redakce
7. únor 2022
202 

Nová Poradna o nechutenství a poruchách příjmu potravy na Modrém koníku

Když se řekne „poruchy příjmu potravy", automaticky se nám všem vybaví slova jako anorexie a bulímie, které trápí především adolescenty a mladé dospělé. Věděli jste však, že tento problém se může týkat i daleko mladších věkových kategorií? 

Nejedna maminka se potýká s problémem s příjmem potravy svého děťátka. Přebírání jídla na talíři, vynucování si krmení, potřeba koukat na pohádky nebo hrát si s tabletem u jídla, ... Taky to znáte? Nespočet dětí si prodlužuje těmito nežádoucími činnostmi čas jídla z pár minut na hodinu, často i víc. Že to je normální stav? Možná vás překvapí, že je docela častý, ne však normální a poruchami přijmu potravy, nechutenstvím, problémy se zpracováním potravy i nevhodným chováním u stolu je nutno se zabývat a řešit je. 

Pokud taky máte doma malého nejedlíka, obraťte se na naši novou Poradnu o nechutenství a poruchách příjmu potravy, kde vám ergoterapeutka Mgr. Jitka Ludvíčková poradí a odpoví na všechny vaše otázky týkající se dovednosti jíst.

Vaše otázky, týkající dovednosti jíst a řešení problémů s příjmem potravy můžete pokládat v novéPoradně o nechutenství a poruchách příjmu potravy. Stejně jako ve všech ostatních poradnách na Modrém koníku jsou všechny vaše dotazy anonymní a zdarma.

Mějte krásný den!
Modrý koník

Začni psát komentář...

Odešli