pletynkaa
18. lis 2018
159 

Jak dopadlo naše testování kapesníků Kleenex balsam, které slibuje STOP červeným a odřeným nosům

Ještě před tím, než nám samotný balíček dorazil domů, jsem si na internetu přečetla nějaké ohlasy a recenze na kapesníčky. Po přečtení jsem měla smíšené pocity. Někomu se zamlouvaly a někomu jinému zase ne, bylo to tak 50/50. O to více jsem byla zvědavá, jak dopadnou u nás. 

Balíček nám domů přivezl velmi milý a usměvavý kurýr a jelikož jsem maminkou zvědavého dvouletého chlapečka, který rád objevuje svět a nové věci, hned se vrhnul na rozbalování. 

Uvnitř nás čekaly dvě krabice kapesníků a dvě velká balení kapesníčků na cesty. 

V té době jsme nebyli výjimkou a také byli nemocní. Chřipková a rýmičková epidemie v plném proudu. A tak jsme nelenili a hned otevřeli jednu krabici kapesníků na stůl. 

Po rozbalení jsem skoro až zařvala - To jako vážně?! Ty kapesníčky se třpytí?! Ano, třpytí!!!!!!! Mé ženské srdíčko zaplesalo. S rukou na srdci musím říct, že jsem opravdu neviděla krásnější, třpytivější kapesníčky, takže tohle bylo takové mé jedno velké, holčičí plus. 

Po překvapení nastal čas testování. Jako první se toho ujal Tadeáš. Zrovna nedávno se naučil krásně sám smrkat, tak ho to o to více bavilo. Nejvíce mě na tom testování zajímalo, jestli opravdu nebudou, nebo naopak budou, nosy červené. Musím přiznat, že k mému úžasu nám nosy opravdu nezčervenaly. A to ani našemu nejmenšímu, který má přeci jen ten nosánek citlivější. Kapesníčky jsou na dotek opravdu jemné, z krabice se krásně vyndávají a nám se ani netrhaly. V čem vidím opravdu velké plus, tak kapesníčky vydrží hodně. Můj muž má problém celkově s papírovými kapesníky, všechny se mu protrhnou a sopel na ruce... Tak u těchto se nám to opravdu nestalo. V čem naopak vidím velké mínus, že naše rodina má velkou spotřebu a tak kapesníčky rychle mizí. Neumím si představit, že bych 2x týdně kupovala kapesníky, které stojí bez akce necelých 60Kč. Ale budu číhat a v akci si je vždy moc ráda koupím. 

S kapesníčky v menším balení jsme byli rovněž spokojeni, jako s těmi v té krabici. Bez nich jsme nemohli vyjít ani ven. Dokonce mi je muž neustále "kradl" k sobě do auta se slovy, že konečně kapesníky, které něco vydrží. A má pravdu. My všichni jsme byli nadmíru spokojení. Akorát tam bych viděla menší mínus, že se taky netřpytily, ale to už bych jako ženská chtěla asi moc 🙈🙂

Koníkovi bych tímto moc ráda poděkovala za super testování a vám všem, kteří jste to četli, že jste vydrželi až do konce.

Vaše Pletýnka 

#test_kleenex2 #test_kleenex #recenze #zkusenosti_kleenex

Začni psát komentář...

Odešli