qintus
4. čer 2017
205 

Testování tyčinek Nutrimama

Jsem velice ráda, že jsem byla vybrána pro  testování cereálních tyčinek Nutrimama Profutura pro kojící maminky.Vyzkoušela jsem dvě příchutě: Brusinky & čokaláda, Brusinky & maliny. 

A testování bych shrnula asi takto:

Pozitiva: Tyčinky jsou chuťově velmi dobré (více mi chutnala varianta Brusinky & čokoláda, tyto tyčinky jsou sladší a brala jsem je jako sladkou odměnu při těžkém dni či sportování) obsahují  různé cereálie a jsou doplněny o vitamíny. Největším přínosem (oproti jiným cereálním tyčinkám, které jsem zkoušela) bylo, že mě dokázaly zasytit na delší dobu. Jsem maminka dvou dětí, tyčinku jsem si brala sebou jako svačinku na dětské hřiště, do zoo, do parku, prostě na všemožné aktivity svých dětí (což pro mě znamenalo úsporu času a nulové chystání jída) a bezproblémů jsem pak vydržela buď do oběda nebo večeře, což v době růstového spurtu mého syna a tím pádem častějšího kojení byla velká pomoc.  

Negativa: Tyčinky jsou zbytečně moc slazené, ale při dodržení doporučené dávky 1/den, to nevidím jako problém. Obal se těžko otvírá, ale vždy si s tím člověk poradí, a v příchuti Brusinky& malina jsem, tam moc chuť malin nepoznala.

Po 10 dnech testování bych tyčinky doporučila jako vhodnou svačinu pro kojící maminky, sama je do svého jídelníčku úrčitě zařadím. Věřím že tyčinka pomůže všem maminkám, které se odbývají stejně jako já, doplnit energii a důležité živiny při kojení. 

#test_nutricia2

Začni psát komentář...

Odešli