pr_clanek
19. říj 2020
1001 

Bože, co nám ten Ježíšek zase přinese! Bude to horor nebo rajská zahrada?

Každá máma chce pro své dítko jen to nejlepší a její vkus na dárky se často rozchází s dalšími členy rodiny. To si uvědomili tvůrci české aplikace Tomikup, která pomáhá maminkám v boji proti nevhodným dárkům.

Narození miminka je vždy velká událost, zvláště u prvního potomka. Rodiče se těší, rodina se těší, nejlepší kamarádky prakticky okamžitě začnou koukat po roztomiloučkých bodýčkách. Těžko bychom hledali maminku, která by pro svého malého broučka nechtěla to nejlepší a přesně podle svých představ a snů. Ať už jde o výbavičku, narozeniny nebo Vánoce.

Přání vs. realita

Realita dárků, které se nakonec sejdou od nejbližších nebo kamarádů, může být naprosto odlišná od představ a přání maminky. Přichází zklamání, zmar a řada věcí za docela velké peníze může skončit zaprášená kdesi v koutě. A jestli něčeho mladá rodina nemá nazbyt, pak jsou to peníze.

Aplikace na rezervaci dárků

Díky chytré české aplikaci Tomikup, se dá těmto obtížím a zklamání předejít. Zdarma si v ní vytvoříte přehledný seznam dárků, který je možno na pár kliků odeslat všem svým blízkým.

  1. Vytvoříte si libovolný počet seznamů přání
  2. Seznamy nasdílíte rodině
  3. Každý si zarezervuje, co koupí, takže nedostanete 10 stejných dupaček

A kam se podělo překvapení?

Někdo by mohl argumentovat tím, že ho Tomikup připraví o moment překvapení. Ovšem tvůrci aplikace argumentují následovně:

  • Vyplňte co nejvíce přání v různých cenových hladinách. Nikdy nevíte, co ze seznamu skutečně dostanete.
  • Kde to nehraje roli, nemusíte specifikovat konkrétní model a barvu. Nechte se překvapit výběrem.

Kde to ale má význam, máte možnost vyplnit nejen detailní specifikaci a obrázek, ale dokonce i konkrétní odkaz.

  • Na Tomikupu si k vám mohou přátelé zapisovat přehledně nápady na dárky, jakmile je napadnou. Nemusí tak na poslední chvíli vymýšlet hlouposti a vyberou si ze svých nápadů, nebo vašich přání.
  • Pokud nechcete, rezervace přátel neuvidíte, takže o překvapení nepřijdete.

Pak již stačí zkopírovat odkaz na celý wishlist – seznam dárků pro vaše miminko a rozešlete mailem příbuzným a kamarádům.

Zkuste si, jak jednoduché je napsat dopis Ježíškovi online

Tomikup není jenom pro mimina

Tomikup využije celá rodina. Vytvořte si svůj seznam a konečně dostanete přesně ty dárky, které si přejete. Je jedno, zda se jedná o narozeniny nebo Vánoce.

Taky se třeba konečně dozvíte, po čem opravdu touží váš partner. Spousta lidí má tak specifické koníčky, že je nasdílení odkazu na konkrétní produkty z e-shopu jedinou jistotou, abyste při dárkování nešlápla vedle.

Dělejte si opravdovou radost navzájem a bez omezení s celou rodinou.

Tomikup tlačítko v oblíbených e-shopech

Nenapadají vás teď žádná vánoční přání? Ale buďme k sobě upřímní. Že vás přes rok zaujala spousta věcí, na které si teď prostě jenom nevzpomenete?

Když si přidáte do prohlížeče Tomikup tlačítko, uvidíte praktickou přidávací ikonku na každém e-shopu. Snadno si tak cokoliv uložíte jako nápad na dárek pro sebe, pro miminko, nebo pro své nejbližší. Až přijdou Vánoce, prohlédnete si seznam s nápady za celý rok.

Příjemné bonusové funkce

Málo kdo to ví, ale Tomikup má i svého hlídacího psa a dokáže hlídat slevy ve vybraných českých e-shopech. Vy i přátelé tak můžete nakoupit, když je zboží ve slevě, nebo když vám Tomikup pošle slevový kód.

Dalším bonusem je sdílený nákupní seznam na potraviny. Ten šetří čas hned dvěma způsoby:

  • Seřadí seznam podle regálů v supermarketu
  • Díky funkci sdílení nemusí manžel volat co je potřeba koupit. Oba vidíte, co aktuálně schází v ledničce

Tak neváhejte a stejně jako tisíce progresivních maminek letos napište dopis Ježíškovi přes Tomikup. Vše ostatní již půjde samo.

Přejeme hodně štěstí při všech radostech života. Ať žije povedené dárkování!

Ajaj! Vánoční témata začínají 🙂

20. říj 2020

@adamkovapetarus v reklamách už od začátku října 🙄

20. říj 2020

Používáme excel a emaily. Problém je, že někteří, i když dostanou přesný odkaz a specifikaci a odsouhlasí si to s námi, stejně pak koupí něco jiného... Někteří zase přemýšlí měsíc, co teda ze seznamu vyberou, a pak se diví, že cena už není akční a nebo že odkaz už není funkční a daná věc je vyprodaná (před Vánoc a po měsíci je to fakt "překvapivé"). Tomuto bohužel žádná aplikace nepomůže.

20. říj 2020

Osobně mam jen krátkou zkušenost, kamarádka seznam použila letos na svatbu. Take jsme v praci pouzívali exel na darky pro kolegy ale ten s vámi nekomunikuje přes maily jako tahle aplikace. I už na me vyskočil do mailu jejích hlídací pes. Manzel byl na mé narozeniny nadšený a ja pak vlastně taky. Trochu mě přijde divný si o dárky říkat, ale jak to je v počítači už mi to pak nepřišlo. A nic se za to neplati. Takze fajn.

21. říj 2020

@verdos 😀 Asi to chce dát komentář, že u čeho je odkaz, tam chci přesně tenhle typ. Kde není odkaz, improvizujte si 🙂

Na Tomikupu by mohl působit ten stresový faktor, že když to nerezervuju, vyfoukne mi to někdo jinej 🙂

23. říj 2020

@adamkovapetarus Ne, to by nepomohlo. Prostě jsou např. v naší rodině lidi, kterým řeknu, že chci přesně tohle, ale oni pak řeknou, že viděli něco levnějšího nebo se jim nechtělo platit poštovné, atd. atp. Jakože to byla narážka na hloupé jednání některých lidí (naštěstí nejsou tady na MK, tak asi to můžu dovolit napsat, jinak by se v tom jistě poznali :D)... Prostě pro nás to není. Dokážu si představit, že to někde fungovat může, ale chce to od uživatelů jistou míru inteligence a taky vstřícnosti... V naší rodině je to holt krátkodobý nápor na nervy, miliony mailů, vysvětlování a nakonec smiřování s tím, že to je jinak... a musí se to přežít. Naštěstí je to jen jednou ročně v tomto období (hlavně říjen, trošku ještě někdy i listopad) a pak je zase dlouhodobě klid.

23. říj 2020

Začni psát komentář...

Odešli