rioko
4. únor 2017
112 

Jak jsem testovala kosmetiku KAWAR

Když jsem zahlédla nabídku, na testování téhle značky,  nic mi to neříkalo a o téhle značce jsem nikdy neslyšela. Proto jsem s našla na netu, o jakou kosmetiku vlastně jde. Zaujalo mě, že  obsahuje minerály u Mrtvého moře a že má pomáhat na suchou pokožku.

Podstupuji zrovna docela drastickou léčbu na těžkou formu akné, která má spoustu vedlejších účinků, mimo jiné právě vysychání a praskání pokožky. Zkoušela jsem růžné přípravky, ale úplně mi nic nesedlo a proto jsem se ráda na testování přihlásila. A když mi přišla zpráva, že jsem byla vybraná na testování, měla jsem fakt velikou radost a čekala jsem, kdy balíček dorazí.

Za pár dnů byl doma a mě velice překvapilo, že to nejsou žádné malé testovací krémy, ale fakt velkých 7 produktů téhle značky, krém na ruce, tělové mléko, šampon, pleťovou masku, krém na obličej, sůl do koupele, tuhé mýdlo.

Jako přvní jsem se rozhodla vyzkoušet 

KRÉM NA RUCE

Pro mě nakonec nejlepší krém na ruce, co jsem vyzkoušela. Ruce mě nejen šíleně vysychaly, ale dělaly se mi i šupinky a byly hrubé. Po krému Kawar byly brzy jemné a hladké a po několika dnech mizely i šupinky. Krém se rychle vsakuje, nezanechává mastné místa  a navíc jemně a příjemně voní. Určitě si ho koupím i na další používání,  protože s žádným jsem ještě tak spokojená nebyla. 

Pozitiva: jemná vůně, dobře se vstřebává a zanechává krásně hladkou kůži.

Negativa: pro mě žádná.

SŮL DO KOUPELE

Protože si čas na koupel najdu fakt jen zřídka, tak testování koupelové soli  pro mě byla zároveň i výzva a rozhodla jsem se, že aspoň dvakrát týdně si prostě ten relax dopřeji. Takže když děti konečně usnuly, napustila jsem si vanu a nasypala 200 g soli, podle návodu. A pak si užívala zaslouženého relaxu. Koupel mě nejen uvolnila, a zmírnilo se i celkové napětí, ale pomáhala i na bolest kloubů, která je také vedlejší účinek léků, které beru.Po koupeli byla pokožka navíc krásně hladká a nebyla tak vysušená.

Pozitiva: dobře se rozpouští, uvolňuje a po koupeli nevysušuje

Negativa: klidně bych brala větší balení 🙂

TĚLOVÉ MLÉKO

Stejně jako krém na ruce, se velice dobře nanáší a rychle se vstřebává,  nemusela jsem čekat dlouho a mohla jsem se obléct, oblečení nazamastí. Příjemně voní a pokožka je po něm hebká, suchá místa mi začala mizet a přestala svědit, což mě taky velice sužuje

Pozitiva: jemná vůně, dobře se roztírá a vstřebává.

Negativa: pro mě opět žádná.

PLEŤOVÁ MASKA 

Plěťová maska pro mě byla ze začátku velké zklamání. Špatně se mi nanášela, přišla mi moc řídká a hned po nanesení mě po něm hrozně pálil obliče. Takže jsem vydržela minutu a šla dolů. Po týdnu mu to nedalo a rozhodla jsem se, že jí ještě dám šanci. Tentokrát jsem tubu s maskou opravdu pořádně promačkala a šla nanášet mnohem lépe. Po nanesení to malinko štípalo, ale během chviličky to odeznělo. Vydržela bych i  10 minut, ale když mě viděla mladší syn Daník, tak se tak rozplakal, že jsem ji smyla po 5 minutách 🙂 I tak to bylo dostačující a pleť byla příjemně hladká, po dvou aplikacích  jsem cítíla, že je plěť napjatější.

Pozitiva: když jsem přišla na to, jak se to dělá správně, lehce se nanáší 🙂 pleť je po něm hladší a je to příjemný relax. 🙂

Negativa: moc příjemně nevoní, ale po zaschnutí už to nejde cítit.

DENNÍ KRÉM NA OBLIČEJ

Na obličej mám strach, používat jakýkoliv krém, protože mi to spíš škodí. Ale protože mi po lécich vysychá a loupe se i obličej, rozhodla jsem se vyzkoušet i tento krém. Stejně jako ostatní krémy, příjemně voní. Ale na obličej bych asi dala přednost buď úplně jemné vůni a nebo možná úplně bez ničeho.  Krém se dobře vstřebal, obličej byl hladší. ale po několika dnech se mi začala dělat drobná vyrážka, proto jsem radši krém používat přestala. 

Pozitiva: krém se opět dobře vstřebává a zanechává hladkou pokožku.

Negativa: voní příjemně, ale na obličej by stačila vůně úplně jemná.

TUHÉ MÝDLO

Mýdlo je určené na obličej, ale na ten nepoužívám žádné mýdla, protože jsm tohle použila na dekolt a ruce. Dobře pění, hezky voní a dobře se smývá. Ruce jsou hladké, ale  je potřeba je pak namazat, stejně jako po každém tuhém mýdle

Pozitiva: dobře se napění i opláchne, smyje z rukou nečistoty, zanechává hladkou kůži.

Negativa: je potřeba pak kůži namazat krémem.

ŠAMPÓN NA VLASY

Na šampón jsem se se těšila asi nejvíc. Po lécích mě nejen vysychá pokožka na těle, ale i v hlavě, dělají se mi šupiny a stroupky a hlava mě fakt hodně svědí. 

Po nanesení mě mile překvapila opět příjemná vůně, míň už, že se musí šamponu dát celkem dost, aby napěnil. Hned po umytí jsem měla vlasy hrubé a tvrdší a šly velice špatně rozčesat. Nechtěla jsem to ale vzdát, tak příště jsem na ně dala i balzám a tím se problém s rozčesáváním vyřešil. A asi po dvou týdnech používání, začalo ustupovat i šílené svědění hlavy. Sama jsem tomu nemohla ani uvěřit, protože mě to trápilo asi měsíc a nepomáhalo opravdu nic. Pro mě teda zázrak a šampon bude druhá věc, kterou si určitě koupím

Pozitiva: jemná vůně, když se nanese dost šampónu, tak dobře pění a hlavně pomáha na svědění hlavy a na suchou pokožku

Negativa: hodně špatně se po něm rozčesávají vlasy

Na závěr bych chtěla moc poděkovat za možnost testování kosmetiky KAWAR, jsem moc ráda, že jsem díky tomu přišla na úžasný krém na ruce a šampón, který mě zachránil 🙂 Určitě si některé produkty budu i nadále kupovat.

#test_kawar

Začni psát komentář...

Odešli