petuliiik01
19. lis 2021
846 

Farma Little People – mnoho herních prvků a nekončící dobrodružství

Ráda bych vám představila jednu krásnou NOVINKU od Fisher-Price - dobrodružství s řadou Little People! Vybrat si můžete ze čtyř sérií hraček - velkou farmu se zvířátky, školní autobus, letadlo nebo hasičský vůz.

Rozhodla jsem se, že vám představím dobrodružství, které zažíváme už více než půl roku s farmou Little People. Je to pro nás nekončící zábava se čtyřmi zvířátky a jedním milým farmářem.

Farma Little People Fisher-Price

  11 zkušeností

Prasátko má narozeniny a chce to oslavit! Se sadou zvířátek Little People Caring® for Animals Farm od Fisher-Price® pro děti se malí farmáři mohou starat o své zvířecí kamarády.

Farma je na první pohled veliká a nabízí množství herních prvků. Její výhodou je možnost částečného sklopení a přenášení za madlo. Tato sada obsahuje farmu, 4 zvířátka (koníka, prasátko, slepičku, krávu) a farmáře. Každé zvířátko má na farmě své čestné místo – poznáte je podle obrázků na vrátkách. Najdete zde i tři tlačítka – velké červené pro spuštění zábavy, posuvné pro nastavení úrovní a malou zeměkouli pro volbu jazyka.

Velké červené tlačítko vybízí ke stisknutí! Otevřou se dvířka, aby zvířátka mohla ven, spustí se zvuky, světlo a písničky. Příjemný hlas navede děti ke hře na farmě, seznámí je se zvířátky a představí jim život farmáře a zvířátek. 

Nastavení úrovní se nachází nad dvířky. Úrovně nabízí možnost zvolit si formu zábavy podle věku dítěte. S farmou si mohou začít hrát děti od jednoho roku a rozhodně se s ní nebudou nudit ani tříletí. 

Malé tlačítko zeměkoule slouží pro nastavení jazyka. Tlačítko stiskněte na 4 sekundy a můžete začít volit jazyk český, slovenský, anglický, polský a maďarský. Můžete tak jednoduše začít s cizím jazykem formou hry. 

Hned na začátku jsme si vybrali z nabídky jazyků češtinu a hra mohla začít! Všechny zvířátka pěkně do ohrádek. Po zmáčknutí hlavního tlačítka se otevřely vrátka, spustily se písničky a začal příběh jednoho farmáře a jeho zvířátek. Z vyprávění zjistíme, jak jde život na farmě, a jak se starat o zvířátka. Pěkně nakrmit mrkvičkou koníka a prasátko kukuřicí, hlavně to nepoplést. Slepičku dáme do hnízda a podíváme se na vajíčka vedle. Po stisknutí tlačítka na nás vykouknou kuřátka – to je překvapení! A teď prozkoumat seník – to byla velká zábava. Naházet tam postupně všechny postavičky a dívat se, jak propadnou. Jakmile jsou zvířátka unavená, všechny je vrátíme do ohrádek. Teď ještě párkrát otočit vrtulí, nachystat kukuřici, znovu nakrmit a zacinkat na zvoneček!

Čím si nás farma Little People naprosto získala?

+ krásné provedení - 4 zvířátka + farmář
+ postavičky série Little People lze mezi sebou používat i v jiných sadách
+ tři úrovně - objevování, zážitky a představivost
+ namluveno v češtině příjemným hlasem s možností volby jiných jazyků
+ zvuky zvířat, písničky, vyprávění příběhu, počítání, hudba
+ procvičení jemné motoriky - otáčení sila, zvonění na zvoneček, líhnoucí se kuřátka, prohazování seníkem
+ svítící lucernička
+ úchyt na přenášení
 + vhodné od 1 roku

S farmou si nyní hraje téměř tříletá Nelinka a její mladší bráška Kubík, kterému ještě nebyl ani rok. Tento domeček plný zábavy u nás bude v oblibě ještě dlouho a já se už moc těším, jaké další dobrodružství se zvířátky a farmářem vymyslíme.

#fisherprice

#littlepeople

Jeee, Peťo, děkuji za tip na dárek od Ježíška 🙂

19. lis 2021

Ježíšek ji k nám přinese, tak jsem na ni zvědavá

19. lis 2021

@lsmay Vidíš, zrovna pro S. by byla farma parádní 🤩👍 To jsem ráda, že jsem vás inspirovala 😉

19. lis 2021

@jaaanaluk U nás rozbalovala celá rodina 😃 Byli jsme zvědaví všichni a musím říct, že nás mile překvapila 🙂 Doufám, že budete mít stejně pocity 😉 A hlavně ta dětská radost - ta je na těch Vánocích to nejkrásnější 🎄😉

19. lis 2021

to je opravdu povedené 🙂👍❤️

21. lis 2021

Vypadá úžasně 😀👍🍀

22. lis 2021

Moc povedené!

22. lis 2021

zrovna jsem se na to dívala

22. lis 2021

No tak to je pecka 😍

22. lis 2021

Super

22. lis 2021

Děkuji za super tip 😘

22. lis 2021
22. lis 2021

Začni psát komentář...

Odešli