rottentocore
10. říj 2018
211 

Testování kosmetiky Baby sebamed

4. zář 2020

Ještě nikdy jsem neměla možnost něco testovat. Když jsem dostala zprávu, že jsme s malou byly vybrány na testování kosmetiky Baby sebamed, byla jsem moc ráda. Po kosmetice jsem už koukala, když jsem byla těhotná, ale nějak jsem na ní pak zapomněla. Konečně mám možnost ji vyzkoušet a jsem za tu příležitost moc vděčná.

Krém na opruzeniny

Od tohoto krému jsem měla velké očekávání. Protože malá má ještě plenky a v létě jsme s opruzením dost bojovaly, nemohla jsem se dočkat až ho vyzkouším. O to větší bylo zklamání. Neříkám, že je špatný, někomu určitě vyhovovat bude, ale nám nesedl. Opruzeniny malé nezmizely, ale ani se nezhoršovaly. Po pár dnech jsme přešly na náš osvědčený krém. Musím však říct, že krém krásně voní po heřmánku a konzistence je super. Nezanechává žádné cucky ani stopy, ale hezky se vsákne.

Mycí emulze

Mycí emulze to už je jiná káva. Krásně voní, dobře se po mokré kůži roztírá. Docela pění a jde dobře smýt. Přitom, ale nevysušuje pokožku. Malá byla po všech mýdlech úplně vysušená a po tomhle mýdle ne. Zkusila jsem i na sebe a musím říct, že spokojenost. Ještě bych chtěla dodat, že neštípe do očí. Můžu doporučit na každodenní použití.

Tělové mléko

A nakonec můj velký favorit. Z tělového mléka jsem opravdu nadšená. Musím se přiznat, že stejně jako emulzi jsem zkusila mléko na sobě a za mě top produkt. Krásně voní a vůně dlouho vydrží. Konzistence je příjemná, dobře se roztírá a výborně se vsakuje. Nezanechává mastný film. Malá má suchou kůži, ale po použití tohoto mléka je suchá kůže pryč. Já jsem si tím mazala i zahojené tetování a po pár dnech kůže jako že škatulky. Toto můžu s klidným svědomím doporučit. Tenhle produkt koupím určitě znovu.

Pokud bych to měla shrnout tak myslím, že kosmetiku Baby sebamed se vyplatí koupit. Opravdu krásně voní, ale není to taková ta ,,umělá'' vůně. Vracelo mě to do doby, kdy malá byla malé miminko. V poměru cena/výkon myslím kosmetika obstojí skvěle.

Ještě jednou děkujeme modrému koníku za možnost testovat tuto kosmetiku. Bylo nám potěšením.  Zdravíme Kristýnka a Míša 🙂

#test_sebamed3 

#recenze

Začni psát komentář...

Odešli