pr_clanek
14. zář 2020
195 

Usmívejte se sebevědomě. Díky LED sadě na bělení zubů

Kdo by netoužil po zářivém úsměvu, kterým se mohou chlubit hvězdy Hollywoodu. Takový úsměv můžete mít i vy. A je to snadnější, než si myslíte. Vyzkoušejte LED sadu na bělení zubů, díky které budou vaše zuby až o 8 odstínů bělejší. Tento způsob bělení neničí zubní sklovinu. Jak LED sadu používat a jaké jsou její výhody oproti ostatním bělícím metodám? 

Jak to celé funguje

Dobrá zpráva, bělení zubů s LED sadou je velmi jednoduché, tudíž ho zvládnou i úplní začátečníci. Probíhá působením bělícího gelu a bílého studeného LED světla o vlnové délce 530 mn. Jak sadu správně používat? Tady je postup krok za krokem

  1. Zubní kryty namočte do horké vody, která prošla bodem varu. Nechte je ve vodě ponořené zhruba 10 sekund, aby změkly, pak je vytáhněte. Až kryty trochu zchladnou, nasaďte je na zuby. Díky tomu se přizpůsobí vašemu chrupu a získají tím správný tvar. Na konec je znovu namočte, tentokrát do studené vody.
  2. V dalším kroku aplikujte gel ze stříkačky do jednotlivých krytů (jak pro horní, tak pro dolní čelist). Stačí nanést tenkou vrstvu gelu do každého krytu. 
  3. Nasaďte kryty s gelem na zuby. Lehce je přitlačte k chrupu, ať drží. Ujistěte se, že gel je rovnoměrně rozprostřený po celé ploše krytu. To je důležité proto, aby se vám vybělily všechny zuby stejně. Pak už jen vložte do úst LED světlo a zmáčkněte tlačítko, které světlo spustí. Gel a světlo nechte působit v dutině ústní 10 minut. 

Výhody bělení LED sadou

Bělení s pomocí gelu a LED světla je velmi účinné a šetrné zároveň. Nezvyšuje citlivost zubů, naopak díky silnému LED bělícímu efektu a gelu dokáže tato metoda chránit zuby před zubním kazem, protože ničí veškeré bakterie na povrchu chrupu. Kromě toho, že LED sada zaručuje bezpečné vybělení, postará se také o to, aby vaše zuby skutečně zářily. Gel spolu se světlem dokáže odstranit veškeré skvrny, ať už jsou způsobené konzumací kávy, červeného vína nebo kouřením cigaret. Váš úsměv bude prostě bělejší než kdy dřív.

Kdy uvidíte výsledky

Hlavní výhoda této metody spočívá v časové úspoře. Nemusíte nikam chodit, vše zvládnete sami doma. Bělení zubů s pomocí LED sady vám nezabere víc než 10 minu denně. Celý cyklus navíc trvá jen 27 dní, takže svůj vysněný úsměv uvidíte v zrcadle již za měsíc! První výsledky ale můžete zpozorovat hned během prvního týdne užívání. A to se jen tak nevidí.  

Začni psát komentář...

Odešli