purelove
22. zář 2019
462 

Testujeme s chutí! : ))

I my se přidáváme s Tobiášem, a jdeme se podělit o zkušenosti s kapsičkami od Sunárku - Cool ovoce.

Co Vám budu povídat, kapsičky u nás jedou ve velkém. Během dne jí Tobiáš většinou čerstvé ovoce, žádný druh mu nedělá problém, což je super. Ale na cesty, nebo výlety beru většinou kapsičky, protože je to samozřejmě praktičtější, než sbírat po zemi, kočárku a sama sobě kousky jablka, nebo banánu 😀 Vždy vybírám kapsičky, které obsahují 100% ovoce, a jsem ráda, že Sunárek tomu nemá jinak.

K testování jsme dostali 5 druhů kapsiček, každá má po 120 g.

- pomeranč, banán, hruška se sušenkou

- jahoda, banán, jablko

- broskev, banán, jablko

- hruška, mango, banán 

- malina, banán, jablko

I já jsem samozřejmě od Tobiáše ochutnala, a musím říct, že za mě byla TOP příchuť hruška, mango a banán. Super! Tobiáš neměl problém s žádným druhem, všechny vymlaskl jako nic 😀 

Musím říct, že u těhle kapsiček se Tobíáš naučil sám je zpět zašroubovat. Ne, že by to někdy bylo potřeba, a Tobiáše je snad někdy nedojedl, ale když už měl kapsičku prázdnou, vzal si uzávěr, a tak dlouho ho zkoušel nasazovat, až se mu to povedlo, takže se tím docela i zabavil  a trénoval jemnou motoriku 😀 Balení 120 g je za mě dostačující. Dávala jsem mu občas i menší gramáž, od jiného výrobce, a po snězení mi vždycky ukazoval, že chce ještě. 

Jediné, co mi u kapsiček vadí, ale za což samozřejmě nemůže výrobce, je to, že pokud je Tobiáš nedočkavý, a zmáčkne to dříve, než ji dá do pusy, tak je přesnídávka všude. Několikrát jsem tak  převlékala tričko, ale už jsem ponaučená, že pokud jedeme někam, kde potřebuju, aby alespoň chvíli vydržel čistý 😀 Nedávám ze začátku kapsičky.

Celkově bych zhodnotila tyto kapsičky jako super, osvěžující a hodnotnou svačinku, mnohdy i pro dospělé :- ))) DĚKUJEME Koníkovi za možnost testování, a budeme se těšit, třeba někdy příště! 🙂

#test_sunarekcoolovoce  #recenze #zkusenosti_sunarekcoolovoce

Začni psát komentář...

Odešli