek se podaří někam založit, nezoufejte, na stránkách igráčka seženete náhradní díly.

Spolu s auty,nákladním vozem, hasičským vozem,traktorem,frézou, domečkem a jeho již známími obyvateli se k nám nastěhovali i další panáčci. Dva hasiči s helmami, dobravní policista u kterého manžel nadšeně prohlásil" Jééé, hluchavka", policistka a další dva policisti, dva záchranáři s kufříkem, zelinář a řidič žlutého nákladního vozu.  Pokud jsem nejmenovala některého z našich návštěvníků, tímto se jim hluboce omlouvám.

A co na Igráčka MULTIGO říkáme? Jsme nadšeni. Anetka si s domečkem stále hraje a on stále stojí. Maty miluje svůj traktůrek, se kterým spí, jí, dívá se na pohádky a asistuje mi u čehokoliv, co vás napadne. Sám si poradí se sundáváním vleků a Igráček rozvíjí jeho představivost. Pokud ještě váháte, neváhejte. Slibuju, že si vyhrajete všichni🙂 U nás to platí stále. Vlastně jsem našla jednu menší nevýhodu... Nutně budeme potřebovat další autíčka MULTIGO 🙂

#test_igracek #recenze

jak se může člověk stát testovací osobou? Pořád tu u všech vidím v blogu, jak testovali různé věci. Jak se k tomu dá přijít? Taky bychom zkusili něco ostestovat...

16. srp 2018

@brigule musíš se přihlásit do testování.Většinou pod článkem "koník testuje" a čekat,jestli tě vyberou.

17. srp 2018

Začni psát komentář...

Odešli