slunecnice7
9. pro 2020
130 

Plasmo, šup na pleť.

Krásný večer všem. Ráda bych poděkovala za možnost testování kosmetiky. Byla jsem velmi nadšená, že to klaplo. 

Má pleť už volala o nějakou pomoc. Už nejsem nejmladší a taky dva porody a momentální kojení prostě udělají paseku. Takže díky hormonům jsem jak v pubertě. Pleť červená, citlivá a hodně suchá se sklonem k ekzému. 

Když dorazil v pondělí kurýr, ještě jsem byla v pyžamu. Fakt jsem ho v 8 ráno nečekala. Balíček obsahoval Plasma krém a Plasma gel s letáčky.

Překvapila mě rozdílnost velikosti. A doufala, hlavně u gelu, že mi na testování vydrží. Tak jdeme si je trošku víc přiblížit.

Plasma creme je v pěkném obalu s pumpičkou, který má uzávěr na typ open and close. Skvěle se tím pádem nanáší. Je jemný a lehce se roztírá. Je vyživující s regeneračním účinkem. Obsahuje složku charakterizovanou jako R.A.F. formule (Regeneration Accelerator Formula = formule pro urychlení regenerace). Vhodný i pro citlivou a atopickou pokožku. Podporuje pleť v obnově kolagenu, což zatím nemůžu posoudit. Zdá se mi ještě na to krátký čas nebo to u mne nefunguje. Nicméně po nějakém čase jsem se trošku zčervenala. A překvapila mě vůně krému, která mi dost vadila. Raději volím kosmetiku bez parfemace i když je to jemná vůně. Shrnutí v následujících bodech.

🟡  Velké balení s pumpičkou. 

🟡  Krásně se roztírá a vstřebává. 

🟡  Je lehký a nezatěžuje.

🟡  Regeneruje a vhodný pro celou rodinu. 

❎  Není vidět kolik krému ještě zbývá. 

❎  Je parfémovaný. 

❎  Lehce štípe.

Plasma gel je taký malý zázrak v malém balení. Má široké spektrum použití a je také vhodný pro celou rodinku. Od těch nejmenších až po babičky a dědečky. Je čiré barvy a jeho gelový základ příjemně chladí. Vyzkoušeli jsme ho doma hlavně na poraněnou a odřenou kůži. Je vhodný i jako podkladová báze. Jenže má velkou chybu, je prostě moc malý. Takže už nám z něj nic nezbylo. A to jsem ho dost šetřila. Pod krém jsem ho jen tak ťupkala po tváři, ať vydrží. Rychle se vstřebával a nezanechal pleť mastnou, což ve spěchu kolem dětí velmi oceňuji.

🟡  Regenerace pokožky. 

🟡   Příjemný na pleti. 

🟡  Nemastí se. 

🟡   Chladící efekt. 

❎   Velmi malé balení.

Když to shrnu úplně, tak krém neurazil, ale ani úplně nenadchnul. Nejspíš počkám až přestanu kojit a uklidním hormonální bouři a dám mu ještě šanci, ale gel je fakt super a tomu dávám palec hoře. Oceňuji, že můžou fungovat každý zvlášť a není potřeba použít oba. 

Ještě jednou moc děkuji za možnost testování a přeji Plasmakosmetice ať má své příznivce i nadále.

#test_plasmakosmetika #recenze #plasmakosmetika_zkusenosti

Začni psát komentář...

Odešli