petuliiik01
21. zář 2022
320 

Tipy na zábavu nejen do kočárku

Zpříjemněte dětem pobyt v kočárku a zabavte je. Stačí si pořídit hračku se speciálním klipem, s kolečkem na madlo nebo si pořídit klips s řetízkem a připevnit na něj oblíbenou hračku z domu. Připevněná hračka z kočárku neletí příliš daleko a vy si ušetříte sbírání hraček ze země a zaručeně žádnou neztratíte.

Hračky s úchytem na kočárek jsou praktické a mnohdy obsahují i vzdělávací či funkční prvky. Části hraček mohou být použity jako kousátko, bývají ušité z různých materiálů, obsahují různé tkaničky, zrcátka, chrastítka a některé je možné i spustit a poslechnout si zvuky či písničky. Dětské hračky stimulují rozvoj dětí a podporují jejich jemnou motoriku. Pojďte se podívat na dnešní výběr TOP kousků do kočárku.

Fisher-Price Naučné karty 1-5

Na pěti naučných kartách najdete 10 stran barevných obrázků. Na jedné straně karet jsou zářivé barvy a čísla a na druhé/zadní straně najdete obrázky zvířat a tvarů. Černobílé obrázky zaujmou svým kontrastem i ty nejmenší miminka, která ještě nemají úplně vyvinutý zrak. Až vaše miminko povyroste, můžete karty využít k učení čísel, tvarů a barev

Naučné karty jsou navlečené na praktické poutko, kterým je můžete kamkoliv upevnit.

Fisher-Price Kousátko první klíče

Kousací hračka v podobě klíčů obsahuje kousací hračku, chrastítko ve tvaru klíče od auta a klíčenku se zrcadlem. Je to lehoučká hračka pro malé ručičky a bude se dětem hodit při prořezávání prvních zoubků.

Fisher-Price Svazek klíčů

Klíč podobající se tomu, který známe od auta, aktivujete stisknutím. Poslechnete si hudbu, zvuky auta a při tom všem vám bude klíč barevně svítit. Na svazku najdeme i dva klasické klíče (jeden obsahuje posuvný kryt) a měkkého pejska jako přívěsek. To bude dnes parádní výlet!

Klíče jsou většinou „zakázané“, proto bývají tyto klíče u dětí ve velké oblibě.

Fisher-Price hebká senzorická knížka

Velmi hezky zpracovaná plyšová knížka potěší každého malého čtenáře. Najdete v ní několik aktivit pro rozvoj smyslů na pěti barevných stranách. Ukrývá v sobě zrcátko, kapsičku pro schování měkkého kousátka ve tvaru koaly a je plná pěkně zpracovaných obrázků. Máma medvědice všechny zvířátka z knihy obejme a kniha je bezpečně uzavřená.

Máte také dobré zkušenosti s hračkami na kočárek z dílny Fisher-Price? Podělte se s námi v komentáři 😉
#fisherprice

Díky za článek, zrovna pokukuju co koupim Štěpovi za novinky od FP, protože jinak toho má spoustu po Máťovi a na toho ježka mám zálusk 😊

21. zář 2022

Pěkné čkánky a hlavně naučné pro maminky

23. zář 2022

Pěkné čkánky a hlavně naučné pro maminky

24. zář 2022

Začni psát komentář...

Odešli