soutez
24. bře 2014

Soutěžte s Liškou o ceny Chicco

Milé maminky,

připravili jsme pro vás soutěž s Liškou na téma “Můj vysněný dům”, aneb “Naše rodina a spoření s Liškou”. Podělte se s námi o vaše představy, či dokonce zkušenosti, jak by mělo vypadat vaše vytoužené bydlení. Do soutěže můžete zapojit i své děti. Fantazii, a zvláště té dětské, se meze nekladou. Stačí vaše myšlenky a sny o bydlení, převést do prezentavané podoby (fografie, malba, psaný text). Záleží jen na vás, fantazii se meze nekladou 🙂.

Jaká na vás čeká odměna? Báječný mluvící Méďa, zn. Chicco.

Odměnou, pro tři nejkreativnější výtvory, bude Mluvící méďa, zn. Chicco. Je to roztomilý medvídek, který rozvíjí jazykové a paměťové dovednosti. Dítě se učí nová slova a čísla v rodném jazyce nebo v angličtině. V první fázi se dítě učí jednodušší názvy těla – nožičky, ručičky. V další fázi se učí zábavné dětské říkanky a čísla. Chicco vytvořilo celou řadu dvojjazyčných hraček, které doprovází dítě, když roste. Více se dozvíte zde.

Do soutěže se můžete zapojit během následujících dnů, konkrétně od 24.3. do 6.4. 2014. Jak? Stáčí udělat následující kroky:

1. ve svém fotoblogu si vytvořte album s názvem " Soutěžím s Liškou o ceny Chicco.

2. do alba si vložte fotku výhry – mluvícího méďu, zn. Chicco. Najdete ji v albu loginu Soutez, ve fotoblogu, anebo přímo přes tento link: Uložte váš link na váš fotoblog.

3. Jako další vložte do alba své fotografie, výkresy, či článečky na téma “Můj vysněný dům,” aneb “Naše rodina a spoření s Liškou.” Dle vlastní fantazie.

4. následně do fóra pod téma "Soutěžím s Liškou o ceny Chicco" uložte váš link na váš fotoblog. Tím se zařadíte do soutěže.

5. zapojit se do soutěže můžete kdykoliv v týdnu od 24.3. do 6.4. 2014. 6.4., přesně o půlnoci se soutěž skončí.

6. následně tým lidí z Modrého koníka vybere tři výherce=nejzajímavější příspěvky. Vyhlášení výsledků proběhne následující den po ukončení soutěže, konkrétně 7.4.2014. Odměněny budou 3maminky, z toho každá získá mluvícího méďu, zn. Chicco pro své dětátko.

Více informací o Českomoravské stavební spořitelně najdete zde.

Začni psát komentář...

Odešli