petulelebambule
11. črc 2021
85 

S Babybio CAPREA ke spokojenému bříšku

Milé maminky, ráda bych se s vámi podělila o svojí zkušenost s mlékem #babybio Caprea. 

Jsem trojnásobná maminka a velká zastánkyně kojení. Svého dnes již 4-letého syna jsem kojila do dvou let a měla jsem v plánu toto dopřát i svým dvojčátkům. Okolnosti však nenahrávaly tomu, abych se věnovala kojení dvojčátek naplno, a tak byly po narození na kombinované stravě - náhradní kojenecké mléko a odstříkané mateřské mléko. S příkrmy jsem začala dávat i ovčí a kozí produkty, aby neměla dvojčátka pouze kravské mléko. 

A když jsem dělala své pravidelné nákupy na Pilulce, objevila jsem i značku Babybio. Cena vyšší, ale bio kvalita, praktické balení produktů (Kaše nemléčná rýžovo-quinoová s vanilkou) a kvalita produktů byla opravdu jinde, než běžný sortiment pro miminka, a tím si získala mé sympatie. A když se objevila možnost otestovat, s dnes již 9-měsíčními dvojčátky, kozí mléko Babybio CAPREA, byla jsem moc zvědavá, jak na něj budou ragovat. 

Po otevření nádoby s Babybio CAPREA jsem čekala typickou kozí vůni, která se však nedostavila, místo toho zavoněla příjemná mléčná vůně. Mléčko jsem dle návodu rozmíchala s vodou, perfektně se rozpustilo, aniž by se vytvořily hrudky a hned jsem servírovala miminkům. Vypily jej na jeden hlt a vypadaly, že by si ještě přidaly. 😀 

Hned po prvním dnu se holčičce upravila stolice, kterou měla do té doby velmi pevnou a občas zápasila s vyprazdňováním. Celkově mám z mléka dojem, že je pro trávení miminek víc přijatelné, než jiná premiová kojenecká mléka, která jsem do té doby používala, a která jsou vyrobena z kravského mléka. 

Abych řekla pravdu, tak cena Babybio CAPREA je vysoká a v mém případě se jedná o dvojnásobnou spotřebu, ale plusy převážily, a když už není v mé moci dopřát dvojčátkům své mateřské mléko, tak mám alespoň moc dobrý pocit z toho, že mají kvalitní kozí mléko v bio kvalitě. U nás už má nezastupitelné místo! ;) 

#zkusenosti_babybio5 

#test_babybio #recenze

11. črc 2021
11. črc 2021
11. črc 2021
11. črc 2021
11. črc 2021
11. črc 2021

Začni psát komentář...

Odešli