pr_clanek
8. srp 2016
1491 

Multifunkční postele pro kluky i holky

Řešíte nedostatek prostoru v dětském pokoji? Vaše děti nemají místo na hraní? Pak je ideální volbou  některá z dětských multifunkčních postelí, která tento problém vyřeší za Vás.

Úplnou novinkou na českém trhu jsou multifunkční postele Dany od dánského výrobce, které se pyšní velmi kvalitním zpracováním i vysokou kvalitou použitých materiálů splňujících přísné bezpečnostní a hygienické normy. Jediným dovozcem tohoto nábytku do ČR je firma Nábytek harmonia s.r.o., která tento exkluzivní nábytek nabízí ve svém eshopu www.detske-pokoje-harmonia.cz. Navíc nyní za akční ceny.

Multifunkční postel Dany III pro holky

Multifunkční dětská postel Dany je určena jak pro děti předškolního věku, tak díky výsuvnému psacímu stolu i pro školáky. Psací stůl je na spodní straně opatřen kolečkem, díky němuž je stůl mobilní. Největší devízou postele Dany je všudypřítomné množství úložného prostoru kam bez problémů uklidíte všechny pro děti „nepostradatelné“ věci. Multifunkční postel tak slouží současně jako postel, hrací koutek i studovna. Kromě výše uvedeného psacího stolu je součástí postele také regál pod postelí, odkládací police uvnitř postele, schůdky s dostatečně širokými nášlapy, laťky pod matraci, textilní domeček, kapsář se třemi kapsami a textilní tunel umístěný na horní konstrukci postele. Všechny textilie jsou sladěny v barvách lila/růžová. Regál lze využít také jako knihovnu. Pro větší bezpečnost má postel zaoblené hrany. Použitým materiálem je MDF deska, která je svými vlastnostmi srovnatelná s masivem (dřevem).

Dětská vyvýšená postel Dany je ideální variantou postele pro malé a hravé slečny, které ocení a využijí vše, co postel nabízí.

Vyvýšená postel pro kluky Dany – rytíř I

Další novinkou od dánského výrobce je dětská postel Dany – rytíř I, která je určena taktéž pro děti předškolního i školního věku, i když neobsahuje psací stůl. Postel je vyrobena z dánské borovice v kombinaci barev bílá/stone, kde kresba dřeva prostupuje odstínem, což umocňuje krásu dřeva.

Součástí postele jsou schůdky, odkládací police pod postelí, textilní domeček se dvěma bočními a třemi čelními textiliemi, kapsář se třemi kapsami, textilní tunel a laťkový rošt. Textilie jsou potištěny rytířskými vzory v barvách šedá/modrá/žlutá. Z bezpečnostních důvodů jsou hrany postele taktéž zaobleny.

Jednoduchost a praktičnost jednotlivých dílů, oceníte nejen při vybavení dětského, ale i studentského pokoje. K posteli Dany je možné dokoupit širokou škálu dalšího nábytku z kolekce Dany v různých barevných odstínech a také mnoho různých textilních doplňků (kapsáře, tunely atd). Stačí si jen vybrat v eshopu www.detske-pokoje-harmonia.cz.