petrusew
14. lis 2016
165 

Testování u nás

Naše testování mě velmi překvapilo. Už při rozbalení jsem cítila jemnou vůní, která provoněla  celý obývák. Při rozbalování ochotně pomáhala naše Anetka, kterou velmi zaujala krabice, výplň a praskací fólie😁 

Nadšení bylo ohromné😁 Ovšem mé nadšení z následného úklidu už ne.

Jako první prošel testem osvěžovač vzduchu pro miminka. Jeho vůně je jemná, nevtíravá a prcci krásně spinkali až do rána😍

Šplíchám ho všude, šplíchám ho pořád a to i na muže na WC. (ale pssst 😂)

Hned večer po rozbalení přišel na řadu test koupací a mycí...no..z tohoto testu bohužel nejsou publikovatelné fotografie, objekt testování odmítal spolupracovat a svou zaputilist mi dával najevo šíleným řevem.

Ovšem umytí neunikl. Musím říct, že Vendelín i Toník jsou skvělými spolubojovníky v boji proti křupkám! Ty totiž drží a drží. 

Lahvičky jsou naprosto funkční, dávkování na vzpouzející se hádě proběhlo bez komplikací.  Háděti byly nejdříve odstraněny zásoby křupek uschovaných fikaně ve vlasech😒  naivně si myslel, že na ně nepřijdu, ovšem díky Toníkovi a jeho síle mu to nevyšlo. 

K Toníkovi ještě doplním několik informací. Krásně pění, neštípe v očích - toto jsem testovala i na sobě. Umeje opravdu snadno a rychle (křupkovým testem prošel na výbornou) Vlasy zůstávají hebké, lesklé a jemné a to i dospělých, anoo, testováno na mamince😂 A super je i na seborelu ve vlasech.

Vendelín byl postaven před nelehký úkol. Hádáte dobře! Zase ty KŘUPKY! Každý, jehož dítě jim holduje zná ty chvíle hrůzy, když je uklízí. Rozbaptlané po všem,všech a naprosto všude. Nejhorší je to mezi prsty našich ratolestí...Maty je přeborník,má je totálně všude i pod oblečením. Toník vyhrál, ale jak se s nima popral Vendelín?

Vendelín se rval jakou Rambo. Křupkám rozdával ránu za ranou. Sice vzdorovaly, ale ještě na konci prvního kola bylo jasné, že je porazí. Dostal je na K.O. 

Vendelín příjemně voní.Lehounce se roztírá po telíčku, jemně pění, dobře se oplachuje. A pocit hebkosti je dlouhotrvající anoo, i Vendelín byl testován mnou. Stačí opravdu trocha i na maxi tělo Venušiných rozměrů.

Jako poslední se testovala Olinka. Olinka je úžasná! Na vrch i spodek. Já s ní zkusila i jizvu po pegu. Mohu říct, že po týdnu vidím velký rozdíl! Výhodou Olinky je dávkování! Je skvělé! Olinku a její jemnost a vůni po včeličkách, jak jí říká Anetka, si naše starší dcera zamilovala! S ní i já😁

Jak jinak.  Musím konstatovat, že Nobilis u nás už zůstane!!!

My ho totiž milujeme😍

#test_nobilis

Začni psát komentář...

Odešli