radkon
20. kvě 2018
171 

Huggies little swimmers aneb naše 1. testování na MK

Když Modrý Koník vyhlásil přihlášení do testování plenek a plavek v jednom Huggies little swimmers neváhala jsem ani minutu a hned se do testování přihlásila.Moc jsem v to nedoufala že by vybrali zrovna nás ale ejhle štěstí se na mě usmálo a my byly vybráni na naše první testování na MK.

Obě děti chodí na plavání prakticky od svých 3 měsíců. Vybraly jsme si testovat velikost 7-15 kg. Testerka Julča má 9 kg a 19 měsíců ale v pohodě je oblékl i bráška Tobiášek který má 13,5 kg a 3 roky. 

V pondělí 7. 5. zazvonil zvonek a dole kurýr. Balíček jsem donesla domů a Julča se ihned na něj vrhla jako by věděla že to je pro ni. Balíček plavek jsme vytáhli z krabice a to bylo teprve radosti  Julča začala šustit, házet, trhat a kousat. Do rozbalování se pustil i Tobi. 

Ale té radosti jak spatřili na plavkách obrázky to bylo k nezaplacení. Tobi "jééé ryba", Julča iba (ryba)a už se o ně začali přetahovat.

Na testování jsme měli pouhý týden 7. 5. - 13. 5. ale přiznám se, že jsme si ho protáhly ještě o jeden,  protože nás to testování bavilo.

Poprvé jsme plavky zkusily jen doma. Potom jsme s nimi byly na 2 lekcích plavání pokaždé 30 minut a nakonec jsme s nimi absolvovaly i 2 hodiny plavání v aquaparku. Všechny testy splnili na 1* 

Do této doby jsme měli zkušenost pouze s plavacími plenkami červenými z Rossmann a za mě 100 a 1.  Plavky z Rossmann se těžce natahovaly, v pase měly gumu, která mi přišla že když měli děti větší pupík že je stahují a tak samo kolem nožiček. Sundávání bylo také občas obtížné jelikož ne vždy šly plavky lehce roztrhnout.  Ale na to občasné používání nám stačili ale nikomu bych je asi nedoporučila.

Plavky Huggies ty jsou naprosto parádní.  Jednoduché oblékání i svlékání (dávají se úplně stejně jako běžná plínka) nikde nestahují a hlavně mají krásný potisk Nema a Dory který potěší snad každé dítě 

Shrnuto v kostce, plavací plenky Huggies little swimmers doporučuji každému kdo se chystá s dítětem na plavání. Děkuji MK ,že nás vybral my mohli testovat tyto skvělé plenko-plavky .

Radka a Julča 

#test_huggies2 

#recenze

Začni psát komentář...

Odešli