rory_g
28. pro 2017
1576 

Recenze Pampers Premium Care

V úvodu moc děkuji, že jsme byli s Květošem vybráni pro testování plenek, moc jsem s tím nepočítala, když jsem psala naše představení pro #test_pampers

Pro úplnost uvádím, že plenky Pampers jsem používala před čtyřmi lety pro prvorozeného Keliše a byla jsem s nimi maximálně spokojená. Potom       jsem četla hodně negace, že Pampers začali vyrábět v Polsku a kvalita tak šla o hodně     dolů, takže vzhledem k naší ne zrovna nejpříznivější finanční situaci jsem tedy ani neriskovala a od narození druhého syna (10/2017) používala plenky jiné značky. Takže jsem se do testování přihlásila s tím, že to ověřím a porovnám.

K testování

Doručovatel přivezl velkou krabici, ve které byly dvě balení plenek Pampers Premium     Care velikosti 3, tedy 5-9kg, což mne mile překvapilo a hned jsem se dala do testování. 

Pro srovnání, Pampers mají u zadečku náplň dokulata (jde vidět na fotce, kde "prosvětluji obě plenky výše), ke kraji zádové části je 8cm ničeho. Druhé plenky mají náplň zarovnanou, tedy až ke stranám a "ničeho" 6,5cm. Což ocením v případě velké vaječné nálože. U gumiček po stranách má Pampers 3cm ničeho, kdežto druhé plenky 1,2cm, nejspíš i proto mi druhé plenky zatím neprotekly, mj to přisuzuji i pevnější gumičce. 

Některá uživatelka mi ke KZ v průběhu testování napsala, že ona přebaluje co dvě      hodiny a plenky jí tak nikdy neprotekly, což pro mne ale není řešení; nechci syna budit například v noci, když konečně spí aspoň 4 hodiny. Také si myslím,     že by plenka měla vydržet celou noc, kor tato značka, která se chlubí klidným a suchým  spánkem miminek v reklamě. A v neposlední řadě pro mne není ani ekonomické a ani    ekologické měnit plenky tak často - když už nejsem typ na látkování, očekávám od           plenek jistou výdrž.

Abych tedy shrnula naše testování; mezi pozitiva řadím, že jsou plenky tenké, lehké, mají indikační proužek a syn z nich nebyl opruzený   a to ani v době neštovic, které měl i pod plenkami.

Mezi negativa zápach, málo savé náplně a její špatné rozprostření, volné gumičky okolo nožek a v neposlední řadě vysokou cenu.

A závěrem tedy - upřímně, v mém soukromém porovnání se plenky Pampers Premium Care hodně zhoršily. A, i když už nejspíš nebudu pro testování ničeho vybrána po zveřejnění této vesměs negativní recenze, jsem docela ráda, že testování skončilo.      Také se přiznám, že mi zbylo půl balíku, který ráda někomu daruji. Ráda bych také          věřila, že firma navrátí původní složení plenek, ale spíš si myslím, že ne.

Každopádně děkujeme za možnost plenky testovat, Jana a Květáček 🙂

rory_g
autor

No, kus článku se nezveřejnil...tak tady je kopie, kdyby to někoho zajímalo, bez fotek... 🙂

V úvodu moc děkuji, že jsme byli s Květošem vybráni pro testování plenek, moc jsem s tím nepočítala, když jsem psala naše představení pro #test_pampers

Pro úplnost uvádím, že plenky Pampers jsem používala před čtyřmi lety pro prvorozeného Keliše a byla jsem s nimi maximálně spokojená. Potom jsem četla hodně negace, že Pampers začali vyrábět v Polsku a kvalita tak šla o hodně dolů, takže vzhledem k naší ne zrovna nejpříznivější finanční situaci jsem tedy ani neriskovala a od narození druhého syna (10/2017) používala plenky jiné značky. Takže jsem se do testování přihlásila s tím, že to ověřím a porovnám.

