Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Protože možnost nosit nádherné ženské modely není o konfekční velikosti.. ❤
    Protože větší konfekční velikost neznamená nosit nudný černý pytel..
    Protože každá žena může..
    Protože každá žena je krásná.. ❤
    V hlavní roli moje Nikol..

    Všem živým duším do všech koutů světa jen to nejkrásnější nejen v tento den! ❤

    V dnešní době se toho vlastně moc koupit nedá. Jsou věci, u kterých to až takový problém není, třeba ponožky nejsou žádná velká věda. O botách to víme všichni a taky se o tom mluví. Ale co takhle spodní prádlo? Padnoucí podprsenku sehnat je i za normálních okolností celkem slušný oříšek, co teprve teď, když si je nemůžete vyzkoušet? Mordor..
    Ale dámy z Caresse se porvaly i s tímto. Na základě měření, které provedete samy doma a společného videohovoru Vám zkušeným okem vyberou pro Vas ideální střih a nutno říct, že i velikost. Vše Vám zašlou zasilkovnou domů k vyzkoušení. Klidně několikrát. Různé střihy, velikosti, barvy, krajky, vzory. Platíte až v momentě, kdy si vyberete to, co si necháte doma. Ve finále vám ještě přijde i dáreček.
    Já se holkám klaním, že neohnuly hřbet a našly cestu! Za ten jejich pozitivní přístup a v neposlední řadě důvěru v lidi! ❤️
    A protože to mají těžké a jsou opravdu na hranici přežití, všechny, které potřebujete padnoucí podprsenku (nezávisle na tom, že ji teď stejně nenosíte), vyzývám, ozvěte se jim! Jsou skvělé a budete spokojené! ❤️🙏

    Kdykoli dám fotky nějakých svých výtvorů a šatů, tak není snad jedna fotka, aby se mi nedostalo komentáře: "No jo, na takovou postavu se to šije, ale co my malý a kulatý!"

    Vždycky mě takový komentáře neskutečně vytočí, protože to je neskutečný kec! Vůbec to není o centimetrech a kilech, je to všechno v hlavě! Ve vaší hlavě! A pokud se budete samy shazovat, co můžete očekávat od okolí?? Co si takhle sebe trochu vážit???

    Vy "malý a kulatý" zírejte..
    165cm a 120cm přes prsa.. A jaká kost moje drahá Monča je!!!
    A jestli se tu zas někdo ozve "No jo, ale co 140cm přes prsa", tak ať si přečte znovu a důkladněji druhý odstavec tohoto příspěvku..

    Děkuji pěkně, klaním se. Každá žena je nádherná!!!

    stastnulka
    Zpráva byla změněna    1. bře 2021    

    ZLÍN rodiče domškoláků
    Dostala jsem tip na pomoc při výuce dětí, předávám tedy dál:
    https://www.zlin.eu/studenti-univerzity-pomahaj......
    Kontaktovat můžete koordinátorku projektu, Anetu Zapletalovou na a_zapletalova@utb.cz
    Domluva je rychlá, příjemná, vstřícná. V pátek jsem posílala email, dnes ráno mi volali, že našli vhodnou studentku podle našich požadavků.
    Nechť to ulehčí nervy, čas i práci co nejvíce z Vás! 🙏 ❤

    Když máte štěstí.. Štěstí na práci, která je koníčkem.. Štěstí na dostatečně bláznivé lidi, kteří neřeknou "ne" na vaše šílené nápady.. Štěstí na to, že máte možnost plnit si své sny.. Štěstí na úžasnou a plně podporující rodinu.. Štěstí, že se můžete 90% každého dne smát... ❤

    Našla jsem na FB, česká kreativita je prostě úžasná ❤👏

    ŠIČKÁM

    Za mašinou s tuhým tělem
    sedí ženy podvečerem:
    „sviť žárovko sviť,
    ať mi šije niť.

    Šiju, šiju huboroušky,
    proti virum nemám zkoušky,
    sviť,žárovko, sviť,
    ať mi šije niť.

    Dnes je čtvrtek, zejtra pátek -
    rostříhám i modní šátek:
    sviť,žárovko, sviť,
    ať mi šije niť.

    Zelené šaty, botky rudé,
    brzy virus zničen bude:
    sviť,žárovko, sviť,
    ať mi šije niť."

    Ráno, raníčko šička vstala,
    roušku si v uzel zavázala:
    „Půjdu, matičko,roušky prát
    musím je celé dezinfikovat"

    „Ach nechoď, nechoď mezi lidi,
    v testech se staly už i chyby
    Já měla zlý té noci sen:
    nechoď, dceruško,bez roušky ven.

