pr_clanek
21. čer 2021
65 

Jaké jsou výhody aviváže

Na světe je tolik zajímavých věcí a činností, které si zaslouží naši pozornost. Těžko mezi ně zařadit i praní – činnost celkem běžnou, která by měla být proto co nejjednodušší. Na druhé straně ji nelze podcenit, protože se významně podílí na naší každodenní pohodě. Abychom si mohli být jisti dobrým výsledkem, vyplatí se svěřit do rukou špičkových odborníků, kteří doporučují aviváže značky Lenor. Jejich složení umožňuje sladění s ostatními produkty, jež vám přinese kýžený efekt s minimálním úsilím z vaší strany.

Hebké na omak

Díky svým změkčujícím vlastnostem dodává aviváž tkaninám nebývalou měkkost. Dokáže zlepšit kvalitu látek např. ručníků, aby byly opět příjemné k užívání. Abyste toho dosáhli, nalijte aviváž do určené přihrádky v pračce (pozor, ne přímo na prádlo!). Aviváže značky Lenor se hodí téměř pro všechny druhy tkanin, můžete je bezpečně použít jak pro ložní prádlo a ručníky, tak pro jemnější tkaniny např. hedvábí nebo vlnu.

Jedinečná vůně

Kromě změkčení tkaniny nabízejí aviváže i další výhodu: propůjčují prádlu jedinečnou vůni a dlouhotrvající svěžest. Spring Awakening představuje tekutou aviváž charakteristickou jarní květinovou vůní, která udrží vaše ložní prádlo svěží až po dobu jednoho týdne. Učiní vaše vstávání příjemnější a naplní vás energií na celý den. Pro posílení aroma z aviváže můžete do prádla přidat i speciální vonné perličky, které vůni nejen zintenzivní, ale prodlouží i její účinek. Z nabídky značky Lenor si můžete vybrat vonné perličky se stejnou vůní, jakou má aviváž Spring Awakening. Uvedená kombinace vůni ve vašem prádle ještě znásobí. K dosažení kýženého efektu stačí před vložením prádla nasypat perličky na dno pračky. Množství lze libovolně upravovat podle požadované intenzity vůně. Výhodou perliček Lenor je dobrá rozpustnost ve vodě, tedy žádné zbytky zanechané v pračce nebo na oděvu.

Snadné žehlení

Aviváže Lenor fungují tak, že z oblečení vypuzují vodu, čímž vyhlazují případné záhyby, které by vznikly na oděvech. Ušetří vám tím čas i pracnost při žehlení. Navíc se postarají, že oděvy nebudou nabité statickou elektřinou, čímž dále zvýší váš komfort z jejich nošení.

Aviváže a vonné perličky značky Lenor jsou určeny pro všechny milovníky provoněného prádla i pro ty, kteří se nevyžívají v hromadění lahví od všemožných produktů ve své koupelně. Prostředky Lenor se hodí pro všechny druhy oblečení a látek, kterým dodávají hebkost, příjemné aroma a chrání jejich barevnost. Vaše oblečení ošetřené výrobky Lenor bude dlouho vypadat jako zbrusu nové.

Začni psát komentář...

Odešli