redakce
17. pro 2020
2140 

Zdraví z Česka: Podpořte své zdraví přírodní cestou

Za okny je každým dnem větší tma, a to nejen proto, že se dny zkracují, ale sluníčko se schovává za mračna a mlhu a to je čas, kdy je potřeba pořád víc myslet na svoje zdraví, imunitu a prevenci. Obličeje máme sice pořád schované pod rouškami, to ale neznamená, že nám nic nehrozí. Právě naopak. S vidinou bezpečí často zapomínáme, že posilovat imunitu je žádoucí i přesto, že své zdraví chráníme mechanicky. A nesmíme zapomínat, že zdraví je vždycky na prvním místě. A to především u našich nejmenších, nejkřehčích a nejvíc vystavených bacilům.

Správně jíst - pevné zdraví mít

Slogan jako z dobré reklamní kampaně, ale nese v sobě velkou pravdu. Pro lidský organismus, a ten dětský nevyjímaje, je důležité v co největší míře přijímat živiny a vitamíny z přírodních zdrojů. Lidské tělo je totiž zkonstruované na zpracování takto získaných živin. Právě proto se pořád víc v tomhle období zmiňuje nutnost konzumace především místního sezónního ovoce a zeleniny, které jsou ideálním zdrojem vitamínů, antioxidantů a taky vlákniny potřebné pro správné fungování imunitního systému. 

Jak správně doplnit potřebné vitamíny?

Když konzumujeme skutečné jídlo, ať už to je ovoce, zelenina nebo cokoliv dalšího, naše tělo nikdy nepřijímá jednotlivé živiny, ale celou škálu vitaminů, minerálů či enzymů, které přispívají k jejich optimálnímu využití v organismu. A tak, přestože na trhu naleznete nespočet syntetických vitamínových doplňků stravy a multivitamínových směsí, které slibují dorovnat deficit, a tyto syntetické výživové doplňky jsou chemickým složením téměř identické s těmi, které jsou přítomny v naší běžné potravě, je pro tělo daleko lepší získat je v jejich přírodní formě, z pro náš organismus daleko přirozenějších zdrojů. A cestou k pevnému zdraví můžete kvalitní stravu doplnit o Bylinné čaje, sirupy nebo tinktury bohaté na  flavonoidy, slizy, saponiny, třísloviny, silice a další fyziologicky účinné látky. Podpořit své zdraví přírodní cestou můžete hned na www.aphotheke.cz 🙂

Podzimní neduhy

Není tajemstvím, že v podzimním a zimním období jsme tak nějak víc nemocní. Chřipečky, rýmičky a jiná virová nebo bakteriální onemocnění si nás prostě snadněji nacházejí. Tělo je oslabené neustálými přechody z tepla do zimy, posunem času na zimní, celkovým ochlazením počasí a nám nezbývá než se pokusit se před nemocemi co nejvíce chránit. 

Proto je vhodné v tuto chladnou dobu sáhnout po čajích a sirupech z bylin nebo ovoce, které zaručeně posílí imunitu a navíc i chutnají. A dokonce i dětem! POHÁDKOVÝ SIRUP Rakytníkový s betaglukanem nebo dětský čaj s rakytníkem na obranyschopnost jsou zárukou, že nešlápnete vedle. Rakytník totiž podpořuje přirozenou obranyschopnost organismu a přispívá k jejímu normálnímu fungování.

Když už ale bacil zaútočí, je dobré spolehnout se na moudra našich babiček a vyzkoušet ověřené bylinky. Nad šálkem jitrocelového, šípkového nebo lípoveho čaje nejen, že nasajete tu pravou zimní atmosféru, ale tyto bylinky výrazně prospívají organismu.

Zdraví z Česka

Česká firma Apotheke, která se soustředí především na výrobu čajů a zdravé výživy i s označením BIO, nabízí nejen čaje, ale taky tinktury a sirupy, které přírodní formou podporují imunitu. A jelikož nejen láska, ale taky zdraví jde přes žaludek a zdraví začíná v trávicím systému, Apotheke se orientuje i na výrobu produktů zdravé výživy v BIO kvalitě. V nabídce naleznete dokonce i potraviny určené dětem nebo balíček speciálně sestavený pro vaše nejmenší se slevou 20 %.

------

Tento článek vyšel s podporou Apotheke

@tratatundra Nejsou to tví prcci? ;)

5. led 2021

@veroniquecz Ano, jsou 🤪😉

5. led 2021
5. led 2021

Začni psát komentář...

Odešli