    Virus se tobě vyhýbal,
    asi se české šičky bál,
    v sukničce jako z vodních pěn:
    nechoď,má šičko,k lidem ven.

    Bílé šatičky smutek tají,
    v perlách se slzy ukrývají,
    a pátek nešťastný je den,
    nechoď,má šičko, k lidem ven."-

    Nemá šička, nemá stání,
    rozdávat roušky ji cos pohání,
    roušky všem dodat ji teď nutí,
    nic doma, nic jí po chuti. -

    První roušku už lidem dala -
    zakryla ústa,naději dala,
    po ochraně teď šité od srdce
    zavířilo se rychle velice.

    Narazil u nás virus tvrdě,
    české šičky to vzaly hrdě,
    na mapě zkázy co světu dal
    zelený mužík dotleskal.

    ČEPIČKY PRO ONKLÁČKY
    Rozbalovaly jsme ve dvou dvě a půl hodiny!!!
    157 balíčků..
    27 vzkazů
    6 dárečků pro mě

    JSTE MILIONOVÉ! DĚKUJI!! ❤️

    Jdu počítat.. Můžete si klidně tipovat kolik jich bude..

    (4 fotky)

    Další prosba o pomoc, tentokráte o vyfocení několika stran této čítanky, konkrétně strany 27, 28, 29. Čítanka před nemocí zůstala ve škole a online se mi najít nepodařilo. Pomůžete, prosím?

    Rodičovstvo, kdo tu má matiku Hejného?? My dva vysokoškoláci jsme v perdeli, umíte to někdo vyřešit?? Součty se musí rovnat číslu v trojúhelníku podle vyznačených šišoidů, vždy 3 čísla musí dát součet a musí to sedět v celé tabulce..

    (2 fotky)

    Jak tomu bylo předchozí dva roky, je tomu i nyní.. Opět jsem se rozhodla to hecnout a uspořádat sbírku čepiček a pokrývek hlavy pro onkologicky nemocné děti. Letos to bude třetí rok za sebou, stala se z toho taková nádherná a milá tradice, i když mění časové období... 🙂
    Proto vyzývám všechny šičky, pletařky, háčkařky (a já nevím jak všelijak se ještě dají dělat čepky?), kdo chce, nechť se připojí a začne tvořit pokrývky hlavy pro mrňousky, kteří nemají to štěstí být zdraví a my jim tak můžeme udělat alespoň chvilku hezčí, když od personálu v nemocnici dostanou barevnou čepičku. 🙂
    Požadavky jsou pouze přírodní materiály, protože kůže takových pacientů je citlivá. Příměs elastanu je v pohodě, polyesteru ne. U háčkovaných/pletených mám akryl vyzkoušený jako bezpečný. Vyskytují se zde všechny věkové kategorie - od novorozenců až po puberťáky, nenechejte se tedy omezovat velikostmi ani vzory. Oproti předchozím rokům bych ráda zaslala i letní kloboučky, šátečky, atp. Čelenky jsou určitě krásné, ale neplní funkci schovat hlavičku před mrazem či sluncem. Před létem se ty sbírky nějak špatně dělají, tak bychom to zaslali najednou a v nemocnici by si to už uspořádali jak by chtěli.
    Proč už potřetí? Protože se takové čepičky musí prát na vysoké teploty, kvůli hygieně, a tak jsou spíše jako spotřební zboží. Rovněž se nepředávají z pacienta na pacienta.
    Do kdy? Ráda bych zaslala čepky před Vánoci, sbírku bych tedy nechala běžet do konce listopadu, kdy bych sem dala echo a napsala všem do zprávy adresu, kam zaslat balíček. Já je pak zas vyložím, pomazlím se s nimi, vyfotím a spočítám Vám je, zabalím a pošlu malým nemocným broučkům.
    Děkuji všem, kteří se budou chtít zapojit, sdílet, nebo budou jen komentovat, aby se příspěvek posouval výše a mělo možnost ho vidět co nejvíce lidí. 🙂
    Minulý rok jsem zasílala s Vaší pomocí 501 kousků.. Trumfneme to letos? 🙂

    (5 fotek)

    Sociologická sonda.. Sedíte na hřišti, kde je spousta dětí, mimo vašich a cizích i větší děti, které jsou zde bez rodičů. Sedíte ve skupince více dospělých lidí, bavíte se. Jednomu ze starších dětí se něco stane, sedí nad dím další tři děti a volají o pomoc.. Zvednete zadek z debatního kroužku, abyste přišli zkontrolovat co se stalo, nebo to s vámi ani nehne, dokud za vámi nedoběhne jedno z dalších cizích dětí??? Jdete hned co řekne, nebo si ještě milostivě necháte předvést co se stalo??? Sakra, lidi!!!!!! 😠

    Dneska spíš tak edukativně, prostě musím! Sama jsem se přistihla, že vlastně nevím jak reagovat a strašně bych chtěla, aby se to nestalo nikomu, kdo si tohle přečte.

