rockerka
9. črc 2018
749 

Recenze na YOYOYOFRUIT, 2 V 1 SUŠIČKA & JOGURTOVAČ, testování s firmou KLARSTEIN

Když jsem na Koňovi zahlédla možnost vyzkoušet výrobky od firmy Klarstein, nejdříve jsem zaváhala jestli se mám vůbec zapojit. Zájem bude určitě velký. No ale přeci mi to nedalo a já se přihlásila. Vyhlížela jsem, kdy budou výsledky a stále nic...Byl den odjezdu do Krkonoš a já jsem vzdala čekání na uveřejnění zprávy o vybranách maminkách...stejně bych mezi nimi nebyla. 

V neděli, když jsme dorazili z horské boudy a dala jsem uspat děti. Poté jsem zapla internet, trochu to trvá než se vše načte. Vyhledala jsem Koně a měla tam zprávu. Rozklikla jsem ikonku s obálkou a najednou se mi nejspíše zastavil dech, zatemnilo před očima a po hodně dlouhé chvíly jsem přišla k sobě. Já tomu nevěřila, že jsem byla vybrána. Ale bylo to tak!budu mít možnost vyzkoušet jeden výrobek od firmy Klarstein. Rychla jsem odepsala na přiloženou zprávu páč už bylo takhle pozdě..když se mělo už od pondělí testovat...A zrovna byla půlnoc. 

V pondělí zpráva o odeslání balíčku, fakt rychlost. A už v úterý jsem očekavála kurýra. Do poslední chvíle jsem netušila co dorazí, takže napnutá jak struna. Sledovala jsem koně co už mají jiné maminky. Balík šel přes společnost In time. S touto společností mám hodně špatné zkušenosti a i tentokrát služba nezklama. Jak já se bála o svůj balík ale naštěstí dorazil v pořádku....

Balík byl velmi dobře zabalen. Takže tu smršť v autě přežil. Nedočkavě jsem popadla svůj balík a při rozbalování jsem měla vánoce. Dorazila mi od Klaresteinu YOYOYOFRUIT, 2 V 1 SUŠIČKA & JOGURTOVAČ.

Popadla jsem návod a bohužel nebyl v češtině... No ale to mi nevadilo...něco jsem přeložila a další informace jsem si našla na internetu. 

Sušička se skládá ze 2x5 pater s variabilním ukládáním na sebe, obsahuje 10 plastových vložek. Má nastavitelný program teploty a času. Teplotní rozsah 40-70 ° C v krocích po 5 ° C. Časovač: 1-48 hodin. Příkon 550W.  Odnimatelné části lze mýt v myčce. Hlučnost velmi nízká, připomínalo mi to šumění moře. Intuitivní dotykový LCD panel.

A co mě lákalo bylo vyzkoušet jogurty..Objednala jsem jogurtové kultury, sehnala jsem domácí mléko  a šlo se na věc..

Jogurty si zamilovala celá rodina a už jiné nechceme. Dělám z kravského mléka ale i z kozího. 

Mléko zahřeji na 80°C a po zahřítí zchladit na 45°C až 49°C. Poté do mléka zamíchat kulturu dle návodu. Nalít do skleníček,zavřít a naskládat do sušičky.  V sušičce jsem nechala zrát při 45°C alespoň 10 hodin. Pak ještě 12 hodin v chladu. 

Zkoušela jsem i vegetu a až doroste mrkev na zarádce, tak se do vegety pustím ve velkém. 

A sušení bylinek. Ráda si míchám domací čaje.

PLUSY: 

  • dostatek variabilního místa
  • kvalitní materiál
  • možnost si zvolit čas a teplotu
  • po uběhnutí zvolené doby se proces sušení zastaví a pak už jen musíte přístroj vypnout a vytáhnout ze zásuvky
  • není hlučný

MÍNUSY: 

  • chyběl český návod
  • časovač: chyběla mi možnost zvolit třeba jen 15 minut, musela jsem dát celou hodinu
  • bylo by fajn tlačítko pauza
  • mohl by se automaticky vypnout sám

K sušičce by se mi hodila i mřížka (vložka) s menšími oky. Na sušení drobných surovin. Vyřešila jsem tenkou látkou. Dotykový panel mě občas nechtěl poslouchat ale to bylo spíše v rukách. Manžela poslouchal na slovo 🙂  Sušičku hodnotím kladně, skvělý pomocník do kuchyně.  Za krátký čás usuším ovoce, bylinky, zeleninu a nebo vyrobím báječné domácí jogurty.

Děkuji Modrému Koníkovi a firmě Klarstein za možnost otestovat sušičku a seznámit se s touto značkou.. a vyzkoušet si sušení v jiných rozměrech. 

#test_klarstein
#recenze

Začni psát komentář...

Odešli