K testování doručovatel přivezl velkou krabici, ve které byly dvě balení plenek Pampers Premium Care velikosti 3, tedy 5-9kg, což mne mile překvapilo a hned jsem se dala do testování. Image titlePo otevření prvního balíku se vyvalil ne moc libý zápach, chemický s příměsí jakéhosi parfému, který měl asi tu chemii potlačit, nicméně bez úspěchu. No nic, plenka jako taková zas tolik nepáchla, byla příjemně lehká a tenká, také chválím žlutý proužek, který indikuje zněčištění plenky. Image titlePři porovnání se značkou, kterou zatím používáme ale Pampersky prohrávají bohužel na plné čáře. Druhé plenky nemají sice žlutý proužek, ale mají savou náplň rovnoměrněji rozprostřenou, necuckatí a co je pro nás hlavní, je o hodně blíž ke gumičkám kolem nožiček a dále na záda. Vlevo Pampers.Image titleGumička je u Pampers také zbytečně volná, Květoš má ve svých dvou a půl měsících něco okolo šesti kil, nožičky samý fald, Image titleale i přesto mu Pampers několikrát protekly. Image titlePro srovnání, Pampers mají u zadečku náplň dokulata (jde vidět na fotce, kde "prosvětluji obě plenky výše), ke kraji zádové části je 8cm ničeho. Druhé plenky mají náplň zarovnanou, tedy až ke stranám a "ničeho" 6,5cm. Což ocením v případě velké vaječné nálože. U gumiček po stranách má Pampers 3cm ničeho, kdežto druhé plenky 1,2cm, nejspíš i proto mi druhé plenky zatím neprotekly, mj to přisuzuji i pevnější gumičce.

Některá uživatelka mi ke KZ v průběhu testování napsala, že ona přebaluje co dvě hodiny a plenky jí tak nikdy neprotekly, což pro mne ale není řešení; nechci syna budit například v noci, když konečně spí aspoň 4 hodiny. Také si myslím, že by plenka měla vydržet celou noc, kor tato značka, která se chlubí klidným a suchým spánkem miminek v reklamě. A v neposlední řadě pro mne není ani ekonomické a ani ekologické měnit plenky tak často - když už nejsem typ na látkování, očekávám od plenek jistou výdrž.

Abych tedy shrnula naše testování; mezi pozitiva řadím, že jsou plenky tenké, lehké, mají indikační proužek a syn z nich nebyl opruzený a to ani v době neštovic, které měl i pod plenkami.

Mezi negativa zápach, málo savé náplně a její špatné rozprostření, volné gumičky okolo nožek a v neposlední řadě vysokou cenu.

A závěrem tedy - upřímně, v mém soukromém porovnání se plenky Pampers Premium Care hodně zhoršily. A, i když už nejspíš nebudu pro testování ničeho vybrána po zveřejnění této vesměs negativní recenze, jsem docela ráda, že testování skončilo. Také se přiznám, že mi zbylo půl balíku, který ráda někomu daruji. Ráda bych také věřila, že firma navrátí původní složení plenek, ale spíš si myslím, že ne.

Každopádně děkujeme za možnost plenky testovat, Jana a Květáček 🙂Image title

28. pro 2017

Můžu se prosím zeptat se kterými plenkami jsi porovnávala? Dekuji🙂

28. pro 2017
28. pro 2017

@rory_g Také bych ráda věděla, děkuji.

28. pro 2017

Musím říct, že u dcery jsem pampers plenky používala hodně na začátku. Potom jsem je přestala kupovat. Ne kvůli nespokojenosti, ale kvůli financím. No, a teď jsem dostala darem dva balíky pro syna a docela mě taky zklamaly. Mám pocit, že nevydrží tolik jako kdysi a raději ho 1x v noci po krmení přebaluji, aby mi neprotekl. A je fakt, že když jsem mrkla taky přes světlo na výplň, tak jí tam moc není. Jinak, s těmi plenkami, se kterými jste porovnávala, jsem byla u dcery spokojená. A i dost z mých kamarádek.

28. pro 2017
Komentář byl odstraněný

Take jsem s prvni pred tremi lety pouzivala jen Premium care. Ted s druhou jsem po vesmes negativnich recenzich uz do nich ani nesla a zkusila jako ty Dada. A jsem 100% spokojena. Rekla bych, ze jsou srovnatelne se starymi premium care.

28. pro 2017

Začni psát komentář...

Odešli