    Jsem tvor, který je naučen v podstatě žít v souladu se zvířátky a s přírodou, na všechny problémy přicházející z přírody znám jako první pomoc věci pocházející z přírody, nebo takové, které se běžně vyskytují kolem nás.. Není tomu jinak ani při bodnutí.. Vosa, včela, to jsme zažili určitě všichni.. Otok zmírní cibule, nebo ocet, horkost vytáhne tvaroh, v přírodě přiložíme např. listy jitrocelu, které chladí a klidní..

    Takže když se do mého muže zakousnul sršeň, reagovala jsem stejně.. přiložila listy jitrocelu, došli jsme k nejbližšímu obchodu, kde jsem koupila ocet a udělali jsme "zábal".. Když už po cestě do obchodu hlásil, že mu vystřeluje ostrá bolest z kotníku až do stehna, možná jsem měla zbystřit maličko víc, než ve stylu "Tak jasně, byla to sršeň, to bolí jako prase prý.."

    Cesta z místa, kde si tahle pruhovaná svině píchla až k nám domů je tak maximálně 20 minut průměrnou chůzí, zastavila jsem se v obchodě pro ten ocet, takže dejme tomu 35, ať nežeru.. Ještě než jsme došli domů, začal muž hlásit, že ho všechno svědí.. začala to, nečekaně, totálním zarudnutím pokožky hlavy.. stačilo rozhrnout vlasy a člověk se zděsil.. vzápětí začal rudnout v obličeji a začaly mu vyskakovat velké bílé mapy pupínků, jako kdyby si zaplaval v kopřivách.. Domů jsme to měli posledních asi 50 metrů, kdy už mi bylo nad Slunce jasné, že pojedeme na pohotovost.. Než jsme tam dojeli, začalo mu být zle, zarudnutí a mapy se přesunuly po celém těle a začal znatelně natékat.. Že jsem nedodržovala snad vůbec žádné předpisy cestou na pohotovost klidně přiznám i veřejně.

    Je v pořádku, po pár oblbovácích, kapačkách, injekcích a kdoví po čem všem, pojedu si pro něj v noci po pozorování. Nicméně byla to naprosto nejhorší a největší alergická reakce, kterou jsem kdy viděla. Nikdy na žádné bodnutí alergický nebyl..

    Kdo dočetl až sem? Jen chci asi apelovat na to, že sršeň fakt není prdel, i když se na gůglovi dočtete, že jeho jed je asi 50x slabší, než ten vosí. Fakt.. vyserte se na to a rovnou jeďte!

    A poslední věc.. kdyby se Vám někdy tohle stalo, jako PRVNÍ POMOC je podání LÉKU NA ALERGII!! Zyrtec, Zodac, Analergin.. cokoli, co máte doma, nebo se dá koupit v lékárně! Zamezí to nejhoršímu průběhu před tím, než se dostanete k lékaři.

    Konec edukativního výlevu. Ani šít jsem dneska nezvládla!

    Objevila jsem PŮJČOVNU HER VE ZLÍNĚ!! Checkujte Ludothèque - Knihovna her!

    Slečna Iveta je úžasná! Prošla se mnou celá pravidla hry, kterou máme už rok a půl doma a nepochopili jsme jak ji hrát. Na můj požadavek na novou hru vytáhla hned několik krabic a opravdu mě nadchla pro některé kousky. Je to její velká vášeň, kterou prostřednictvím půjčovny chce přiblížit ostatním. Protože ruku na srdce, kdy vytáhne třeba i jen čtvrtletně 400 - 1000 Kč za novou deskovku? To už musí člověk fakt milovat! No, tady si můžete půjčit hru na víkend třeba za 80 Kč!

