romanavitkova
8. kvě 2019
284 

Testování produktů Linteo Baby

Když jsem dostala informaci o tom, že se bude testovat kosmetika Linteo Baby, řekla jsem si, že to vyzkouším a napíšu 🙂 A hle, ono to vyšlo, byli jsme vybráni. Tím pádem jsme měli možnost 14 dní testovat produkty od této české značky.

V balíčku mě čekaly tyto produkty: 

  • Dětské přebalovací podložky Linteo
  • Vlhčené ubrousky Linteo Baby Soft and cream
  • Vlhčené ubrousky Linteo Baby Pure and Fresh
  • Tělové mléko s Bio měsíčkem lékařským
  • Mycí mléko a šampons bio měsíčkem lékařským 
  • Ochranný krém na pokožku v oblasti plenek s Bio měsíčkem lékařským                                                                 

Doma používáme více druhů kosmetiky, takže nejsem zastánce mít vše od jedné značky, jelikož pokaždé od někoho něco dostaneme a jsem za to vděčná ... Ale nyní jsem dcerku (1 měsíc) a syna (2 roky) ošetřovala pouze touto kosmetikou.

První, co jsem mohla vyzkoušet, byl Ochranný krém na pokožku v oblasti plenek s Bio měsíčkem lékařským. Musím říct, že mě krém velice nadchl. Oproti ostatním krémům, co máme na opruzeninky, se krásně rozmazává a má velice příjemnou vůni. Velikosti je tak akorát i do kabelky na cesty, ale klidně bych uvítala i větší balení. Za celých 14 dní, co jsem krém používala, jsem u dcery nenašla ani známku opruzenin, u syna se to po použití zmírnilo, až se opět ztratily. 

Přebalovací podložky nepoužívám, proto jsem byla ráda, že je můžu vyzkoušet. Mají nádherný desing a velikostně jsou menší než ty, které se prodávají v lékárnách apod. Jsou krásně savé, to máme také odzkoušeno, protože dcerka vždy po koupeli se ještě prokopává a občas má "nehodu" a hezky to vše vstřebalo.


Mycí mléko a šampon s bio měsíčkem lékařským je opravdu úžasný. Přidala jsem to do vany a vytvořila se krásná voňavá pěna, takže jsem již nemusela přidávat na ruce, houbičku a jenom jsem v tom děti hezky umyla. Plus je, že se to dá použít i jako šampon, takže nemusíte mít 2 produkty - 1 na tělo a 1 na vlasy.

Tělové mléko s Bio měsíčkem lékařským jsem vyzkoušela i já. Krásně se roztírá a vstřebává se velmi rychle, takže není nic mastné jako u olejíčku a podobných produktů od jiných značek. 

Poslední, co jsme mohli všichni doma testovat, byly Vlhčené ubrousky Linteo Baby Soft and cream a Vlhčené ubrousky Linteo Baby Pure and Fresh. Oboje ubrousky známe velice dobře, již je používám řadu let a jsem s nimi maximálně spokojená. Ubrousky Baby soft a cream jsou tak akorát mokré a s příjemnou vůni. Nevýhodou oproti ubrouskům Pure and Fresh je v tom, že nemají plastové zavírání a tímpádem můžou rychleji vyschnout, když se dobře nezalepí. Jinak jsou oboje ubrousky u nás využívany na vše.

Na závěr musím říct, že jsem byla velice mile překvapena, že veškeré produkty od této značky byly přijmné, voňavé a nad mé očekávání. I nadále budu pokračovat v užívání této kosmetiky. Obě děti po užívání kosmetiky neměly sebemenší problém s pokožkou a měly spíše zlepšení - syn opruzeninky. S testování jsem maximálně spokojená a ještě jednou moc děkuji za možnost vyzkoušení.

#test_linteobaby  #recenze 

#zkusenosti_linteo_baby

Začni psát komentář...

Odešli