pr_clanek
20. pro 2018
709 

Co všechno umí dětské GPS hodinky?

Bezpečnost dětí je pro rodiče nadevše. Bohužel s nimi nemohou být pořád a poskytovat jim dostatečnou ochranu. I když sebevíc chtějí. Alespoň trochu jim v ochranitelské roli mohou pomoci chytré hodinky s GPS lokátorem. Slyšeli jste o nich?

Dětské hodinky Gator – telefon a lokátor pro Vaše děti

Děti potřebují volnost a kamarády

Je to sice hrozná představa, že rodiče už nejsou pro své děti středem vesmíru, ale takový je prostě život. A aby se rodiče nemuseli strachovat, kde se potomek s kamarády právě teď nachází, jsou tu chytré hodinky.

Dětem poskytnou volnost, rodičům přehled o pohybu dítěte. Navíc můžete dětem kdykoli zavolat, aniž by s sebou musely nosit mobil. A ony zase mohou zavolat Vám. Nebo poslat zprávu.

Pro jak staré dítě jsou hodinky určené?

Hodinky mohou nahradit mobilní telefon. Jsou vhodné pro děti, které chodí samy do školy, na kroužky, za kamarády. Jsou vhodné pro děti od 3 do 12 let.

Čím se hodinky Gator mohou pochlubit?

Velmi přesná lokace

GSM hodinky Gator využívají k určení polohy kombinaci AGPS, GPS, LBS a WiFi. Právě tato kombinace je odlišuje od konkurence. Dokáží totiž poměrně přesně lokalizovat pohyb dítěte i v budovách a místech, kde není GPS signál.

Informace a přesné souřadnice jsou následně odeslány do mobilní aplikace, kterou má rodič nainstalovanou ve svém telefonu.

Aplikace v češtině

Mobilní aplikace Gator je ke stažení zdarma pro Android i iOS. Je v češtině, takže se nemusíte bát, že nebudete vědět, co po Vás chce, nebo že hodinky nedokážete zprovoznit. Jedinou nevýhodou může být, že nefunguje na zařízeních značky Asus a Blackberry.

Analogový i digitální ciferník

Stiskem jednoho tlačítka přepnete mezi digitálním a analogovým ciferníkem. Jsou tak skvělou pomůckou i pro malé školáky, kteří se učí hodiny.

Budík

Už nikdy Váš školák nezaspí. Hodinky disponují i budíkem.

Fungují v Čechách i v zahraničí

Aby hodinky fungovaly, je zapotřebí vložit do nich sim kartu s datovým balíčkem. A když na ní zapnete roaming, budou hodinky fungovat i za našimi hranicemi.

Druhou variantou je vložit do nich sim kartu země, kde pobýváte. Pak není roaming potřeba, pouze nastavíte APN kód operátora.

Jednoduché nastavení i ovládání

Díky tomu, že hodinky jsou již od výrobce přednastaveny na používání v České republice, je jejich nastavení hračka. Zabere Vám jen pár minut. Potřebujete jen hodinky, datové připojení, aplikaci Gator a chvilku klidu.

Ani ovládání není složité. Bez problému si s nimi poradí i malé děti. Ovládají se intuitivně a dotykem. A na co nepřijdete sami, zjistíte si z návodu.

Bezpečnostní funkce chrání dítě a varují rodiče

Aplikace Vás sama upozorní, zda dítě došlo do školy, na kroužek, nebo ke kamarádovi. Díky obousměrné komunikaci si můžete kdykoli zavolat.

SOS tlačítko

Disponují také SOS tlačítkem, které vyšle varovný signál na přednastavená čísla. Stiskem tohoto tlačítka delším než 3 minuty dojde ke spuštění nouzového režimu. To znamená, že hodinky budou samy vytáčet až tři přednastavená telefonní čísla a automaticky odešlou do aplikace přesnou polohu dítěte.

Safezone

Nastavte okruhy, kam Vaše dítě smí. Když vyjde mimo ně, hodinky opět odešlou upozornění na Váš telefon.