rioko
10. dub 2022
293 

Testování sonického kartáčku TrueLife SonicBrush Kid G

Když jsem viděla možnost testování tohoto kartáčku, hned mě bleskl hlavou Daník a věčný boj s čištěním zubů. Když měl Daník 2 a půl roku, všechny zuby se mu po dlouhodobém braní antibiotik rozpadly a až na spodní dva mu je museli v narkóze vytrhat. Záněty měl až hluboko do kostí a taky podle toho trpěl. Kromě toho, že nechtěl,  nenechal si kartáčkem sáhnout do pusinky ani omylem. Nové zuby mu začaly růst až kolem 6. roku, ale ani to nebyla ještě výhra. Když jsem přišla na tohle testování, hned jsem mu to ukázala a byla jsem ráda z jeho nadšení. Po zprávě, že jsme byli vybráni, jsem Daníkovi vše řekla a společně jsme čekali na kartáček. A on konečně přišel.

Daníčka to vedlo k nadšení hned kartáček rozbalit a prozkoumat. 

Líbilo se mu, že se mu kartáček dobře drží, že je měkký a nikde ho nic nebolí a neškrábe. Pořád jsem se obávala večera, ale Daníček překvapil se slovy: „Jdeme to zkoušet do koupelny do tmy." (Já jsem si totiž nevšimla, že nejenom svítí, ale i bliká). 

Moc se mu také líbilo, jak se kartáček sám otáčí a nejen to, měl taky vyměřený čas, kdy dal najevo, že jedna strana je vyčištěná a může pokračovat na další. Zabral se tak do čištění, že to vyžadoval i po obědě, a to je u něho opravdu zázrak. Nevíme, jak dlouho  to vydrží, ale chci věřit, že co nejdéle, aby se toho přestal bát. Teď ustoupil strach z bolesti a za to jsem moc ráda a věřím, že to vydrží co nejdéle.

#test_truelife_kartacky #recenze#recenze_truelife_sonicbrush_kid

Začni psát komentář...

Odešli