pipetulaa
14. lis 2016
8499 

Recenze Maria Nila

Na přání několika z vás přidávám recenzi na výrobek Colour Refresh Maria Nila.

Svoje vlasy mám takové medovo-zrzavo-hnědé. V létě více vyšisované, v zimě trochu tmavší. A jelikož jsem pihatá a mám zelené oči, rozhodla jsem se jít zrzavou cestou 🙂 Takže asi půl roku už si barvím vlasy do zrzava. Nicméně barva se fakt rychle vymývá a pěkně zářivá vydrží vždy maximálně 3-4 týdny.

Hledala jsem tedy něco, co barvu ochrání, nebo zvýrazní. Abych nemusela u kadeřnice bydlet (nehledě na finanční stránku).

Na doporučení kamarádky jsem začala hledat značku Davines a Maria Nila. Davines dělá také tónovací kondicionéry, ale má jen tři základní barvy. Na druhou stranu Davines je běžně k dostání v eshopech bez větších obtíží.

Značka Maria Nila je ze Švédska a k nám na trh přišla až na přelomu srpna/září. Vyrábí hodně barevných odstínů a vybere si opravdu každý. Bohužel sehnání výrobku není nejjednodušší. V ČR jsem zatím objevila jediný eshop, kde Maria Nila prodávají. A tam to lze koupit jen pod registrací s IČO, kdy si hlídají, aby živnost byla opravdu psaná na kadeřnici.

Já k nákupu zlanařila kamarádky kamarádku, která mi to přes sebe objednala.

Cena za 300ml je 478Kč.

A teď k samotnému testování:

Přípravek se používá jako kondicionér. Tedy do umytých, ručníkem lehce prosušených vlasů se vmasíruje a hřebenem rozčeše požadované množství. Působit se dle návodu má nechat 3 až 10 minut, v závislosti na tom, jak moc intenzivní barvu chcete. Já to tam napálila rovnou na celých 10. Chtěla jsem vyzkoušet maximální účinek a navíc mi výrazná zrzavá nevadila, spíše naopak. Barvu jsem měla naposledy před dvěma mesíci, takže jsem měla barvu tmavou, vymytou, nehezkou.

S přípravkem se prima pracuje, pumpičkové balení je praktické. Doporučují vzít si k aplikaci rukavice, aby člověk neměl barevné ruce 🙂

Po umytí  a vysušení vlasů jsem byla nadšená!!! 🙂

Měla jsem krásně zářivou barvu, odrosty nebyly úplně překryté, nicméně přechod mezi odrostlými vlasy a barvenými byl stažen a nepůsobil blbě, spíše přirozeně.

Jako další ohromné plus musím zmínit, že jelikož jsou v samotném kondicionéru arganové oleje a další věci, tak vlasy po použití byly nádherně pevné, nelítaly, super se upravovaly.

                                                   Omluvte můj nenalíčený xichtík

Barevná paleta Maria Nila je ohromná. Zrzky, hnědovlásky a černovlásky si můžou svojí barvu (ať už obarvenou či přírodní) zvýraznit a oživit. Můžete také použít třeba červený kondicionér a tím na tmavých vlasech na sluníčku vznikne zajímavý efekt.

Blondýnky mají ovšem ruku nejvolnější. Můžou si hrát s tyrkysovým, růžovým či perleťovým podbarvením... A prostě obecně si lze hrát s barvou vlasů, aniž byste si vlasy ničily.

Udávaná výdrž barvy je cca 1 měsíc. Asi bude hodně záležet na tom, zda si blondýny udělá modrou hlavu, nebo zda si černovláska dá na vlasy červenou pro odlesky na sluníčku. Každopádně mě výrazná barva držela minimálně 5 umytí.

Další celkem důležitá věc je, že když jsem si vlasy namočila vodou, odtékala opravdu čirá, čistá voda. Až po nanesení a oplachování šamponu se začala lehce barva uvolňovat. Odpadá tím tedy strach, abyste třeba při návštěvě bazénu neobarvily vodu, nebo si neobarvily v dešti oblečení apod. Nepouští to 🙂

Takže já doporčuji a jsem ráda, že jsem si objednala dvě balení najednou 🙂

Díky moc za recenzi. Mam kamarádku kadeřnici, tak zkusím přes ni objednat. A budeme doufat, že produkt bude zanedlouho dostupnější a ke koupi v prodejnách nebo na netu.

14. lis 2016

Díky za recenzi,budu se snažit ji taky někde sehnat

14. lis 2016

Krásná, já používám Pink Pop a jde to koupit bez IČA na www.bezvavlasy.cz ;)

24. led 2017

Začni psát komentář...

Odešli