1 / 1

    No je to tam psycho, nebudu lhát, pokud chcete jet autem, tak si připravte hodiny na stání v koloně, parkuje se blízko, lidí je tam jako 💩💩💩 a hluk.

    13. zář 2023

    Parkování je kus od letiště, pak se tam jede většinou hromadnou dopravou, všude mraky lidí, ke stánkům se skoro nejde dostat...kousek od rána teď dělají nový kruhový objezd a pokud to do té doby nestihnou, bude to masakr... šílený hluk...byli jsme asi 2x a už mě tam v životě nikdo neuvidí

    13. zář 2023

    Byli jsme před 2 lety, spali jsme ve Štramberku, takže pak jsme tam byli docela brzy. Na příjezdu v pohodě, z parkoviště jsme šli asi 15min pěšky kolem letiště, na vstupu kontrola taky cajk. V areálu fronty u stánků asi jako na kazde jiné hromadné akci..
    Nevnímám to jako drama, a zážitek to rozhodně byl, i pro syna (s traktoristickejma sluchatkama, preventivně - je zo fakt rachot 😀)

    13. zář 2023

    Byla jsem, ale už je to hodně let zpět. Vím, že jsme jeli vlakem, abychom nemuseli řešit auto.

    13. zář 2023

    Byli jsme 2 roky zpět, přijeli jsme snad v 8 ráno a parkovali u letiště. Pak to byla pro děti pěšky ještě hrozná dalka. Ani samotný program nebyl pro ně nijak úchvatný, kromě nejakeho velkeho americkeho vrtulniku. Všude hromada lidí, jidlo nic moc, fronty, pořád jsem maleho musela tahat, aby neco videl... priste pojedem mozna az budou deti velké

    13. zář 2023

    Nikdy by mě tam nikdo nedostal, i kdyby děti milovali letadla sebevíc...

    13. zář 2023

    @veruuu_kubesovic A přesně na to jsem se ptala 👍

    13. zář 2023

    Bydlíme kousek od Mošnova a přiznám se, že jsme byli zatím jen jednou. Parkovali jsme na nějaké louce k tomu vyhrazené, za mírný poplatek. Pak jsme šli celkem kus pěšky, zpátky jsme to vzali zkratkou přes řeku 😁. Největší frontu si pamatuji jen u vstupu, ale tam nás za chvíli pustili přednostně, protože jsem byla těhotná. Pouštěli takhle všechny těhotné a maminky s kočárky. Na jídlo jsme nikde mic nečekali. Doporučuji si vzít sebou nějakou deku, velkou část programu jsme se prostě vyvalili na trávník a koukali na nebe. S dětmi bych určitě využila nějakou dopravu až ke vchodu, ta cesta pro mě byla fakt úmorná. Až kluci vyrostou, určitě je tam vezmeme.

    13. zář 2023

    No my jezdíme raději vlakem 😀 Je to sice ještě kus pěšky, ale dá se v pohodě.
    Parkování jedině přijet mnohem dříve než je oficiální začátek nebo skončíte v nekonečné koloně aut. Fronty bývají u vstupu a u profláknutých letadel, kam se dalo vejít. Ale nic dramatického. Jídlo se dalo, většina formou bufetu (ukázalo se prstem, co chci a na váhu). Jen teda dražší. Jako na fesťácích a akcích.
    Za mě, pokud se zajímáte o letadla, armádu, uniformy, ..., bomba akce. Jezdíme tam s dcerou, co má ambice do uniformy. Mladší zůstává doma. Ji to nebaví.

    13. zář 2023

    Jet autem je pro sebevrahy. Rychleji tam budete pěšky z Ostravy (nadsázka) jako pro úplně milovníky co zná každé letadlo a navíc co tak si jo. Ale že se jen tak rozhodnete kouknout ze zvědavosti to určitě ne.

    13. zář 2023

    Autem tam musíš být co nejdříve, kolem deváté už to bývá masakr - čeká se dlouho v kolonách, lidi jsou nervózní 😀

    13. zář 2023

    @uzivatelkapetra
    @boban
    @nonsense
    @rnika
    @majca16
    @nijij
    @oplatecka
    @kayty
    @pavulka Holky, dekuju. Asi mi to takto stačí.
    Ja jsem se tam vždy chtěla podívat, manžel nechtěl kvůli davum.
    A teď mu řekl kolega, že je to super, tak přišel, že bychom jeli. Ale teda dost se míjíme, protože letos se mi tam vůbec nechce. Jsem nějaká znavená ze všeho.

    13. zář 2023

    @sylvinka Samotné Dny NATO jsou moc fajn, nám se tam vždycky líbilo. Jen ta doprava do místa je šílená 😀

    13. zář 2023

    Byli jsme predloni nebo loni a pohoda. Nepamatuju si kdy jsme vyjizdeli, ale doneli jsme tam, pred parkovistem jsme CHVILI popojizdeli, zaparkovali jsme, sli kus pesky. Bylo se na co divat, ano byly fronty, ale.to na takovych akcich byva. Nam se tam.libilo.

    13. zář 2023