    Jenže, jak to tak bývá, slečna otevřela půjčovnu v listopadu a moc se o ní neví, tak jsem se rozhodla ji podpořit v okruhu svých možností, za nic, prostě jen za to, že tady ve Zlíně zůstane možnost vyběhnout na Vodní do prvního patra a se slečnou Ivetou si projít úžasné kousky a zahrát si zas něco nového!

    Kdo dočetl můj sloh až sem, nechť se jde přesvědčit, nechť sdílí, nechť pomáhá těm, kteří něco dělají s láskou a srdcem! No a o víkendu má pršet, jen tak mimochodem.. já už mám tu naši vybranou <3

    Je tu velká spousta tvořilek, a tak se ptám, zda byste se některé chtěly přidat ke sbírce pokrývek hlavy pro dětskou onkologii, co jednou za čas udělám. V minulosti šly čepky vždy do Brna, ale pokud by je nechtěli tam, tak najdou zas jiné zařízení, tak bych se nebála, že by nenašly uplatnění. Na podzim jsem posílala krabici s 501 kousky, teď bych zkusila letní varianty. Kloboučky, šátečky, kšiltovky. Je asi jedno jestli pletené, háčkované, šité, nebo jinak tvořené, základem je, že to nesmí být umělý materiál, aby byl příjemný na kůži. Zároveň je třeba počítat s praním na vysokou teplotu, všechny velikosti (od miminek až po puberťáky, vzory i střihy). Sbírku bych ukončila na konci června a v první polovině července odeslala do vybraného zařízení, kde budou potřebovat. 🙂 Kdo se bude chtít zapojit, napíšu adresu až na konci června, jelikož bude nová a zatím by to nikam nepřišlo 🙂

    (5 fotek)

    Maminky zlaté, nemáte prosím někdo dítě v 1. třídě a nemáte učebnici matematiky dle prof. Hejného, 2. díl (viz. obrázek)? To naše trdlo si jí zapomnělo v pátek ve škole a mají úkol a už teď mi tu brečí, že v pondělí dostane kuli.. Moc by nám pomohlo, kdybyste nám některá byla ochotná poslat fotku dvojstrany "počítáme do 19", abychom mohli úkol udělat alespoň mimo učebnici.

    Ušij mi na karneval šaty, co měla Wendy, ale já je s tím límečkem pak nosit nebudu, tak to udělej nějak tak, aby šel sundat..

    Aneb jedno z mnoha šílených zadání mé drahé kolegyně :D

    Shrnula bych to.. měla jsem větší prsa.. :D #10yearschallenge

    stastnulka
    Zpráva byla změněna    20. lis 2018    

    Já vlastně vůbec nevím, jestli je to dovolené.. ale je mi to upřímně fuk, protože tím můžeme pomoci.. A tak vkládám odkaz na Facebookový příspěvek a prosím Vás všechny, zajděte si do kavárny na Praze 2 🙏

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1021656...

    Někdy i jeden malý člověk může udělat radost stovkám dětí.. Nás bylo desítky, ale rozzářených očí bude přes tisíc! ❤

    A to je ten důvod, proč stojí za to večery trávit u stroje, místo u piva..

    (3 fotky)

    A ještě jedeeeen!!! 😍 Letošní zima bude zářivá!!❤

    A nám už zima nebude!!! Potřebovala jsem si vyzkoušet tuhle boží věc a už šiju třetí!!! <3

    501!!!! 😱😍
    A trochu statistiky..
    Já sama jsem ušila 141 kousků
    Z celkového počtu bylo 387 ks jednostranných, 63 ks oboustranných, 20 setů čepice + nákrčník, 3 nákrčníky, 16 letních šátečků a 12 pletených/háčkovaných kousků.
    Přidávám ještě tři sukýnky ze zbytků pro holčičky parádnice.

    Na světě existuje spousta úžasných lidí s dobrým srdcem.. a i jeden obyčejný jedinec dokáže velké věci, když to dělá srdcem, s láskou, nasazením a přesvědčením! Velká spousta naprosto cizích žen mi poslala své výrobky, na které věnovaly velkou spoustu času i peněz, jen s dobrou vírou, že se dostanou kam mají..

    Dostanou, zítra odesíláme na dětskou onkologii do Brna.. a já děkuju, že mohu být součástí světa těchto úžasných lidí! A apeluji na Vás, nebojte se dělat malé činy s velkým srdcem! ❤

    No.. a kochejte se...! ❤

    (6 fotek)

    Milé maminky, znáte nějakou značku dětské, či dospělácké kosmetiky, která u nás není k sehnání a měly byste o ní zájem? 🙂